Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
krvolok:
gigule:
krvolok:
Gigule, Gigule, ti si tako predusretljiva, ljubazna i učtiva sa svima i na svim forumima, mora i na ulazu u pijacu da se izuješ i još i noge obrišeš, a ?!? :lol:

Šlihtara,misliš?
E moj Krvoloče bolje da nestanem jer je tako visoko mišljenje o meni...O bože sada se samosažaljevam...
E kako si znao ono za pijacu?

Kako ne bih znao ?!? Ti si već postala URBANA LEGENDA, i samo slušam o tebi, krajičkom uha, kad na naše pijace navrate Slovaci, kako ti i BELE BUBREGE, prodaju IZA tezge, bez puno opiranja kupca !!!
:lol:
Pa zar bas moras da budes u svakoj corbi mirodjija :?: :?: :?: :?:

milutin5:
del boy:
Ja sam malo noviji ovde ali apsolvent od 2000 i to po drugi put!!! Pozdrav svima, i upamtite "od kolevke pa do groba najlepše je đačko (apsolventsko) doba"!! Heh!!
Bices ti tu jos mnooooogooooo godina ovde, a mozda i duze. Prvo apsolviraj :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :cry: :oops: :P :x :wink: :roll: :twisted: :evil: :!: :?: :idea: :arrow:
HUH mnogo me oni zezaju, ali doakaću im ja kad-tad!! U stvari uspeo sam ali na onaj fazon "dve tačke,crtica,zagrada" i ovaj nacrto!! Nego me mnogo mrzi tako!! Ali stvarno na klikove ne radi!!

prezivela:..... 13 dana bolnice, totalnu anesteziju, 2,5 sati operacije, sto hiljada miliona milijardi injekcija, infuzija,drenova i ostalih boducih stvari... bilo je u par momenata povuci-potegni i glavica u torbi, al sve se dobro zavrsi i sad sam na post op. i vracam sebi osmeh na lice... bice ga ne brinite... samo mi jos malo vremena treba...i daaaaaa NEDOSTAJALI STE MIIIIIIIIIIII BRE! Sve vas pozdravljam do 3 neba! :lol:

3EMYHKA:
prezivela:..... 13 dana bolnice, totalnu anesteziju, 2,5 sati operacije, sto hiljada miliona milijardi injekcija, infuzija,drenova i ostalih boducih stvari... bilo je u par momenata povuci-potegni i glavica u torbi, al sve se dobro zavrsi i sad sam na post op. i vracam sebi osmeh na lice... bice ga ne brinite... samo mi jos malo vremena treba...i daaaaaa NEDOSTAJALI STE MIIIIIIIIIIII BRE! Sve vas pozdravljam do 3 neba! :lol:
Hej sta je to s tobom, nemoj sad da nam ,,odapnes,, pa ko ce da peva na skupovima. Zelim ti da se brzo oporavis. Evo jedan smesak i od mene, ako nesto moze da pomogne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drzim ti fige.

3EMYHKA:

Komsike,dobro nam se vratila! Sto ne javi gde si da dodjemo da te malo "maltretiramo"? Brz oporavak!

3EMYHKA:

Huh... huh... :(
I ti si nama nedostajala. Kao da su ljudi samo zbog tebe prestali da pisu. Sad si nadam se bolje i bice ti bolje. Pa, gledaj da se sto pre vratis u kolosek jer svi mislimo na tebe. Pozz! :D :D :D

Hvala svima koji misluckaju na mene... paz' sad ovo: ja sad imam izgovor za januarski (oporavak od ove zanimacije koja mi se desila je skoro 2 meseca!)... :shock: A otpusna lista sa 3 reda dijagnoze garant donose ocenu vise na sazaljenje,a? :lol: :lol: :lol: Treba sacuvati duh, zar ne? :wink:

3EMYHKA:
Hvala svima koji misluckaju na mene... paz' sad ovo: ja sad imam izgovor za januarski (oporavak od ove zanimacije koja mi se desila je skoro 2 meseca!)... :shock: A otpusna lista sa 3 reda dijagnoze garant donose ocenu vise na sazaljenje,a? :lol: :lol: :lol: Treba sacuvati duh, zar ne? :wink:

Sto ne rece gde si...mogli smo da te obidjemo...za bele uniforme nema zatvorenih vrata. 8)
Ajde, nadam se da neces vise da posecujes slicne ustanove, nije da im nesto fali, al' daleko im lepa kuca :wink:

booooljeeeee vas nnnnnaaaaasllllaaaaaa!ma ustvari kud bolje vidim da ste svi dobro raspolozeni :!: neka,neka ,tako i treba :!: nego neplaniram ja da budem jos dugo apsolvent,kao ni vi jelda,hehe :D nesi covece ,pa sto neradis,ko radi neboji se gladi,tako mi baka rece :D

boiva:
booooljeeeee vas nnnnnaaaaasllllaaaaaa!ma ustvari kud bolje vidim da ste svi dobro raspolozeni :!: neka,neka ,tako i treba :!: nego neplaniram ja da budem jos dugo apsolvent,kao ni vi jelda,hehe :D nesi covece ,pa sto neradis,ko radi neboji se gladi,tako mi baka rece :D
a ko ne radi ne treba da jede...(da nastavim)

Nesi je vredna aždaha kolko sam ja čula.

Pozdrav svima.
Zemunka je sada dobro.Planira da vas sve vidi uskoro.
A Savremeniče,nećemo je razočarati.Oranizujemo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back