Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Nego... interesuje me kako su se proveli ovi iz Novog Sada na skupu (ako ga je uopste i bilo) :?
To ce nam Krvolok reci nadam se!
To ce nam Krvolok reci nadam se!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam kriv, centrala mi ne radi praznicima, za vreme pauze za ručak i svakim drugim neparnim danima. Šta da se radi. Pozdrav za sve apsolvente.Savremenik:Nemam pojma. Mada uvek je ovako pusto preko nedelje! :?

Bio je i doslo je dvoje(2)ljudi.Savremenik:Nego... interesuje me kako su se proveli ovi iz Novog Sada na skupu (ako ga je uopste i bilo) :?
To ce nam Krvolok reci nadam se!![]()
vecavestica:Bio je i doslo je dvoje(2)ljudi.Savremenik:Nego... interesuje me kako su se proveli ovi iz Novog Sada na skupu (ako ga je uopste i bilo) :?
To ce nam Krvolok reci nadam se!![]()
Pa dobro... za pocetak. Ko zna, mozda im i uspe sve to. 
gigule:Dake dragi apsolventi,ovaj naš Klubić je postao strašno pust. ULENJILI STE SE!!! Pa kada vas nema u Klubu bar bi bilo dobro da radite na terenu za opšte dobro tj. dobro našeg Kluba.
Dakle mislim da treba malo da se aktiviramo i da malo radimo...Kako? Lako! Hm...
Elem,šireći našu ideju!
Od danas primamo prijave veštith apsolvenata koji su raspoloženi da krenu na put i budu naši misionari...
Svi troškovi,plus honorari (mada bi trebalo ovo da radite iz zadovoljsva,jelte...ali ovo su surova vremena...)su vam obezbeđeni.
Za sada razmislite u kojoj bi ste zemlji želeli da budete naš misionar...
Detaljnije o vašim pravima i dužnostima i sl. dobijate za koji dan.
Pozdrav.

ah laskavče
ops: :wink:
Mada, zaista me brine gde je... a Nesi... Nesi je tu negde, promice neopazeno, medjutim kad je ulovimo... 
Savremenik:Podpredsednik se javi ponekad... i to samo kad zasluzimo valjda. A Zemunka, nas zvanicni glasnogovornik, leci glasne zice jer je prepevala pre par veceri!Mada, zaista me brine gde je... a Nesi... Nesi je tu negde, promice neopazeno, medjutim kad je ulovimo...
![]()

Savremenik:Hmm... Ajde pisi na privat. Koliko sam skapirao, imala si pre neki dan neku ideju... za nesto...![]()