Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3EMYHKA:
gigule:
...samo se ti nadaj... :lol:
:shock:
:lol: Mada me nista ne bi zacudilo... ja sam jedna od onih likova kojoj treba nacrtati kad je startujes... nikad ja to bre nisam kapirala i uvek sam bila u fazonu "eee bas se dobro zezamo, a?" :oops: :shock:

Mama i tata zurili kad me pravili pa nisu stigli da mi naprave onu zensku intuiciju! :lol:

Ma šala devojko...mada, kada je Krvoločni u pitanju...nikad se ne zna...ha ha ha

gigule:
3EMYHKA:
gigule:
...samo se ti nadaj... :lol:
:shock:
:lol: Mada me nista ne bi zacudilo... ja sam jedna od onih likova kojoj treba nacrtati kad je startujes... nikad ja to bre nisam kapirala i uvek sam bila u fazonu "eee bas se dobro zezamo, a?" :oops: :shock:

Mama i tata zurili kad me pravili pa nisu stigli da mi naprave onu zensku intuiciju! :lol:

Ma šala devojko...mada, kada je Krvoločni u pitanju...nikad se ne zna...ha ha ha

I to je tačno !!! :lol:

Da se mi vratimo temi,a? Aloooo breeee apsolventi gde ste mi svi nestali? Savremenice? Nesi... a da problem sa racunarom? Gigule...da ti si jos tu... Ostali?

Krvolocni, problem zapustanja licne higijene i zarastanje u dlake zarad ljubavi prema drugom je za PP, ok? :P

*misutka*:
Zdravo ljudi, ja samo da se javim. Nadam se da neću biti predmet diskriminacije, zato što se ne pojavljujem na skupovima. :cry:
Pozdrav za gi...(jel se kaže gigula, gigulu ili giguleta...hm padeži, šta je to :? )i savremenika

Savremenika otpozdravlja i kaze da nema diskriminacije! :D
A sto se padeza tice... mislim da je ok reci: Pozdrav za Gigija! :roll:

Gigule, pa gde si, sta se radi? Cula si za okupljanje nase i da znas da nije samo meni krivo sto nisi mogla da dodjes. Uzgred, veciti apsolventi su se brojali u poprlicnom procentu 8) a licno sam ozvanicio Zemunkino unapredjenje u prozivara ili tako nesto :lol: (salim se - neka bude PR ili portparol). I pokazala se, mada nije bas preglasno pevala kako je obecala :)
Saljem ti vetroviti pozdrav! brrr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back