Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Zeka-peko. Nije mi cilj da demonstriram vlast jer je vlast za gubitnike. Nego eto, ljudi vole da se svadjaju. Sto moze lako i lepo kad moze komplikovano i ruzno. Cak i ona Gigule nesto pocela da vrda. Uostalom tu se nista ne moze, osim da se ceka i komentarise. Koliko god bio prvi medju svima nama jednakima, kad neko zeli zlo, to se nikad ne zavrsava kako treba. A gde si ti bila svih ovih dana? :?

gigule:
:shock: (uh mnogo volim ovog žuću što se beči)
elem,Savremeniče,objasni teta Gig šta je pjesnik hteo da kaže...Nešto kapiram slabije nego inače...dakle...
Inače,ja nisam nadrndana,Krvoloka mi!

:lol:
A zar je bitno?
Mislim da sam iz njegovog govora osetio neki pozitivniji fluid, mada deluje kao da je negativnu energiju kanalisao kroz filozofsko-civilizacijsku sferu ispoljavanja emotivnog naboja (nadam se trenutnog naboja). Pa zar se tebi ne cini da je delovao... a... drugacije i bitnije. Zapravo, kao da je kroz svoj govor ispricao malu pricicu o sebi. Meni je to bas ok da ti pravo kazem. Videcemo sta ce dalje biti.
Jel ti sad Gigule malo jasnije?
Nemoj sve da gledas crno-belo. Tj, i u crnom nekad ima belog. I obratno :lol:
Pozdrav tebi i ostalima...

E moj Savremeniče,da ja sve gledam crno-belo već bi davno luda ulicom trčala zbog Krvolokovih postova :lol:
...neću objašnjavati ali imala sam osećanje filinga da si i ti ozbiljniji nego inače,zato...Inače sve je OK.
Pozdrav.
E,jel ovi naši drugari a posebno-ce odmaraju ili uče...nema sveta,samo povremeno neko bane...
Malo je tužno...

Pa jeste tuzno ako to gledas sa te strane: ucis pa si dozivotni apsolvent!
Medjutim, ja bih imao jos malo strpljenja. Ljudi su na odmoru jos uvek. Mada i inace, kada je ispitni rok, svi pocnu da pricaju i kukaju kako moraju da putuju, rade neke poslove i ostale lazi. Sta da se radi, takav je zivot.
Pozdrav

Savremenik:
Hvala Zeka-peko. Nije mi cilj da demonstriram vlast jer je vlast za gubitnike. Nego eto, ljudi vole da se svadjaju. Sto moze lako i lepo kad moze komplikovano i ruzno. Cak i ona Gigule nesto pocela da vrda. Uostalom tu se nista ne moze, osim da se ceka i komentarise. Koliko god bio prvi medju svima nama jednakima, kad neko zeli zlo, to se nikad ne zavrsava kako treba. A gde si ti bila svih ovih dana? :?
Ma ja sam stalno tu,samo malo u ilegali kod burazera.
Slihtam se dok me ne provali,a onda cu morati i ja jednom da uplatim sate.
Studentska je muka PREGOLEMA,a apsolventska jos veca!

Htedoh samo da vas pozdravim. Ne stizem da se javljam. Muka je pregolema - apsolventska ili ne. Studentarija je najugrozenija grupa ljudi... Eto, nama opet povisili cena za prijavu ispita... Eto, kako li se samo trude da te sto duze zadrze na fakultetu i pri tom sto vise opljackaju. Pozdrav svima...

Spisak
1.Savremenik, Viša medicinska
2.Chernobill
3.Vrstanka, Nemaèki jezik
4.Princeza_78
5.AleksaM, Viša elektro
6.Bekalo, Engleski jezik
7.Èeda, Viša elektro
8.bobitza7 ?
9.Antigona
10.Zoja, Srpski jezik
11.MosObl, Ekonomija
12.Okinava
13.Uvek Biæu Tu
14.Dragaèevac, Viša Tehnološka
15.LosStudent
16.Wishfish
17.The Winnie Pooh
18.Nesi, Veterina
19.Baby Kate
20.Zeka977, Filozofski,Bg
21.Ufolog
22.Oxi
23.Iggymag
24.Miro-Tivat
25.Gigule,Etnologija i antropologija
26.Queen, Filološki,Bg
27.Rasso
28.Zeka-peka, Medicina
29.Nefre,Psihologija
30.Divlja-u-srcu
31.Elendil,Pravni
32.Limunada ?
33.Jagodica
34.Krvolok,Filozofski,istorija
35.Mima,Stomatologija
36.Kleo
37.Jelica
38.Boiva
39.Genije02
40.Kocka_vesna,Ekonomija
41.Bolezakon

El ti, Gigule, ne vidiš da si postala predmet sprdnje !?! Da si i pola energije, koju ovde nemilice rasipaš na qvazi - administriranje, uložila u studije, odavno bi bila ne asistent ili docent, već bi držala katedru, na tim tvojim naukama !!!

Gigule odusevila si me majke mi,takvu iscrpnost i pozrtvovanost skoro nisam videla.
Odj... ove nezahvalnike u skokovima.
Ja sam izgleda u zestokoj zabludi,kritikujete Gigule za spisak i dangubljenje,a ovamo smo kao svi lezilebovici i grebatori,a mudre glavice ustvari
strebaju li srebaju!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back