Pa vidite da i genijalci mogu biti vjeciti apsolventi. Vec 2 god. imam tu divnu titulu. Nesto mi je draga pa ne mogu da je se riješim. Cmok za sve apsolvente............... fino je biti apsolvent ali....ipak treba ići dalje.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da mi citas misli.Razmisljao sam o jednoj godisnjoj Skupstini Vecitih apsolvenata na Adi ili Avali ili bilo gde vec uz upravo to.Pilence,rostilj,pivce :wink: i vino...Sta kazu cenjene kolege.Gigule prva.I Savremenik?boiva:treba cekati novembar i svinjokoljstvo,a da mi ipak bacimo neko pilence na zar,okrenemo ga par puta,zalijemo malo pa..
i da trazis zamenice 

limunada:Od kad se to poziv na zurku zove poziv na otvaranje
Narodnog muzeja Slovaka u Vojvodini? :wink:![]()

gigule:Limunado,ko je rekao da se radi o žurci?Mislila sam a kanda nisam dobro mislila,kada već spominjem da radim,red je da se to i vidi...kada već ima šta da se vidi...a možda i tu grešim...
boiva:primateli josh jednog clana za tu zurkicu....nudim dobro raspolozenje...dobro zezanje...
Si normalna ?!? Pa vidiš da je tu Gigule, a i profesori fakulteta, koji su nju upoznali, ne mogu više da napreduju !!!

Ako bude bilo kakve organizacije povodom naseg okupljanje - javite. Zelim da ucestvujem. Znam da nisam tu cesto, ali sekretar Gigule zna gde moze da me nadje. I jos nesto. Ja glasam protiv toga da Gigule napusti mesto naseg sekretara. Ona to radi jako dobro i neprevazidjena je. 
nefre:Pozdrav, najmiliji moji.Ako bude bilo kakve organizacije povodom naseg okupljanje - javite. Zelim da ucestvujem. Znam da nisam tu cesto, ali sekretar Gigule zna gde moze da me nadje. I jos nesto. Ja glasam protiv toga da Gigule napusti mesto naseg sekretara. Ona to radi jako dobro i neprevazidjena je.
![]()
![]()
Primamo te velikodusno, nego eto vidis... svi se nesto opustili danas. Cak nema ni nase sekretarice.kocka_vesna:Ljudi, jel primate jos jednog clana?Al ja sam apsolvent, podkategorija - veteran.Apsolvirala sam ekonomiju 1999.Ima li ko jaci?