Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
E pa elendil,srećan rođendan i od mene...

Zdravlja,sreće, ljubavi...jeeeeee....cmok,cmok,cmok...
Hvala,hvala hvala puno Postovane kolege.S obzirom da sam se (Po)dosta oporavio od preloma kljucne kosti,nakon obavljene fizikalne terapije na zalost za svoj rodjendan sam (nakon ispraznjenih svih svojih fondova i sa gomolom poverenika za vratom) morao da tezgarim.Znate, za Arhangela Gavrila su panadjuri po Srbiji (koje ja jako mrzim), ali tu je sansa da sa skromnim standom (cutaj tezgom),popravite svoj skromni budzet.Ne zamerite mi,pokisao sam ko mis,a dok sam se susio pod satorskim krilom mislio sam na sve Vas i razmisljao kako je lepo kada se zavrsi faks i radi u nekoj klimatizovanoj kancelariji.Morao sam tu misao da potisnem sa Waifertom od 2 litra i to zmijskim ohladjenim.i tako...Mnooooogo Vas sve volim i pozdravljam.Elendil (muskog spola). :D

Savremenik:
Idemo svi zajedno. Pratite moj umilni glas:

(kasljuc - kasljuc)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY DEAR ELENDIL
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!!

"U ime svih clanova ovog nadasve plemenitog kluba, zelim ti mnogo srece, radosti i zdravlja. Da ti decica budu radosna i pametna. I neka ti svi lepi momenti koje dozivis, traju trostruko duze nego ranije."

Predsednik Kluba Vecitih Apsolvenata:
Savremenik
:D :) :D :lol: :wink: :P :D :D

E moj elendil...nije uvek tako sjajno ni kada završiš faks :)...Evo ja trenutno radim ono što bi trebalo i kada završim,i boga mi... bolujem...od stogodišnje prašine me boli grlo...izeš ga,niko mi nije rekao da se prašina najbolje spira rakijom...Tako mi i treba.

gigule:
E moj elendil...nije uvek tako sjajno ni kada završiš faks :)...Evo ja trenutno radim ono što bi trebalo i kada završim,i boga mi... bolujem...od stogodišnje prašine me boli grlo...izeš ga,niko mi nije rekao da se prašina najbolje spira rakijom...Tako mi i treba.
Prvo kiseli krastavci,sira i salata od paradajza,a onda domaca rakija.I prasinu i ostalo cisti.Kasnije domace vino.I sve tako.Sta studiras,arheologiju?

elendil:
gigule:
Prvo kiseli krastavci,sira i salata od paradajza,a onda domaca rakija.I prasinu i ostalo cisti.Kasnije domace vino.I sve tako.Sta studiras,arheologiju?

Studira SEXOLOGIJU ( sopstvenu ! ), eto odakle stogodišnja prašina !!! :lol:

zeka-peka:
nefre:
Izuzetno mi je zao sto na vreme nisam cestitala nasoj koleginici rodjendan. Uz dan zakasnjenja: SRECAN RODJENDAN, ELENDIL!
Sta se ovde jos desava? Nije me bilo tri dana (lud provod u Sr. Mitrovici) i malo nisam u toku! Ali mi je veoma drago sto vas ponovo vidim! :D
Gde je taj lud provod?-molim te javi da se i ja pridruzim.

Iskreno ne mogu da se setim naziva mesta na kojima smo bili, ali svi su pored Save. Doduse, najbitnije je bilo drustvo. Kada je drustvo dobro, sve je dobro. :lol: :D
E, a sada moram da se pozalim... Selila sam se ovih dana i zelim da naglasim da ne lazu oni koji kazu da je selidba jedan od najstresnijih faktora u zivotu coveka. :(

nefre:
zeka-peka:
nefre:
Izuzetno mi je zao sto na vreme nisam cestitala nasoj koleginici rodjendan. Uz dan zakasnjenja: SRECAN RODJENDAN, ELENDIL!
Sta se ovde jos desava? Nije me bilo tri dana (lud provod u Sr. Mitrovici) i malo nisam u toku! Ali mi je veoma drago sto vas ponovo vidim! :D
Gde je taj lud provod?-molim te javi da se i ja pridruzim.

Iskreno ne mogu da se setim naziva mesta na kojima smo bili, ali svi su pored Save. Doduse, najbitnije je bilo drustvo. Kada je drustvo dobro, sve je dobro. :lol: :D
E, a sada moram da se pozalim... Selila sam se ovih dana i zelim da naglasim da ne lazu oni koji kazu da je selidba jedan od najstresnijih faktora u zivotu coveka. :(
Da nije Flamingo? Sve je pod trskom zar ne,ako pici Sity records onda je sigurno to bilo to.
Saosecam sa tobom sto se selidbe tice-ovo ti pise neko ko vise ne moze ni da izbroji koliko se puta selio,a najteze ce mi pasti ova finalna selidba kad budem zavrsila fax,
zato ja odugovlacim i druzim se sa vama.

gigule:
O,dakle imamo i ilegalce...Super.Samo hrabro Zeko!

Nefre,znam kako ti je...

Elendil,ha... kažeš vino...Uf...
Moj Stari se nekako necka da nacne poslednje (i najbolje) bure od prosle godine.Al pritiskam ga,velicanstveno je.Narocito posle mesa,jer eto pade nasa svinja pre svinjokolja u leto,kad joj vreme nije.Mada po temperaturi podseca na novembar.Zivelo vino.I Heba the best kisela voda u Evropi. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back