Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nefre:
Interesuje me za kada je zakazana sednica za resenje moga statusa. Savremenice, tebi kao predsedniku prepustam odluku o tome da li i dalje imam pravo na clanstvo u ovom klubu. Naravno, sticaj okolnosti povezanih sa ovim poslednjim ispitom su ucinili da se broj mojih ispita smanji za jedan, ali i dalje smatram da razlozi mozda nisu bitni. Znaci, zelela bih da znam sta se dogadja i ukida li mi se clanstvo ili ne.
Sa velikim postovanjem prema ovom Klubu!
P.S. Vidim da je organizacija ovog Kluba porasla na zavidan nivo.
Kao potpredsednik,
"Ako si spremna za jedan umetnicki zivot u dvoje, dodji, sve ti je oprosteno..." :D
Drugim recima, sve je ok, samo dok ne das poslednji ispit, a i onda mozemo da se dogovorimo, samo bice ti potrebno vise piva za dogovor :wink:
Rezime: Tvoj status je nepromenjen.
Samo napred...

E sad je Nefre definitivno zasluzila clanstvo u ekipi besmrtnih :D a samim tim i pomogla podizanju nivoa celog kluba, ali i nivoa... Je li Che, jel ti to nesto o pivu ili... :lol: "Samo napred" i ostali slicni fazoni su dozvoljeni iskljucivo za vreme izbornih tisina. Znaci, sad bi trebalo uzrecice takvog tipa apsolutno izbegavati. :lol:
Provalite koliko je sati :shock: a ja kao i svakog jutra moram da se budim u 5 i 30. Pozdrav za veselo drustvo. 8)

nefre:
Savremenice, i turska kafica zna ponekad da bude resenje. Meni je trenutno resenje problema nespavanja pivo i koncert Exita. Mnogo je dobro bilo. Pivo i zezanje.... I zezanje... I pivo... Pozdrav!
Ides na EXIT a ne zoves?!?
Ajde ispit, ajde sve ali EXIT!
Pa druze,prijatelju imes li srca pa da me ostavis kao ribu na suvom.
Razocarala si me-i kao covek i kao komunista!!!

gigule:
( da dopunim Zeku) ...i kao apsolventista...
a ja ću da te/vas razočaram i kao gigulista jer i ja idem na Exit....aaaaaaa...Zvonko,Zvonko,Zvonko...
E ovo ce skupo da te kosta!
Nista vise nema GRATIS pa da vidimo sad ko ce da te popravlja u buducnosti.
Stvarno ljudi,ljubomori nisam sklona ali sam sad uzasno ljbomorna na vas, ali bez obzira na to zelim vam lud provod.
I jos jedna mala napomena-oprastam vam sve ako obecate da cete se i za mene posteno izludovati.

gigule:
...e baš si ti Krvoloče surov čovek...samo ti sipaj so na ranu...eeee,kakav je to frižider bio....

Pa Gigule, kad se qurcis okolo, a mogao sam ti ja nabaviti karte za taj yebeni EXIT, mene to, ovako matorog, ne zanima, a uvek mi iz STRUKTURA, daju od reprezentacije, pa ja izdelim deci od prijatelja !!! Ali, kad vise volis da lamentiras, nad sudbom kletom, nego da lepo pitas zemljaka.... 8)

krvolok:
gigule:
...e baš si ti Krvoloče surov čovek...samo ti sipaj so na ranu...eeee,kakav je to frižider bio....

Pa Gigule, kad se qurcis okolo, a mogao sam ti ja nabaviti karte za taj yebeni EXIT, mene to, ovako matorog, ne zanima, a uvek mi iz STRUKTURA, daju od reprezentacije, pa ja izdelim deci od prijatelja !!! Ali, kad vise volis da lamentiras, nad sudbom kletom, nego da lepo pitas zemljaka.... 8)

E, a sta si ti apsolvirao ? :lol: :wink:

Nesi:
krvolok:
gigule:

Neske, ako 'oces da me zayebavas, mogla si i na private !!! A ja JAVNO izjavljujem ISTORIJU, doduse jako davno, a nesto mi se nije islo institucionalno u ovdasnje clanstvo, pa sam vise apsolvent - dopisnik - gost !!! Si zadovoljna ? 8)

Da,da krvoloče,a onda šta...ti meni daš karte a ja...kako da ti se odužim...mora da padne koje prasence i tako to...i opet ode moj fližider...kukala mi majka...
Ali ima tu valjda zainteresovanih za karte pa ako si filantrop...udeli djeci...

krvolok:
Neske, ako 'oces da me zayebavas, mogla si i na private !!! A ja JAVNO izjavljujem ISTORIJU, doduse jako davno, a nesto mi se nije islo institucionalno u ovdasnje clanstvo, pa sam vise apsolvent - dopisnik - gost !!! Si zadovoljna ? 8)

Ma necu da te zajebavam, ti znas da te ja volim :lol:...zadovoljna...nikad...uvek moze vise...i bolje...:wink:

Neske, ako 'oces da me zayebavas, mogla si i na private !!! A ja JAVNO izjavljujem ISTORIJU, doduse jako davno, a nesto mi se nije islo institucionalno u ovdasnje clanstvo, pa sam vise apsolvent - dopisnik - gost !!! Si zadovoljna ? 8)[/quote]

Pretpostavljam da je novi vijek bio u pitanju ili mozda savremeno doba? :lol:

limunada:

Pretpostavljam da je novi vijek bio u pitanju ili mozda savremeno doba? :lol:

E, kad am video Limunad'cu, medju apsolventima, SVE SAM VIDEO !!! Mozda kupujemo i kod istog pekara, a ja to ne znam ?!? Da nemas muza i troje djece, i na EXIT bi, a ??? ( sa paraglajdingom ! ) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back