stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
ne znam sto sam mislila 
uf, ti sad u cetvrtoj nemas bios, jel tako?
a muzicko
ja sam ga imala 2 godine, nista posebno nismo radili... tj. za 5 je bilo dovoljno da ides na nekih 6-7 koncerata klasicne muzike
smaranje, ali prezivi se
a da, i kad se zavrsi koncert moras da tapses jer je profesor iimao trip da se okrene i gleda ko ne tapse dovoljno i smanjuje ocene
a normalno, kad svi tapsu oni izvodjaci produze koncert za jos pola sata 
eto vidis, ti drustvenjak ja bila na prirodnom, ti spremas bios, ja spremala istoriju
ja sam imala tu nesrecu da sam biologiju prilicno zamrzela jer mi je u osnovnoj predavala neka kretenka koja me je posebno 'gotivila', pa mi uvaljivala keceve i dvojke i kad znam i kad ne znam
pa posle popravljaj do beskonacnosti... a i u gimnaziji mi se podesi neka baba pred penzijom, ko joj se svidja (citaj: koga poznaje) imao 5, ja naucim celu knjigu ona kao 'moze 3'
u trecoj i cetvrtoj mi je predavala super zena i tad sam bukvalno ucila bios zbog nje zato se bas trudila dok je predavala, i trudi se da objasni da razumes sta prica a ne kao kod ovih ko lepse izrecituje... 
istorija se uci sa pola mozga
uf, ti sad u cetvrtoj nemas bios, jel tako?
a muzicko
ja sam ga imala 2 godine, nista posebno nismo radili... tj. za 5 je bilo dovoljno da ides na nekih 6-7 koncerata klasicne muzike
smaranje, ali prezivi se
a da, i kad se zavrsi koncert moras da tapses jer je profesor iimao trip da se okrene i gleda ko ne tapse dovoljno i smanjuje ocene
a normalno, kad svi tapsu oni izvodjaci produze koncert za jos pola sata 
eto vidis, ti drustvenjak ja bila na prirodnom, ti spremas bios, ja spremala istoriju

ja sam imala tu nesrecu da sam biologiju prilicno zamrzela jer mi je u osnovnoj predavala neka kretenka koja me je posebno 'gotivila', pa mi uvaljivala keceve i dvojke i kad znam i kad ne znam
u trecoj i cetvrtoj mi je predavala super zena i tad sam bukvalno ucila bios zbog nje zato se bas trudila dok je predavala, i trudi se da objasni da razumes sta prica a ne kao kod ovih ko lepse izrecituje... istorija se uci sa pola mozga

. Neka neka