Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam sto sam mislila :D
uf, ti sad u cetvrtoj nemas bios, jel tako?
a muzicko :lol: ja sam ga imala 2 godine, nista posebno nismo radili... tj. za 5 je bilo dovoljno da ides na nekih 6-7 koncerata klasicne muzike :eek: smaranje, ali prezivi se :lol: a da, i kad se zavrsi koncert moras da tapses jer je profesor iimao trip da se okrene i gleda ko ne tapse dovoljno i smanjuje ocene :lol: :lol: a normalno, kad svi tapsu oni izvodjaci produze koncert za jos pola sata :lol:
eto vidis, ti drustvenjak ja bila na prirodnom, ti spremas bios, ja spremala istoriju :lol:
ja sam imala tu nesrecu da sam biologiju prilicno zamrzela jer mi je u osnovnoj predavala neka kretenka koja me je posebno 'gotivila', pa mi uvaljivala keceve i dvojke i kad znam i kad ne znam :roll: pa posle popravljaj do beskonacnosti... a i u gimnaziji mi se podesi neka baba pred penzijom, ko joj se svidja (citaj: koga poznaje) imao 5, ja naucim celu knjigu ona kao 'moze 3' :lol: :lol: u trecoj i cetvrtoj mi je predavala super zena i tad sam bukvalno ucila bios zbog nje zato se bas trudila dok je predavala, i trudi se da objasni da razumes sta prica a ne kao kod ovih ko lepse izrecituje... :roll:
istorija se uci sa pola mozga ;)

Za tebe znam da si mator, nego pitam za ove druge... :lol:

Dakle,ja sam nebitan :ljutko: . Neka neka :mrgreen:

e a kako stojis sa hemijom?
sto ne upises medicinu? videla sam negde da si se dvoumio :P
ja, da sam musko, upisala bih medicinu i uzivala ;)
em dugo traje, pa te roditelji duze finansiraju, em posle specijalizacija za nesto zanimljivo i to sve bez ikakvog pritiska da ce ti bioloski sat odzvoniti...

Nije tesko da je naucim,samo upravo to me i nervira.Kada zavrsim, mogu da radim samo ovde, tj moram da se borim za staziranje, jos sto ne mogu da biram specijalizaciju.A nesto me i ne privlace kateteri i kolostome :lol: :bljak:

Mozes sa medicinom i u inostranstvu da radis ;)
igrom slucaja sam upoznata sa tim, i mogu da ti kazem da imas nasih doktora u Kuvajtu, Italiji, Sloveniju da ne pominjem, itd. tako da ako si voljan za napolje, samo uci jezik... mada iskreno da ti kazem mislim da ti je sa medicinom mnogo veca perspektiva nego sa biologijom...
budes kardiolog, otkud znam, meni to zvuci zanimljivo xD ili hirurg, to mi je bas 'musko' zanimanje xD
sto ne bi mogao da biras specijalizaciju? xD normalno da se bira, kako drugacije?

hahah vidim ti sad potpis iz Antigone :D

ee kako sam pogodila da je jezik neki, je l u beogradu? :D

jaaoj, iskreno ne razmišljam, to me više uopšte ne privlači posle 10 dugih godina premišljanja i voljenja s tom oblašću.

mislim da ću upisati medicinu. :)

hahah vidim ti sad potpis iz Antigone :D

ee kako sam pogodila da je jezik neki, je l u beogradu? :D

jaaoj, iskreno ne razmišljam, to me više uopšte ne privlači posle 10 dugih godina premišljanja i voljenja s tom oblašću.

mislim da ću upisati medicinu. :)
Zaaaasto medEcinu?! Nemoj mi reci da ces na tu stranu, bas sam se nadao da ces pokusati glumu. Verujem da te je ova drzava ubila u pojam, ili sta god.
Naravno da sam u Beogradu, ehehehe.

država me je potpuno ubila u pojam XD
ali moguće da ću probati :D

pa znaš da sam ja devojka od prirodnog smera hahah :D

a neko je gore pisao da se specijalizacija bira, naravno da ne.
bolnica u kojoj radiš raspiše konkurs za specijalizacije koje joj trebaju
pa se ti prijaviš na koje hoćeš, ali moraš biti baš srećnik da dobiješ tu o kojoj maštaš
jer u suštini nikad ne znaš za koju će da te odaberu.
jeste da ti možeš da odbiješ, ali šta ti to znači, samo duže ostaješ lekar opšte prakse,
a ko zaista voli medicinu neće se zadovoljiti time.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back