Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, znate šta?
Vi ste mene potpuno upropastili :(

Ono kako se jedno vreme niko skoro nije javljao (čast izuzecima), u to vreme JA POČELA OPET DA RADIM NA DIPLOMSKOM :( :shock: :roll: Čak sam se i s profesorkom čula :( :arrow: KATASTROFAAAAA :!:

Al' sad kako vidim da se polako svi vraćaju, kanda ništa od mog daljeg rada :wink:

Hvala vam :D

P.S. Vidim da vam se Antigona ne žali, ali kako Tanjug javlja, ona privodi oooozbilno, najozbiljnije kraju svoj diplomski :( Pomozite joj da izađe iz te krize i da nikad više i ne pomisli na učenje, pisanje i sl. Znate li vi da je završavanje diplomskog rada ozbiljan i poslednji stadijum depresije :( Pomagajte joj, sad ili nikad :!:
:lol: :lol: :lol:

Al se vi izdopisivaste siti zao mi je sto ne postizavam da vas pratim. Ameli duso da ti kazem kad dodjes na adu teraj samo pravo i pazi kad zavirujes nemoj mnogo da se guzis da ne bidne posle nisam znala
8.gif

Savremenik:
Amelija 2:
Savremenik:
Da ali ti izgledas bolje :roll: 8)

Normalno da izgledam bolje, taman posla da je drugacije,...zensko, plavo pa sujetno.

Ameli, sve je prolazno :lol: ... mislim na sujetu 8)

E, da sam juce diplomirala danas ne bi znala da je sujeta prolazna. Ja sam mislila da se to odnosi na estetiku,...kad ono. Idem ovo da ispricam i mojim drugaricama, plavusama, odusevice se, i da u to ime nesto popijemo, valja se, vredi...

OpusteniOsmeh:
Al se vi izdopisivaste siti zao mi je sto ne postizavam da vas pratim. Ameli duso da ti kazem kad dodjes na adu teraj samo pravo i pazi kad zavirujes nemoj mnogo da se guzis da ne bidne posle nisam znala
8.gif

Kada dodjem na Adu teracu samo pravo, bez brige, jedino mi nije jasno sta znaci ``nemoj mnogo da se guzis``, pa niste, valjda, pecurke pa da vas trazim u travi, a ako jeste, moracu da pazim da vas ne nagazim.

Amelija 2:
OpusteniOsmeh:
8.gif

Kada dodjem na Adu teracu samo pravo, bez brige, jedino mi nije jasno sta znaci ``nemoj mnogo da se guzis``, pa niste, valjda, pecurke pa da vas trazim u travi, a ako jeste, moracu da pazim da vas ne nagazim.
:roll: Što vi večiti apsolventi ne uzmete knjigu i ne počnete da učite :?: Ostariće te kao apsolventi :wink:

vaga55:
Amelija 2:
OpusteniOsmeh:
8.gif

:roll: Što vi večiti apsolventi ne uzmete knjigu i ne počnete da učite :?: Ostariće te kao apsolventi :wink:

MAMA, ti si na vreme diplomirala i zato si ostala tako mlada,....jos kada bi nam otkrila kako si to izvela, nije valjda da si ucila, pa to moze svaka...

krvolok:
Amelija 2:
vaga55:
Što vi večiti apsolventi ne uzmete knjigu i ne počnete da učite :?: Ostariće te kao apsolventi :wink:

MAMA, ti si na vreme diplomirala i zato si ostala tako mlada,....jos kada bi nam otkrila kako si to izvela, nije valjda da si ucila, pa to moze svaka...
Da, ali joj je zato TATA dao PEDALU .... :lol:
Pa, ne može sve. I tata i diploma.
Uostalom, kad vidim one sa DIPLOMOM - ipak ostajem u ovom klubu :lol:

don't panic:
krvolok:
Amelija 2:
vaga55:
Što vi večiti apsolventi ne uzmete knjigu i ne počnete da učite :?: Ostariće te kao apsolventi :wink:

:wink: :wink: :wink:

don't panic:
krvolok:
Amelija 2:
vaga55:

E, draga naša vago55, ostarićemo mi svakako, pa i ti. Ups, pardon, pa ti si već matora, pa sad hoćeš da nam prosipaš mudrolije. Ali zapamti, što si duže apsolvent, duže si duhom mlad. Pa čak i ako nisi apsolvent, i kad diplomiraš, magistriraš ili doktoriraš duhom ostaješ mlad ukoliko nisi toliko zajedljiv/a kao ti :wink:

Naravoučenije: bolje biti večiti apsolvent nego dokona usedelica, jbg.

Nestasna Ameba:
don't panic:
krvolok:
Amelija 2:
vaga55:

E, draga naša vago55, ostarićemo mi svakako, pa i ti. Ups, pardon, pa ti si već matora, pa sad hoćeš da nam prosipaš mudrolije. Ali zapamti, što si duže apsolvent, duže si duhom mlad. Pa čak i ako nisi apsolvent, i kad diplomiraš, magistriraš ili doktoriraš duhom ostaješ mlad ukoliko nisi toliko zajedljiv/a kao ti :wink:

Naravoučenije: bolje biti večiti apsolvent nego dokona usedelica, jbg. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vaga55:
Amelija 2:
OpusteniOsmeh:
8.gif

:idea: Poštovani večiti apsolventi. Mislim da nemate ni jedan razlog da apostrofirate taj vaš sramni čin, da ste večiti studenti. Sve razloge koje ste naveli zbog čega ste večiti apsolventi, mislim da su obične nebuloze. Vašim roditeljima, ako ih imate, verovatno se utroba okreće, od same pomisli koliko su investirali u vas, a na kraju ste njihovo veliko razočarenje.Upisali ste željene fakultete, uhvatili se asvalta, osetili draž velegrada, dali se u život pa još imate hrabrosti da bilo šta komenterišete na tu temu.Mnogi od vas su verovatno osnovali porodicu, pa od rotitelja očekujete da vašem detetu kupe igračku i slično.
Ja sam se udala u 20-oj godini, rodila dete, zasnovala radni odnos, završila fakultet za tri ipo godine sa desetkom. U braku se bavila profesionalnim sportom, postala legenda jugoslovenskog sporta.Nazad nisam mogla jer sam dete iz radničke porodice.Danas imam rešenu egzistenciju,još uvek radim na svom psiho-fizičkom usavršavanju.U slobodnom vremenu,bavim se naučno istraživačkim radom,vlasnik sam i trener jednog kluba koji mi obezbeđuje pristojan život.
Sebi dozvoljavate da pravite aluzije na račun onih koji su uspeli u životu. Pokušajte da vaš status promenite, da se skinete sa grbače vaših roditelja, možda će vam biti zahvalni.Ovako, kradete Bogu dane, džabalebarite i vegetirate. Jednoga dana će vas starost pitati, gde vam je bila mladost.

vaga55:
:idea: Poštovani večiti apsolventi. Mislim da nemate ni jedan razlog da apostrofirate taj vaš sramni čin, da ste večiti studenti. Sve razloge koje ste naveli zbog čega ste večiti apsolventi, mislim da su obične nebuloze. Vašim roditeljima, ako ih imate, verovatno se utroba okreće, od same pomisli koliko su investirali u vas, a na kraju ste njihovo veliko razočarenje.Upisali ste željene fakultete, uhvatilihttp://login.passport.net/uilogin.srf?id=2
Please sign in se asvalta, osetili draž velegrada, dali se u život pa još imate hrabrosti da bilo šta komenterišete na tu temu.Mnogi od vas su verovatno osnovali porodicu, pa od rotitelja očekujete da vašem detetu kupe igračku i slično.
Ja sam se udala u 20-oj godini, rodila dete, zasnovala radni odnos, završila fakultet za tri ipo godine sa desetkom. U braku se bavila profesionalnim sportom, postala legenda jugoslovenskog sporta.Nazad nisam mogla jer sam dete iz radničke porodice.Danas imam rešenu egzistenciju,još uvek radim na svom psiho-fizičkom usavršavanju.U slobodnom vremenu,bavim se naučno istraživačkim radom,vlasnik sam i trener jednog kluba koji mi obezbeđuje pristojan život.
Sebi dozvoljavate da pravite aluzije na račun onih koji su uspeli u životu. Pokušajte da vaš status promenite, da se skinete sa grbače vaših roditelja, možda će vam biti zahvalni.Ovako, kradete Bogu dane, džabalebarite i vegetirate. Jednoga dana će vas starost pitati, gde vam je bila mladost.

Hvala na savetima, ali za jednu tako visokoobrazovanu ženu izraženog sportskog duha u tim godinama trebalo bi da imate sistem vrednosti znatno i značajno dugačiji od gorepomenutog.
Zar se ljudi mere samo po materijalnim zaradama i postignutim uspesima? Ne meri li se ljudska dobrota i ne vrednuje li se čovečji duh po tome koliko je optimističan, dobrodušan, vedar, prijateljski nastrojen i sl.?
Posle bitke svi su generali, glasi naša stara, i najlakše je kritikovati i deliti savete koje već i sami dobro znamo.
Ova tema je osnovana kao mesto gde će se neke vredne osobe naći, jer u takvom društvu čiji ste Vi predstavnik reč apsolvent asocira uvek na nešto ružno, dugotrajno. Pa, zar niste i sami nekada bili apsolvent? Dobro, možda i niste, ili ako ste bili, niste imali zbog porodičnih obaveza vremena da razmišljate na ovakav način. Uostalom, u vreme kada ste Vi studirali svi znamo kakvi su uslovi studiranja bili.
I ne mislite li da je nama već sama pomisao da smo toliko dugo već apsolventi dovoljno teška i mučna, pa želimo na ovakvim mestima da se šalimo na vlasiti račun?

I poslednja stvar, posle koje se nadam da se više ovakvim "visokim" i prilično nepismenim tonom, koji navodno krije krajnje prijateljske namere, NEĆETE OBRAĆATI OVOM VREDNOM, MARLJIVOM I NADASVE PRIJATELJSKOM SKUPU. Naime, SVI članovi, ili skoro svi, ali BUKVALNO, rade, zarađuju i nisu na roditeljskoj grbači. To biste i sami znali da ste s nama u drugačijem, a ne ovako "patronažnom" odnosu. Budite čovek i budite hrišćanin iznad svega pa ne sudite, nego čistite ispred svoje kuće i u svojoj kući.

OVDE NIJE MESTO UMOM PLITKIMA, DUŠE ZAGAĐENIMA, ELITISTIČKIM SNOBOVIMA, MALOGRAĐANIMA I OSTALIM SLIČNIM SITNIM DUŠAMA.

Da sam na Vašem mestu, stidela bih se Vaših godina i Vašeg iskustva.

Hvala!

Nestasna Ameba:
vaga55:
:idea: Poštovani večiti apsolventi. Mislim da nemate ni jedan razlog da apostrofirate taj vaš sramni čin, da ste večiti studenti. Sve razloge koje ste naveli zbog čega ste večiti apsolventi, mislim da su obične nebuloze. Vašim roditeljima, ako ih imate, verovatno se utroba okreće, od same pomisli koliko su investirali u vas, a na kraju ste njihovo veliko razočarenje.Upisali ste željene fakultete, uhvatilihttp://login.passport.net/uilogin.srf?id=2
Please sign in se asvalta, osetili draž velegrada, dali se u život pa još imate hrabrosti da bilo šta komenterišete na tu temu.Mnogi od vas su verovatno osnovali porodicu, pa od rotitelja očekujete da vašem detetu kupe igračku i slično.

Hvala na savetima, ali za jednu tako visokoobrazovanu ženu izraženog sportskog duha u tim godinama trebalo bi da imate sistem vrednosti znatno i značajno dugačiji od gorepomenutog.
Zar se ljudi mere samo po materijalnim zaradama i postignutim uspesima? Ne meri li se ljudska dobrota i ne vrednuje li se čovečji duh po tome koliko je optimističan, dobrodušan, vedar, prijateljski nastrojen i sl.?
Posle bitke svi su generali, glasi naša stara, i najlakše je kritikovati i deliti savete koje već i sami dobro znamo.
Ova tema je osnovana kao mesto gde će se neke vredne osobe naći, jer u takvom društvu čiji ste Vi predstavnik reč apsolvent asocira uvek na nešto ružno, dugotrajno. Pa, zar niste i sami nekada bili apsolvent? Dobro, možda i niste, ili ako ste bili, niste imali zbog porodičnih obaveza vremena da razmišljate na ovakav način. Uostalom, u vreme kada ste Vi studirali svi znamo kakvi su uslovi studiranja bili.
I ne mislite li da je nama već sama pomisao da smo toliko dugo već apsolventi dovoljno teška i mučna, pa želimo na ovakvim mestima da se šalimo na vlasiti račun?

I poslednja stvar, posle koje se nadam da se više ovakvim "visokim" i prilično nepismenim tonom, koji navodno krije krajnje prijateljske namere, NEĆETE OBRAĆATI OVOM VREDNOM, MARLJIVOM I NADASVE PRIJATELJSKOM SKUPU. Naime, SVI članovi, ili skoro svi, ali BUKVALNO, rade, zarađuju i nisu na roditeljskoj grbači. To biste i sami znali da ste s nama u drugačijem, a ne ovako "patronažnom" odnosu. Budite čovek i budite hrišćanin iznad svega pa ne sudite, nego čistite ispred svoje kuće i u svojoj kući.

OVDE NIJE MESTO UMOM PLITKIMA, DUŠE ZAGAĐENIMA, ELITISTIČKIM SNOBOVIMA, MALOGRAĐANIMA I OSTALIM SLIČNIM SITNIM DUŠAMA.

Da sam na Vašem mestu, stidela bih se Vaših godina i Vašeg iskustva.

Hvala!
:roll: Poštovana nestašna amebice :idea: To što si ti napisala se u našem žargonu zove demagogija. Nije mi jasno, zbog čega si sebe prepoznala u jednoj običnoj drugarskoj kritici. Toliko žuči da bi opravdala svoj neuspeh. Da li si nekada čula za reč koja se zove SAMOKRITIKA? Umesto toga,moja je duša zagađena, ja sam po tebi elastični snob i malograđanka.
Predlažeš mi da počistim đubre ispred mog dvorišta. Veoma cinično i sarkastično. Pa mlada damo, ti treba da počistiš đubre a ne ja, jer ja sam uspešna žena :!: A ti :?: Tebi slični :wink: Očigledno da ti nedostaje samokontrole, kada ovo drušvo etiketiraš, VREDNO, MARLJIVO I NADASVE PRIJATELJSKO DRUŠTVO :P Kako ste bili marljivi i vredni to se vidi po naslovu teme.Svakome se u životu dešavaju kiksevi iz objektivnih i subjektivnih razloga.No, to ne znači pomiriti se sa situacijom.Nije sramota pasti, nego je sramota ne uspraviti se :shock: U prilog tome i apelovala sam da se uspravite i studije privedete kraju :oops:

Dakle, pozelimo dobrodoslicu elasticnom snobu u nas mali, skromni, bezvredni klub :lol:
Pokazimo da smo sirokogrudi, kao sto nismo :wink:
Pokazimo da kod nas ima mesta i za prolupale, neosvescene sredovecne zenturace koje od silnog jurenja za poslom i uspehom nemaju s kim kafu da popiju sad kad je klimaks pluskvamperfekat i kad se duboko zaslo u menopauzu, kad su deca posla svojim putem, a muz... Muz? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Razumimo nasu novu sapatnicu. Posle toliko uspeha u zivotu i van njega dotakla je zvezde, a onda se strmoglavila pravo medju nas u pakao itself :lol:
Svi mi taj put predjemo. Mi smo pre, a nekom tek kad predje pedesetu dodje iz nedodjije u glavu.

Zato primimo je sestorucke, kako i prilici nama monstrumima, primimo je u nas Had...

Hocemo li je na raznju ili da je pohujemo? :wink:

P.S. Nagradno pitanje – sta povezuje ove teme: On trazi nju, Ona trazi njega, Politika, Fudbal, Poznanstva i kao slag na torti LJUBAV I SEX, a na poslednjoj :shock: ne mosh verovati svom culu vida http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?p=1065081&highlight=#1065081
Obratiti se s paznjom na recnik i pogoditi sta se sve mota po (gresnoj) glavi svetice, osobe koja je u svom profilu napisala da joj je zanimanje INTELEKTUALAC :lol: :lol: :lol:

e jbg ne volim pohovane intelektualce :!: bolje razanj :lol:
bravo nestasna, branis nas za medalju :wink:
stvarno ne razumem ove intelektualce
:roll: pa kad vidim ovako dubokoumna razmisljanja nasih intelektualaca prosto se uplasim i dodje mi da sve batalim i spalim index :!: bolje srednja skola nego da se i ja jednog jutra probudim i u ogledalu vidim intelektualca :!: AAAAAAAA :cry:

Dobro bre... ja se vratim s puta, a ovde opet haos.
Amebo, vecina nas ovde se privatno poznaje i... sta ti bi da se isprovociras na temi u forumu POZNANSTVA. Lepo se dogovori sa Vagom da otvorite tako ozbiljnu temu na forumu "fakultet" jel... i onda cemo se svi pridruziti istoj, a nadam se i Vaginim stavovima koji su na mestu. Ona je ovde samo ocigledno iz nekih drugih pobuda koje se prepoznaju na osnovu izdignutog stava, nosa, pogleda sto je sigurno sa razlogom jer se eto neki osecaju manjim od nje. I to je dobro jer da nije tako, ona mozda i ne bi vise ovde zalazila. Nestasnice draga, 8) brigaj svoju brigu i budi bolja od svih nas zajedno ovde. Vago, zelja da te podrzim... tesko na ovom forumu nego na nekom drugom. Tvoja namera je dobra, nadam se da ce isprovocirati neradnike da rade, a to ko IMA RODITELJE... jbg... sta da ti kazem. Neko nema njih, a neko muza jel... eto toliko. Budite slatko naelektrisani ali ne previse :wink: 8)
Pozdrav!

drug_igrutin:
e jbg ne volim pohovane intelektualce :!: bolje razanj :lol:
bravo nestasna, branis nas za medalju :wink:
stvarno ne razumem ove intelektualce
:roll: pa kad vidim ovako dubokoumna razmisljanja nasih intelektualaca prosto se uplasim i dodje mi da sve batalim i spalim index :!: bolje srednja skola nego da se i ja jednog jutra probudim i u ogledalu vidim intelektualca :!: AAAAAAAA :cry:

:lol: ajde ajde... sad ce ispit jel? 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back