Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrvica 2:
elendil:
mrvica 2:
gigule:
joj Mrvice svaka čast!!!! :)
eeee susret kažeš?
e ste videli, oće ovi sa Svaštare da se susretnu....
fala, fala, zalicemo!!!
a za susret.........moramo sacekati da savremenik javi, kakav je sa vremenom (posto je on najkomplikovaniji :D )
sto se tice susreta na svastari, nista od toga...... ako se nas tri ne organizujemo i damo im podrsku...... mislim, objasnimo da to nista ne boli.
Mozda im Jagodica organizuje detektivski serijal...susreti po Adi i haustorima...
Pozdrav svima,mrvice ne idi u minus,treba i da se zalozimo s nekim kiflicama,mislim...
haha, pa jagodica postade specijalista za susrete.
vidi ovako, sto se tice kiflica mislim da ce biti bolje da angazujes vecu i gigu za to.
znas da se u vojvodini dobro klopa,
ja mogu da isfinansiram materijal i da podmazujem plehove. :wink:
Nista od njih!Gigi posti i na dijeti je,a Veca je omanula za prvi skup pa smo se ja i Savremenik ubili od dunjevace...Nego da mi ponesemo jedno prasence i balon s vinom...???

dobro de, organizovacemo se za te kiflice. :roll:
ne bih da vas posle nosim na dusi,
mislim zbog prevelike kolicine dunjevace, na prazan stomak.
mada, ni ta ideja za prasence ti nije losa :lol:
samo nemoj to od mene da ocekujete, ipak me nisu postavili za ministra, :D

devojke prozvane smo, na svastari

jagodica
član

Mesto: bg
Čet, 20. januar 2005 14:38 Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

vecavestica ::

Giga,Klara,Mrvica i ja se poznajemo tako da smo same sebi dovoljne.

sex i grad
wooooow
to su te zhene

dva vrlo kontradiktrona posta :roll:

mrvica 2:
3EMYHKA:
elendil:
Na zene zaboravi...sve ostalo ima...pesma...tu je maesetro Deki...
Aj nek' mi neko kaze jel' da se uvredim na ovo il' ne? :roll: :wink:
ma ne,
on samo hoce da kaze da nas ne dozivljava na taj nacin :roll: , mislim kao tamo neke zene, vec kao dobre drugarice, valjda :roll:
e sad sam ga bas uprskala :?
Ma jok zbunio se malo, ako smem da kazem sve ste super, a i dobre za druzenje. E sad ga i ja utupih. Sto se tice hrane slazem se sa Nesi samo laganica. Cao svima :wink:

jagodica:
3EMYHKA:
jagodica:
kad mi neko udeli kompliment, meni je to sumnjivo....predlozhila bih i vama slichan stav

Moguce zato sto kod tebe ne postoji osnov za kompliment, a ti si toga bolno svesna? :wink:

ne postoji :( e ne, toga sam bezbolno svesna
si navatala bre nekog tipa ovde??

Ne ja... ili bar ne znam da jesam! :lol: Ma meni tata i mama nisu napravili onu zensku intuiciju... zurili ljudi... pa kad se nekom i dopadnem mora minimum transparent da nosi ne bi li ja to i primetila... mozda :shock: :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back