gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
joj Mrvice svaka čast!!!! 
eeee susret kažeš?
e ste videli, oće ovi sa Svaštare da se susretnu....

eeee susret kažeš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

fala, fala, zalicemo!!!gigule:joj Mrvice svaka čast!!!!
eeee susret kažeš?
Svaka cast!!!mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,
ajde sad, da cujem cestitke.
Mozda im Jagodica organizuje detektivski serijal...susreti po Adi i haustorima...mrvica 2:fala, fala, zalicemo!!!gigule:joj Mrvice svaka čast!!!!
eeee susret kažeš?
a za susret.........moramo sacekati da savremenik javi, kakav je sa vremenom (posto je on najkomplikovaniji)
sto se tice susreta na svastari, nista od toga...... ako se nas tri ne organizujemo i damo im podrsku...... mislim, objasnimo da to nista ne boli.
haha, pa jagodica postade specijalista za susrete.elendil:Mozda im Jagodica organizuje detektivski serijal...susreti po Adi i haustorima...mrvica 2:fala, fala, zalicemo!!!gigule:joj Mrvice svaka čast!!!!
eeee susret kažeš?
a za susret.........moramo sacekati da savremenik javi, kakav je sa vremenom (posto je on najkomplikovaniji)
sto se tice susreta na svastari, nista od toga...... ako se nas tri ne organizujemo i damo im podrsku...... mislim, objasnimo da to nista ne boli.
Pozdrav svima,mrvice ne idi u minus,treba i da se zalozimo s nekim kiflicama,mislim...
ČESTITAM!!!mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,

mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,
mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,

Ajde molim te, ma kakve kiflice, daj da se obeznanimo od dujke!!!mrvica 2:hvala del....
dobro si dosao na kiflice i dunjevacu![]()

i ja sam VODOLIJA :wink:Nestasna Ameba:mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,
CESTITAM I JA![]()
![]()
![]()
Eto opet razloga da se izljubimo![]()
Za vrstanku: ja sam Vodolija![]()
ma Gigo, nemaju oni petlje za to.gigule:joj Mrvice svaka čast!!!!
eeee susret kažeš?
Mrvice svaka cast i neka ti je sa srecom.mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,
ako jos jednom spomenes DUNJEVACU pocecu da VRISTIM :wink:elendil:To se globi na narednom susretu sa gazda Miletovom dunjevacom,bar 1 litar!
ma nemaju oni nas...Savremenika i još ponešto...vecavestica:ma Gigo, nemaju oni petlje za to.gigule:joj Mrvice svaka čast!!!!
eeee susret kažeš?
vidis da im je tema vec pala u zaborav.
vecavestica:i ja sam VODOLIJA :wink:Nestasna Ameba:Za vrstanku: ja sam Vodolija![]()
Nemojte mi čestitati jer... nisam ga dobio već KUPIO! 
I ja se pridruzujem iskrenim cestitkama, a sad pamet u glavu nemoj mnogo da butas tamo po sajtovima raznim.mrvica 2:ljubim vas jarcevi,sory sto skrecem sa teme, ali
DOBILA SAM POSAO,
Poseban pozdrav za vodolije prema kojima sam narocito sentimentalan. :wink:Savremenik:Ha! Dobro... :? Aktivni ste, to mi je drago![]()
Ove vodolije su za svaku pohvalu! :wink: 8)
A ja kupio nov kompjuterNemojte mi čestitati jer... nisam ga dobio već KUPIO!
![]()
8)
Mnoogo sam srecna
ops:
jagodica:kad mi neko udeli kompliment, meni je to sumnjivo....predlozhila bih i vama slichan stav