drug_igrutin
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
gigule:vid malog..eeee barabo apsolventska...he he
e šala
ma ne ljutim se ja lako, na tome bi bas morala da poradis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:vid malog..eeee barabo apsolventska...he he
e šala
U svakom slučaju, inicijacija je sad u rukama članica ovog kluba tako da su me onemoćale odjednom. Puč bre!
i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
sefe,ovo je clan koji obecava??? :wink:drug_igrutin:ajde ja pogadjam a ti odgovaraj sa da/neSavremenik:drug_igrutin:naravno!
vidim da se pominje radza i pivo!
takav ambijent mi bas lezi![]()
E a da tek vidiš što leži nešto što se ovde ne spominje zbog Vece...To nije radža, to je... bolje od radže!
![]()
sex?![]()
:wink:ajde veco omeksaj malo!vecavestica:i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
drug_igrutin:ajde veco omeksaj malo!vecavestica:i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
zasluzujem, mislim obecavam tek trebam da zasluzim :wink:
evo me na kolenima i molim! kada se sretnemo pokazacu vam, ovekovecio sam trenutak :wink:Nesi:drug_igrutin:ajde veco omeksaj malo!vecavestica:i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
Ako lepo zamolis mozda ti i ostavimo malo 8)
ma ne sekiraj se.drug_igrutin:ajde veco omeksaj malo!vecavestica:i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
elendil:Ti si spominjala neke kiflice,ili tako nesto?

Nestasna Ameba:Da li je neko pominjao kiflice? Njam, njam...![]()
:wink:
:wink:
a Elendil... on će se već snaći, ali tek nakon što se kiflice pojedu.
eto zašto si ti šef...dobra organizacija je najvažnija...lepo si to smislio..rasporedio...hm...a šta ćeš ti?vecavestica:ma ne sekiraj se.drug_igrutin:ajde veco omeksaj malo!vecavestica:i neces skoro??? :wink:drug_igrutin:uh to jos nisam probao
jedva cekam
mislila sam samo da neces skoro probati dunjevacu.
sto se mene tice -dobro dosao.
ali ja samo samo pocasni clan ovde. :wink: