krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Tetka !!! :shock: Odkud ti, ovako sabajle ?!?!? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bacio u moju podmornicu,da veslate kad izronimo na povrsinu

zeljkoro:sve bi ja vas studente /propale/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: joj,bre,gde bas na tebe da naletim.
ops:zeljkoro:ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
eden:zeljkoro:ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Naletećeš ti na bejzbol palicu.
Jeli,ler još nisu provalili na ovom forumu da se šibaš u bulju?
Nestasna Ameba:zeljkoro:sve bi ja vas studente /propale/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi se da od mase nas "propalih" studenata koje ukrcaš tvoja podmornica nikad ne ispliva na površinu![]()
![]()
![]()
Ali, mi smo fakultet ulisali da ne bismo veslali. Veslanje ostavljamo sitnim ribama iz najcrnjih morskih dubina, tamo gde je i Bog rekao laku noć, okrenuo se, ugasio svetlo i otišao na neko bolje mesto :wink: :wink:ops:
@zeljkoro, sam si to tražio 8)
Arheologijugigule:pozdrav drugaru!Xter:Eto, i ja sam od 2000-te![]()
...a šta studuraš?

:shock: pa zašto si tužan??? ej bre pa to je strava!Xter:Arheologijugigule:pozdrav drugaru!Xter:Eto, i ja sam od 2000-te![]()
...a šta studuraš?![]()
gigule::shock: pa zašto si tužan??? ej bre pa to je strava!Xter:Arheologijugigule:pozdrav drugaru!Xter:Eto, i ja sam od 2000-te![]()
...a šta studuraš?![]()
U Bg?
eee pa isti smo fakultet...samo sam ja matorija od tebe...he he
... Eto nove teme....
mrvica 2:dobro eden, nemoj tako grubo. covek ima problem......ajde da probamo da mu pomognemo........... mislim, ako je to uopste moguce.
a ti zeljkice, malo spusti loptu....nemoj da kvaris temu ili ces zaista zavrsiti u cosku.....![]()
a sad malo o lepim stvarima........za mene naravno![]()
ljudi, danas mi je poslednji dan u firmi. drzite mi fige od ponedeljka........konacno pocinjem sa poslom, koji sam najavila jos pre 2 meseca. kad padne prva plata, i naravno, kad se sef smilujepa da se vidimo........ajde budite dobri.
Bez zezanja, pozdravio vas je sve. A šef će se uskoro smilovati, samo malo strpljenja. Mrvice, kad primiš tu platu, odmah javi, Veca se sama obavezala za dunjevaču a teta Gigule za čarapice na romboide :wink: I... odmah svima šaljemo pozivnice. 8)Treba da upoznaš naše odeljenje!gigule::shock: pa zašto si tužan??? ej bre pa to je strava!Xter:Arheologijugigule:pozdrav drugaru!Xter:Eto, i ja sam od 2000-te![]()
...a šta studuraš?![]()
U Bg?
eee pa isti smo fakultet...samo sam ja matorija od tebe...he he

Gdje,kad,zbog čega(a,na to znamgigule:e Pope nas niko nikada ne napusti buahahahahahahaaaa
Xter: etnologiju
nego, mislite o gledanju uskoro...mislim da se vidimo...stari i novi večiti...
) :wink:Staću uz taj barjak,ali samo što smo drugari.del boy:Nego da mi osnujemo stranku, i uđemo u politički život... PVA ili SVA.... Kolko ima apsolvenata u ovoj državi, sigurno osvajamo izbore.... Ajde neki predlog, za statut....
Savremenik:mrvica 2:dobro eden, nemoj tako grubo. covek ima problem......ajde da probamo da mu pomognemo........... mislim, ako je to uopste moguce.
a ti zeljkice, malo spusti loptu....nemoj da kvaris temu ili ces zaista zavrsiti u cosku.....![]()
a sad malo o lepim stvarima........za mene naravno![]()
ljudi, danas mi je poslednji dan u firmi. drzite mi fige od ponedeljka........konacno pocinjem sa poslom, koji sam najavila jos pre 2 meseca. kad padne prva plata, i naravno, kad se sef smilujepa da se vidimo........ajde budite dobri.
Kad smo kod okupljanja... Za starije članove: imate pozdrav od gazda Mileta.Bez zezanja, pozdravio vas je sve. A šef će se uskoro smilovati, samo malo strpljenja. Mrvice, kad primiš tu platu, odmah javi, Veca se sama obavezala za dunjevaču a teta Gigule za čarapice na romboide :wink: I... odmah svima šaljemo pozivnice. 8)
Etnologiju, super.gigule:e Pope nas niko nikada ne napusti buahahahahahahaaaa
Xter: etnologiju
nego, mislite o gledanju uskoro...mislim da se vidimo...stari i novi večiti...
del boy:Nego da mi osnujemo stranku, i uđemo u politički život... PVA ili SVA.... Kolko ima apsolvenata u ovoj državi, sigurno osvajamo izbore.... Ajde neki predlog, za statut....