Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gigule, na tvom spisku ne pise da studiram matematiku... kad malo bolje pogledam ne pise ni da sam clan kluba :shock:

Il' ste me izbacili il' je zurka nocas bila mnooogo dobra pa se ne pronalazim na spisku... :wink:

Ma jok, nema me... Maja zena koje nema! :shock:

zeljkoro:
sve bi ja vas studente /propale/ :lol: :lol: :lol: bacio u moju podmornicu,da veslate kad izronimo na povrsinu :lol: :lol: :lol:

Pazi se da od mase nas "propalih" studenata koje ukrcaš tvoja podmornica nikad ne ispliva na površinu :twisted: :twisted: :twisted:

Ali, mi smo fakultet ulisali da ne bismo veslali. Veslanje ostavljamo sitnim ribama iz najcrnjih morskih dubina, tamo gde je i Bog rekao laku noć, okrenuo se, ugasio svetlo i otišao na neko bolje mesto :wink:

@zeljkoro, sam si to tražio 8)

1.Savremenik, Viša medicinska
2.Chernobill
3.Vrstanka, Nemački jezik
4.Princeza_78
5.AleksaM, Viša elektro
6.Bekalo, Engleski jezik
7.Čeda, Viša elektro
8.bobitza7 ?
9.Antigona
10.Zoja, Srpski jezik
11.MosObl, Ekonomija
12.Okinava
13.Uvek Biću Tu
14.Dragačevac, Viša Tehnološka
15.LosStudent
16.Wishfish
17.The Winnie Pooh
18.Nesi, Veterina
19.Baby Kate
20.Zeka977, Filozofski,Bg
21.Ufolog
22.Oxi
23.Iggymag
24.Miro-Tivat
25.Gigule,Etnologija i antropologija
26.Queen, Filološki,Bg
27.Rasso
28.Zeka-peka, Medicina
29.Nefre,Psihologija
30.Divlja-u-srcu
31.Elendil,Pravni
32.Limunada
33.Jagodica
34.Krvolok,Filozofski,istorija
35.Mima,Stomatologija
36.Kleo
37.Jelica
38.Boiva
39.Genije02
40.misutka,Ekonomija
41.Bolezakon
42.anadanilo
43.Accomir
44.SINDI
45.Gorana_Z
46.strangefruit
47.Rasa77
48.del boy
49.lovestruck
50.Justhappyface
51.paralela
52.Nestašna Ameba
53.Hose Arcadio
54.svalerka
55.drug_igrutin
56.MegRajan
57.denim
58.Muza_Erato
59.Ilena
60.angel's_breath
61.dragan_i2001
62.Pop Relja
63.kalithea

64.ЗЕМУНКА, matematika....oprosti izvini draga moja...greška!

eden:
zeljkoro:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: joj,bre,gde bas na tebe da naletim. :oops:

Naletećeš ti na bejzbol palicu.
Jeli,ler još nisu provalili na ovom forumu da se šibaš u bulju?

dobro eden, nemoj tako grubo. covek ima problem......ajde da probamo da mu pomognemo...... :roll:..... mislim, ako je to uopste moguce.
a ti zeljkice, malo spusti loptu....nemoj da kvaris temu ili ces zaista zavrsiti u cosku..... :twisted:
a sad malo o lepim stvarima........za mene naravno :lol:
ljudi, danas mi je poslednji dan u firmi. drzite mi fige od ponedeljka........konacno pocinjem sa poslom, koji sam najavila jos pre 2 meseca. kad padne prva plata, i naravno, kad se sef smiluje :D pa da se vidimo........ajde budite dobri.

Nestasna Ameba:
zeljkoro:
sve bi ja vas studente /propale/ :lol: :lol: :lol: bacio u moju podmornicu,da veslate kad izronimo na povrsinu :lol: :lol: :lol:

Pazi se da od mase nas "propalih" studenata koje ukrcaš tvoja podmornica nikad ne ispliva na površinu :twisted: :twisted: :twisted:

Ali, mi smo fakultet ulisali da ne bismo veslali. Veslanje ostavljamo sitnim ribama iz najcrnjih morskih dubina, tamo gde je i Bog rekao laku noć, okrenuo se, ugasio svetlo i otišao na neko bolje mesto :wink: :wink: :oops:

@zeljkoro, sam si to tražio 8)

dobro eden, nemoj tako grubo. covek ima problem......ajde da probamo da mu pomognemo...... :roll:..... mislim, ako je to uopste moguce.
a ti zeljkice, malo spusti loptu....nemoj da kvaris temu ili ces zaista zavrsiti u cosku..... :twisted:
ljudi, danas mi je poslednji dan u firmi. drzite mi fige od ponedeljka........konacno pocinjem sa poslom, koji sam najavila jos pre 2 meseca. kad padne prva plata, i naravno, kad se sef smiluje :D pa da se vidimo........ajde budite dobri.[/quote]

Pozdrav Mrvice!!!! :D
Drzimo ti fige i zelim ti da nadjes jos bolji posao i vecu platu. :D

mrvica 2:
ljudi, danas mi je poslednji dan u firmi. drzite mi fige od ponedeljka........konacno pocinjem sa poslom, koji sam najavila jos pre 2 meseca. kad padne prva plata, i naravno, kad se sef smiluje :D pa da se vidimo........ajde budite dobri.

Kad smo kod okupljanja... Za starije članove: imate pozdrav od gazda Mileta. :lol: Bez zezanja, pozdravio vas je sve. A šef će se uskoro smilovati, samo malo strpljenja. Mrvice, kad primiš tu platu, odmah javi, Veca se sama obavezala za dunjevaču a teta Gigule za čarapice na romboide :wink: I... odmah svima šaljemo pozivnice. 8)

Savremenik:
mrvica 2:

Kad smo kod okupljanja... Za starije članove: imate pozdrav od gazda Mileta. :lol: Bez zezanja, pozdravio vas je sve. A šef će se uskoro smilovati, samo malo strpljenja. Mrvice, kad primiš tu platu, odmah javi, Veca se sama obavezala za dunjevaču a teta Gigule za čarapice na romboide :wink: I... odmah svima šaljemo pozivnice. 8)

Baš lepo što nas se setio - počeće da nas ubraja u inventar :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back