Nestasna Ameba
Domaćin
- Poruka
- 5.000
Pop Relja:Jesi li ti procitao naslov foruma![]()
![]()
Mi JESMO veciti![]()
![]()
Sto se tice druzenja uzivo, hm. Why not?![]()
![]()
![]()
Gos'n popo, dolazite li i vi na druženje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pop Relja:Jesi li ti procitao naslov foruma![]()
![]()
Mi JESMO veciti![]()
![]()
![]()
![]()
Draga damo, ovde ima dosta njih koji nisu apsolventi. Ovde su svima vrata otvorena. Pozdrav!don't panic:Ih, sad mi je žao što nikad nisam uspela da doguram do apsolventa...

Vrlo rado. Samo da ne bude rano. Imam kros prepodne.Nestasna Ameba:Pop Relja:Jesi li ti procitao naslov foruma![]()
![]()
Mi JESMO veciti![]()
![]()
![]()
![]()
Gos'n popo, dolazite li i vi na druženje?

Hvala tiSavremenik:Draga damo, ovde ima dosta njih koji nisu apsolventi. Ovde su svima vrata otvorena. Pozdrav!don't panic:Ih, sad mi je žao što nikad nisam uspela da doguram do apsolventa...![]()

jedan popodne pa nadalje...jel vam rano? mislim, vi možete doći i kasnije...Pop Relja:Vrlo rado. Samo da ne bude rano. Imam kros prepodne.Nestasna Ameba:Pop Relja:Jesi li ti procitao naslov foruma![]()
![]()
Mi JESMO veciti![]()
![]()
![]()
![]()
Gos'n popo, dolazite li i vi na druženje?![]()
Vazi! Dogovoricemo se. Cim se resim trkaca!gigule:jedan popodne pa nadalje...jel vam rano? mislim, vi možete doći i kasnije...Pop Relja:Vrlo rado. Samo da ne bude rano. Imam kros prepodne.Nestasna Ameba:Pop Relja:Jesi li ti procitao naslov foruma![]()
![]()
Mi JESMO veciti![]()
![]()
![]()
![]()
Gos'n popo, dolazite li i vi na druženje?![]()
ops:

vecavestica:kazu u subotu lepo vreme![]()
ne, slatka moja.Nestasna Ameba:vecavestica:kazu u subotu lepo vreme![]()
Ćut' tu, Veco, ale te ne ubile!!!
Dolaziš li nam ti?
Hvala, Novi Banovci, hvala!vecavestica:kazu u subotu lepo vreme![]()
sta?? ne svidja ti se???Pop Relja:Hvala, Novi Banovci, hvala!vecavestica:kazu u subotu lepo vreme![]()
![]()
Ko me ter'o da budem "drug clan" sto bi rekao Radovan 3.
pope 'ajd iz pocetka??Pop Relja:DADADADADADADADADADADADA!!!!!
Kako radi vas Centar gradjanskih aktivnosti? Uspostavili smo saradnju. Cekamo vas na svecano otvaranje!![]()
nisam znala.Pop Relja:Mesto Novi banovci ima Centar gradjanskih aktivnosti. Ne reci da nisi znala?! C c c... Jaoj!
E, sa njima smo uspostavili saradnju, zato i kazem da vas cekamo na otvaranje naseg.
Dobre ljude uvek primamo! Jedva cekam uclanjenje!vecavestica:nisam znala.Pop Relja:Mesto Novi banovci ima Centar gradjanskih aktivnosti. Ne reci da nisi znala?! C c c... Jaoj!
E, sa njima smo uspostavili saradnju, zato i kazem da vas cekamo na otvaranje naseg.
moje gradjevinske aktivnosti su u BG i u Moskvi.
aaaaaa jel' mogu kod vas da budem pocasni clan???
necete pogresiti??
kazu da sam stvarno dobra u svom poslu???(izvinjavam se sto se malkice hvalim).
a kome moram da se javim?Pop Relja:Dobre ljude uvek primamo! Jedva cekam uclanjenje!vecavestica:nisam znala.Pop Relja:Mesto Novi banovci ima Centar gradjanskih aktivnosti. Ne reci da nisi znala?! C c c... Jaoj!
necete pogresiti??
kazu da sam stvarno dobra u svom poslu???(izvinjavam se sto se malkice hvalim).
Meni, naravno! Clanarina... Ma dogovoric :wink: emo se.vecavestica:a kome moram da se javim?Pop Relja:Dobre ljude uvek primamo! Jedva cekam uclanjenje!vecavestica:nisam znala.Pop Relja:Mesto Novi banovci ima Centar gradjanskih aktivnosti. Ne reci da nisi znala?! C c c... Jaoj!
necete pogresiti??
kazu da sam stvarno dobra u svom poslu???(izvinjavam se sto se malkice hvalim).i da platim clanarinu??
![]()
jel' treba pismeno ili je dovoljno ovako??Pop Relja:Meni, naravno! Clanarina... Ma dogovoric :wink: emo se.vecavestica:a kome moram da se javim?Pop Relja:Dobre ljude uvek primamo! Jedva cekam uclanjenje!vecavestica:nisam znala.Pop Relja:Mesto Novi banovci ima Centar gradjanskih aktivnosti. Ne reci da nisi znala?! C c c... Jaoj!
necete pogresiti??
kazu da sam stvarno dobra u svom poslu???(izvinjavam se sto se malkice hvalim).i da platim clanarinu??
![]()
ti si stvarno "opasan"Pop Relja:Radila bi sta ti kazem :wink:
Zasad nista, ocekuj poziv.