Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
3EMYHKA:
Ja sam ziva ... eto! :roll:

Samo da Vas sve pozz (ovo je IN da se ovako napise) :lol: Vidim da ste "udarili" po kucnim ljubimcima... prica li neko o ispitima... (da se ne vracam 10 str u nazad) :shock:
pozdrav potparolu
ja mislim o ispitima ali treba mi vremena da o tome počnem i da pričam...he he...
si vredna bar ti devojko,a?

Ma samo tako... cek' jos 10ak dana pa cu da rezimiram. Skolica je vise nego dobro, posao dinamican vise nego sto bih volela... Ne postizavam bre nista! Zavrsi se dan a ja skontam da sam trcala od tacke A do tacke B sto puta i da posao i dalje nije obavljen! :shock:

Primer: radim 3 uvoza istovremeno, Nemacka, Turska i Madjarska... I sve 3 fakture placene normalno, a one uz robu glase na smesnu kintu, tipa 30 puta nize nego sto bi trebalo! :shock: Ne mojom krivicom za nase to deluje ko pranje para, a stranci se trude da izbegnu troskove na glupav nacin... sve stalo a ja se mlatim danima po carinskim skladistima, carini, spediterima... pocecu da mislim na engleskom koliko sam se puta cula sa nasim partnerima... Pa nek posle neko kaze da smo MI neposlovni!

Da ne gusim, kontas da se te gluposti uvek meni desavaju! :shock:

Polozila sam do sada 5 ispita, i jos 2 ce pasti u ovom roku ako sve bude Ok... ma videces, cistim godinu u junu garant! :shock: :D

Boze... vodm prokleto dosadan zivot! :shock:
Sad sam se izbedacila! :lol:

3EMYHKA:
gigule:
3EMYHKA:
Ja sam ziva ... eto! :roll:

Samo da Vas sve pozz (ovo je IN da se ovako napise) :lol: Vidim da ste "udarili" po kucnim ljubimcima... prica li neko o ispitima... (da se ne vracam 10 str u nazad) :shock:
pozdrav potparolu
ja mislim o ispitima ali treba mi vremena da o tome počnem i da pričam...he he...
si vredna bar ti devojko,a?

Ma samo tako... cek' jos 10ak dana pa cu da rezimiram. Skolica je vise nego dobro, posao dinamican vise nego sto bih volela... Ne postizavam bre nista! Zavrsi se dan a ja skontam da sam trcala od tacke A do tacke B sto puta i da posao i dalje nije obavljen! :shock:

Primer: radim 3 uvoza istovremeno, Nemacka, Turska i Madjarska... I sve 3 fakture placene normalno, a one uz robu glase na smesnu kintu, tipa 30 puta nize nego sto bi trebalo! :shock: Ne mojom krivicom za nase to deluje ko pranje para, a stranci se trude da izbegnu troskove na glupav nacin... sve stalo a ja se mlatim danima po carinskim skladistima, carini, spediterima... pocecu da mislim na engleskom koliko sam se puta cula sa nasim partnerima... Pa nek posle neko kaze da smo MI neposlovni!

Da ne gusim, kontas da se te gluposti uvek meni desavaju! :shock:

Polozila sam do sada 5 ispita, i jos 2 ce pasti u ovom roku ako sve bude Ok... ma videces, cistim godinu u junu garant! :shock: :D

Boze... vodm prokleto dosadan zivot! :shock:
Sad sam se izbedacila! :lol:
Vidi, i ja sam nekada jurio iz tačke A u tačku B, ali sam sada našao tačku C, koja je na veoma prijatnoj udaljenosti od tačaka A i B, i uglavno tu sedim, pijuckam kaficu, i posmatram one koji i dalje jurcaju između gorepomenutih tačaka!!! Mogla bi da razmisliš o tome!! (npr. Zemunski kej) :D

1.Savremenik, Viša medicinska
2.Chernobill
3.Vrstanka, Nemački jezik
4.Princeza_78
5.AleksaM, Viša elektro
6.Bekalo, Engleski jezik
7.Čeda, Viša elektro
8.bobitza7 ?
9.Antigona
10.Zoja, Srpski jezik
11.MosObl, Ekonomija
12.Okinava
13.Uvek Biću Tu
14.Dragačevac, Viša Tehnološka
15.LosStudent
16.Wishfish
17.The Winnie Pooh
18.Nesi, Veterina
19.Baby Kate
20.Zeka977, Filozofski,Bg
21.Ufolog
22.Oxi
23.Iggymag
24.Miro-Tivat
25.Gigule,Etnologija i antropologija
26.Queen, Filološki,Bg
27.Rasso
28.Zeka-peka, Medicina
29.Nefre,Psihologija
30.Divlja-u-srcu
31.Elendil,Pravni
32.Limunada
33.Jagodica
34.Krvolok,Filozofski,istorija
35.Mima,Stomatologija
36.Kleo
37.Jelica
38.Boiva
39.Genije02
40.misutka,Ekonomija
41.Bolezakon
42.anadanilo
43.Accomir
44.SINDI
45.Gorana_Z
46.strangefruit
47.Rasa77
48.del boy
49.lovestruck
50.Justhappyface
51.paralela
52.Nestašna Ameba
53.Hose Arcadio
54.svalerka
55.drug_igrutin
56.MegRajan
57.denim
58.Muza_Erato
59.Ilena
60.angel's_breath
61.dragan_i2001
62.Pop Relja
63.kalithea

dakle ovo su članovi Kluba, novi i stari...
Navedeni su oni koji su se ovde prijavili kao apsolventi....naravno da osim njih ima i onih koji se lepo druže sa nama...njih doduše nema na spisku ali nadam se da će nastaviti da dolaze ovamo i druže se u KVA!

dakle još nešto, mislila sam da ne bi bilo lošo da ovih dana vojvođanski odeljak KVA organizuje susretić...dakle mali susret, ništa obavezno nego neformalno... kafa i upoznavanje...mislim tu pre svega na NS i okolinu...naravno ko je rad doći iz Bg i/ili nekih drugih krajeva SCG...nema problema...ajd dajte glas za ili protiv...dajte predloge!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back