gigule:
3EMYHKA:
Ja sam ziva ... eto!
Samo da Vas sve pozz (ovo je IN da se ovako napise)

Vidim da ste "udarili" po kucnim ljubimcima... prica li neko o ispitima... (da se ne vracam 10 str u nazad) :shock:
pozdrav potparolu
ja mislim o ispitima ali treba mi vremena da o tome počnem i da pričam...he he...
si vredna bar ti devojko,a?
Ma samo tako... cek' jos 10ak dana pa cu da rezimiram. Skolica je vise nego dobro, posao dinamican vise nego sto bih volela... Ne postizavam bre nista! Zavrsi se dan a ja skontam da sam trcala od tacke A do tacke B sto puta i da posao i dalje nije obavljen! :shock:
Primer: radim 3 uvoza istovremeno, Nemacka, Turska i Madjarska... I sve 3 fakture placene normalno, a one uz robu glase na smesnu kintu, tipa 30 puta nize nego sto bi trebalo! :shock: Ne mojom krivicom za nase to deluje ko pranje para, a stranci se trude da izbegnu troskove na glupav nacin... sve stalo a ja se mlatim danima po carinskim skladistima, carini, spediterima... pocecu da mislim na engleskom koliko sam se puta cula sa nasim partnerima... Pa nek posle neko kaze da smo MI neposlovni!
Da ne gusim, kontas da se te gluposti uvek meni desavaju! :shock:
Polozila sam do sada 5 ispita, i jos 2 ce pasti u ovom roku ako sve bude Ok... ma videces, cistim godinu u junu garant! :shock:
Boze... vodm prokleto dosadan zivot! :shock:
Sad sam se izbedacila!