Клопастичарница

Naravno, vino po želji ćerke, imam priliku da pijem vrhunsko. Višestruki pobednik poslednjeg Novosadskog sajma vina. Kod nas u regionu nisam ovako dobro pio, a imamo zaista kvalitetnih vina (Makedonija, CG, Hrvatska, Srbija)
А славили сте нешто! Ја сам се навукла ( која никад нисам пила бела вина) на мушкат од прелца, кад га имам не могу да престанем 😆

Fotke kačim sa mobilnog, šta imam.
Torta 10 kila a teebalo je da bude 5, kaže drugaricina mama koja je pravilan, ja se malo zanela. :rotf:
1000038520.jpg

Drugu je pravila gospođa supruga, sa 4 kore.
1000038523.jpg

@Њена Другарица ti si na početku spomenula azijsku kuhinju. Mi to porodično volimo, često odemo u novi kineski centar na klopu, kod kineza.
A starija ćerka je majstor da napravi korejski kimči i to odličan. Ona poslaže u tegle, mi joj pola pokrademo. :mrgreen:
Ти си онај што је задужен да једе? :D

Не знам ништа од азијског како се зове, нити сам спремала, а јела сам. У швабији имају одличан избор, специфични су им ресторани, све је изложено у топлим и хладним витринама, сам узимаш шта хоћеш. Све сам пробала, све!
Али нека пачетина у сосу је најбоља икад.
То бих пробала да направим, а де да нађем пачетину ...у Пекингу?:roll:

Не знам ништа од азијског како се зове, нити сам спремала, а јела сам. У швабији имају одличан избор, специфични су им ресторани, све је изложено у топлим и хладним витринама, сам узимаш шта хоћеш. Све сам пробала, све!
Али нека пачетина у сосу је најбоља икад.
То бих пробала да направим, а де да нађем пачетину ...у Пекингу?:roll:
Pogledaj na Netflixu https://www.imdb.com/title/tt37600136/
Serija je onako OK, ko voli romkom, ali je meni super što je u pola serije prikazano kuvanje.

Back