Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bi znacilo - tema moze da se zatvori stigli smo do kraja![]()
da, mislim U vrticima, dakle prostorije u kojima borave deca i vaspitaci?
pa da i meni se to malo cini kao preterivanje. ajde ok hodnici i dvoriste zbog potecijalnih "uljeza" ali bas da gledam dete kako sw igra u vrticu to mi je malo....bezveze.nemam ni ja nikakvih problema sa vaspitacicama, nego se sve nesto zakomplikovalo...
naime, direktorka vrtica uvela video nadzor bez saglaasnosti zaposlenih i roditelja. nigde nije postavljeno obavestenje i roditelji i deca nisu ni znali da se snima... a onda roditelji saznali za video nadzor, pa kad su neki trazili sifru receno im je da snimljeni materijal mogu da vide samo kod direktorke u kancelariji i bla bla... - protivzakonito postavljanje kamera, snimljeni materijal se moze pojaviti na netu...
sad direktorka trazi od roditelja da se potpise saglasnost za video nadzor. vaspitacice kazu da im je sve jedno da li se snimaju ili ne. ja treba da stavim svoj potpis na list za ili list protiv, a stvarno mi nista nije jasno.
da se snimaju dvoriste, ulazi, hodnici, to bih razumela, ali sobe gde borave deca - to malo lici na zastrasivanje vaspitaca od strane direktorke. ili gresim? stvarno sam zbunjena. da imam nepoverenje u vrtic kao takav i vaspitace ne bih ni slala decu i nikakve kamere mi ne bi pomogle.
U vrticima klopu određuju specijalni nutricionisti. tako da bi trebalo da je ta klopa napravljena specijalno za naše mališane... Npr. moji jedu sve u vrticu.![]()
U vrticima klopu određuju specijalni nutricionisti. tako da bi trebalo da je ta klopa napravljena specijalno za naše mališane... Npr. moji jedu sve u vrticu.![]()