STEFA PO
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
Pitanje za Bokija .postojeli kljucevi za za albanske kanala koji se emituju na Eutelsatu 16 w....konkretno za optibox ....risiverom.........unapred hvala srbin iz Italije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je ovo sto sam nasao ..................STEFA PO kljuceva za digitalb nema ali se celi paket moze pratiti preko piratske kartice abracadabra. Kosta oko 30e i rade sledeci paketi:
- Digitalb (Eutelsat W2 16E)
- Sexview (Hotbird 13E)
- ABSAT (Hotbird 13E)
- ART Eropean beam ARABESQUE (Hotbird 13E)
- ART (Nilesat 7W)
- Showtime (Nilesat 7W)
- Orbit Network (Eurobird 2 26E & Atlantic Bird 2 8W)
- La7 Cartapiu (Atlantic Bird 1 12.5W)
- Canal Digital Nordic (Thor 0.8W)
- NTV PLUS (Eutelsat W4 36E)
*** kartica ne radi u svim risiverima vec samo u pojedinim tako da je cena risiver+ kartica oko 100e.
....Stati je to fake kljucevi ?To su fake kljucevi koje je neko ubacio na neki upload centar radi reklamiranja svog forumaja svakodnevno naletim na premiere key a i vrapci na grani znaju da to ne radi
![]()
....Stati je to fake kljucevi ?
W D0030 00 BDD3A8E93764FFDB1D3866CF974A4077 ; Kingston
NOVA TV je HTV-u otela prava prijenos utakmica Lige prvaka koje se igraju utorkom! Ta je televizija osigurala ekskluzivna prava prijenosa utakmica utorkom i na sažetke svih odigranih utakmica toga dana. Ugovor vrijedi sljedeæe tri sezone, od 2009./20010. do 2011./2012.
Ovu informaciju potvrdio nam je glasnogovornik HTV-a Janos Roemer.
To je inaèe prvi put u Hrvatskoj da æe jedna komercijalna televizija prenositi utakmice Lige prvaka. Prva na utakmice srijedom kao i sažetke toga dana æe i dalje imati nacionalna televizija.
Tako je HTV nakon Svjetskog rukometnog prvenstva koje im je preoteo RTL, izgubio i "polovicu" najcjenjenijeg nogometnog klupskog natjecanja.
Neznam kakve veze ima ova tema sa ključevima!![]()
uh,pogresio sam mislio sam da stavljam tamo gde se diskutuje o digiju,izvinjavam se..........
Jasmina ORF vise ne ide preko emulatora. Samo c* ili naravno originalna kartica.