Kljucevi za Dreambox

:arrow: Izasao je novi MGCamd 1.22 sa kojim mozete gledati TPS bez unosenja novih
bin kljuceva potrebno je da odete na kanal Espan clasic sacekate i za par sekundi
kanal se otvara i nakon toga mozete ici na bilo koji kanal TPS i gledati bez ikakvog
problema.
Sa ovim emulatorom mozete gledati sve zasticene kanale koji se sada gledaju kljuceve
za ovaj emulator vuce iz softcama.

Mozete ga preuzeti preko neta - preko adonsa jer je postaljen - direktan unos u
Dreambox. adons-download and install-cam. ili na unos rucno.
Ili preko sledecih adresa :arrow:

http://www.paytv.ws/

http://www.rdi-dreambox.com/ ovde imate sve za Dreambox 500,600,7000,7020,7025 i
Triple Dragon.

:arrow: CCcam 1.7.0 isto radi kao i MGcamd 1.22 znaci nemorate svakog dana da
ubacujete u kljuceve tps bin dovoljnoje da odete na kanal Espan klasik sport i
za par sekundi otvorice se kanal a zatim gledate sve kanale na TPS paketu.
ovo se odnosi na one koji imaju u Dreamboxu instalirirana oba ova Cama-Emulatora.

:arrow: CCcam 1.7.0.Gemini for DM500.DM7000.DM7020

--------------------------------------------------------------------------------

:arrow: CCcam 1.7.0

change log:
1.7.0
-fixed password bug (consider using "MINIMUM CLIENT VERSION: 1.7.0" to avoid risk)
-added viaccess smartcard emm
-added support for gbox indirect/local connection
-added optional ip address/hostname to F: line, no ip given allows the connection from all ip's (See CCcam.cfg for example)
-tps au (tune to Hotbird transponder 10873 vertical)
-added smartcard custom post-init (see CCcam.cfg) Currently only T=0 supported
-support to override detected dvb api version
-support sc8in1 (note: PHOENIX READER PATH --> SERIAL READER in CCcam.cfg)
chmod 755 var/bin and var/script files .

isti mozete preuzeti sa

:arrow: http://www.elitesecurity.org/f94-Dreambox-Samsung-Humax-box

Molim Pomoc!!!

Imam DM 500s, ali nemogu da otvorim ni jedan kanal. Neznam u cemu je Problem. Instalirao sam Gemini 3.30, stavio sam mu camd3.883. camd config i keys sam skinuo odavde. Ali ne vredi. Nece da mi otvori ni jedan Kanal. Moram li jos nesto ubaciti, ili sta je vec u pitanju???

Hvala unapred!!!

dragan.tomic:
Molim Pomoc!!!

Imam DM 500s, ali nemogu da otvorim ni jedan kanal. Neznam u cemu je Problem. Instalirao sam Gemini 3.30, stavio sam mu camd3.883. camd config i keys sam skinuo odavde. Ali ne vredi. Nece da mi otvori ni jedan Kanal. Moram li jos nesto ubaciti, ili sta je vec u pitanju???

Hvala unapred!!!
Najednostavnije povezi drim i pc i drim i totalkomander i sve cce biti ok

emulatere najbolje ubaci direktno preko neta preko adonsa ides na blue panel
plavo dugme na daljincu adons ok download and install ok i onda ulazis u cam-emulatore
seting liste itd videces. i povuces direktno sto ti treba. nakon toga restartuj drim i sve
cce biti ok kod emulatora moj predlog MGcamd 1.22 i CCCam 1.7.0 i gledaces mnogo
kanala - :arrow: Hristos vaskrse

dragan.tomic:
hvala.

trebam li ubacivati kljuceve dodatno ili je to sve??? i moram li za svaki emulator ubaciti i odgovarajuci cam config???

Hvala...

Da za svaki emulator primer

:arrow: Evocamd- key list txt, MGcamd i CCCam softcam, Camd3 - Camd3

ali napomenuo sam ti kada otvoris fajl u totalkomanderu gledaj datume fajlova i tako
ih unosi nermoras sve ako nema promene.

Pozdrav svima...!

Mozda ce ovo zvucati smijesno vecini vas...ali sta cu...mora se :)

Imam recievere: Dreambox (DM 500-S), Echostar (AD-3000IP Viacess) i Samsung (DSR 9500A VIA CIA).

Dosad sam gledao samo slobodne kanale, nesto me ovo nije posebno interesovalo dok nisam nabavio ovaj zadnji, dreambox.

Sad...sta mene interesuje:

1.Koji reciever od ovih da koristim?

2.Posto ja apsolutno nemam pojma o receiverima i satelitskoj, a vidim da 99% vas ima ogromno iskustvo, moze li mi ko objasniti, korak po korak (imajte u obziru da sam pocetnik u ovoj oblasti :) ), kako da ja u stvari gledam ove zakljucane kanale - tj. kako da ih otkljucam (npr. Premier, Discovery itd.) :)

Pomozite PLZ!

Hvala unaprijed!

:arrow: Za sada ne oba emulatora otkljucavaju iste kanale samo sto MGcamd 1.22 ima
AU mogucnost za otvaanje TPS paketa.
Znaci nemoras svakog dana da unosis kljuceve za tps dovljno je da odes na ESPN
Clasic Sport i kada njega otvoris a to je istog momenta mozes da gledas i ostale kanale iz
TPS paketa.
:arrow: Oba emulatora vuku kljuceve iz Softcama.

Znaci ipak cu ostati na mgcamd-u, posto je nova automatska opcija zaista super imajuci u vidu da je tps zahtevao svakodnevno unosenje....

Mada, ne znam da li je moguce gledati TV program sa DM 500s na kompjuteru uz pomoc nekog dobrog softvera, posto sam skinuo "hrpu" programa (DreamTV, tuxvision, mtuxvision...) za koje sam nasao podatke na netu, ali je njihov uspeh veoma "skroman" (najbolji je izgleda dreamtv) posto npr. dreamtv nema opciju gledanja razlicitog kanala od onog koji je odabran na prijemniku.

:arrow: Preporuka nov Image Nabilo V06

sada sam ga instalirao i mogu vam reci da radi kao svajcarac.Uneo sam u DM 7000
preko flashwizarda 6.3 na Compakt Fles-Kingston 512 mb.
Vrlo je lako povuci kljuceve,emulatore i ostalo.
Isti mozete skinuti sa

:arrow: http://www.rdi-dreambox.com/ http://www.dreamboxworld.com/dbw/

Svako ko ima dreambox 7000,7020 i 7025 preporuka da ubace u Dreambox ovu karticu
Compakt Fles-Kungston 512 mb i na nju mogu preneti mnogo Imidza bez ikakve
potrebe da ulazite u fles na taj nacin cuvate Dreambox.
Kod mene trenutno imam instaliran Gemini 3.30 , 3.40 , i sada Nabilo V06

Na http://www.elitesecurity.org/f94-Dreambox-Samsung-Humax-box postavio sam
najnoviji - univerzalni DreamUP v1.3.0.2 za unosenje imidza u fles kod Dreamboxa tako da ga mozete skinuti sa navedene adrese.

Jos ovo Pracenje Premiere Portala (sport,direkt,erotik)

Da bi brzo i efikasno pratili navedene portale iz programskog paketa Premiere sa Astre 19,2E na frekvencijama:

11720 H
SR 27500
FEC 3/4

12070 H
SR 27500
FEC 3/4

dovoljno je stisnuti zeleno dugme na daljincu i izabrati željeni sadržaj iz cjelokupne ponude.

Back