- Poruka
- 102
ok sutra ce mo a to i tebe zamori 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

LT_ADI:i gde se ukucavaju kljucevi kad su ovako u .txt formatu, a sa dreamset sam se snaso sad samo kanale da ubacim i to odakle da ih uzmem?
LT_ADI:i gde se ukucavaju kljucevi kad su ovako u .txt formatu, a sa dreamset sam se snaso sad samo kanale da ubacim i to odakle da ih uzmem?
LT_ADI:skinuo sam dreamset 2.11 =)
imas gore upustvo kako da ubaci ip adresu i ostalo i na kraju save .
Poslao sam ti mejlom listu kanala don@ lepo podesi drimset 2.11.LT_ADI:na koji si mail poslo posto nisam primio nista probaj opet na adi_dem84@yahoo.com
ne na mejl i kod mene je proslop.vujic:ne na mejl i kod mene je proslo
imas gore mejl adresu gde imas ovu listu kanale i druge.p.vujic:imas gore mejl adresu gde imas ovu listu kanale i druge.
list kanala don@ od 210207 najnovija nju sam ti poslao ili je skini sa mejl adrese koju sam ti gore postavio.LT_ADI:dali znas gde moze da se nadje key za sve pink kanale stari me vise ubi da mu otvorim te kanale =)
za sada samo preko legalne kartice total tv, ali bi od njih morao i resiver da uzmes.aha, pa znao sam ja al vidis sto kazes resirver ja mislim da netreba jel ovde ima jos jedan koji ima isti resirver i tu karticu i radip.vujic:za sada samo preko legalne kartice total tv, ali bi od njih morao i resiver da uzmes.
LT_ADI:na koji si mail poslo posto nisam primio nista probaj opet na adi_dem84@yahoo.com
http://www.rdi.dreambox.com/ odi na ovaj sajt