Kljucevi za Dreambox

ja jos uvek koristim Gemini 3.50....E sad to sam hteo da te pitam...DM 500s i moj DM5620s razlika je samo u kucistu,moj je velicine ko DM7000,i cuo sam da ti veci imaju bolje hladjenje...ako nema dr razlike ,ja mogu da ubacim Image neki od DM 500...Gemini 4.10 itd...Sta ti mislis ? meni sve za sad radi ehtra...Poz-Zor@n !!!

ja jos uvek koristim Gemini 3.50....E sad to sam hteo da te pitam...DM 500s i moj DM5620s razlika je samo u kucistu,moj je velicine ko DM7000,i cuo sam da ti veci imaju bolje hladjenje...ako nema dr razlike ,ja mogu da ubacim Image neki od DM 500...Gemini 4.10 itd...Sta ti mislis ? meni sve za sad radi ehtra...Poz-Zor@n !!!

Ne Zoki samo kada izadje za tvoj Gemini 4.10 nikako od dm500.

Predr@g.

Ako ubacim u moj Dreambox 500 novi imidz Gemine 4,1 da li cu izbrisati emu koji vec imam ili ce napraviti samo update, i ne znam da li ima opcija na francuskom jeziku posto se moja zena vec buni :)
A negde sam procitao da se taj imidz 4.1 ubacuje sa nul modem kablom i sa croser kablom, ako nekome poznato nesto vise o tome neka napise, Hvala

Ne ide... Imam CCcam2.0.4., skinute i umetnute ključeve s 1. stranice, ali ne mogu gledati AB-SAT, D+ itd. Što sad? Netko je rekao da se pogleda koji emu je u receiveru (na blue panelu) i da se isti pokrene. Ja mogu pogledati za instalirani emu samo u Addons-delete, a mogu napraviti start/restart Camd...
Ako može molim pomoć...pročitao sam sve stranice ove teme...
Pozdrav.

Radi provereno ubaci ove kljuceve sa prve strane, samo ubaci iz kljuceva AU.

Bio sam ubacio te ključeve jučer. Što znači "samo ubaci iz kljuceva AU"? Ubacio sam sve iz foldera scce i keys, između ostalog i tps_au. Trenutno mi radi sve osim AB sat, ali on me najmanje zanima... Inače na Premiere Sport Portal, kad izaberem neku tekmu slika malo treperi. Da li je to tako i kod vas?
Pozdrav

Back