Kljucevi za Dreambox

lolazoca@ptt.yu:
Cao ! jel to znaci da stalno moram na SAT-PLUS.... po kljuceve....poz-Zoran

Evo ubacio sam samo sta treba na prvoj strani da menjate jer velicina fajla mi nedozvoljava da postavim veci fajl ali bez problema ce ovi kljucevi raditi jer po pravilu menjas kljuceve po datumu.

A na ovim adresam imas sve i vise od kljuceva.

lolazoca@ptt.yu:
jedno pitanje...kabal sa kojimje povezan Dream i Komp dal mu smeta da stalno bude povezan il samo dok ubacujem podatke u Dream da budu na vezi....uDream-u tad gori crvena lampa a na kompu zelena...Poz-Zoran...

Da uvek treba da bude povezan Dreambox i Kompjuter.Kada budes na ADSL onda ces sve sto ti bude trebalo povlaciti direktno sa neta u Dreambox.
A i sada sve sto radis unos kljuceva skinova i ostalo .

Predrag

o.k.predao sam za ADSL,cekam odgovor iz PTT-a....jos jedno pitanje...u Dreamu imam jednu ***** karticu koja otvara kanal INXTC TV,kodirana u Viaccess i DreamCript...cuje se ton al slike nema,dal postoji mogucnost za ubacivanja kljuceva u nju...kanal je na HotBird 10853/h 27500...nije obavezno za odg....nego kad je tu pa da pitam....Poz-Zoran :-)

lolazoca@ptt.yu:
o.k.predao sam za ADSL,cekam odgovor iz PTT-a....jos jedno pitanje...u Dreamu imam jednu ***** karticu koja otvara kanal INXTC TV,kodirana u Viaccess i DreamCript...cuje se ton al slike nema,dal postoji mogucnost za ubacivanja kljuceva u nju...kanal je na HotBird 10853/h 27500...nije obavezno za odg....nego kad je tu pa da pitam....Poz-Zoran :-)

moze samo moras da nadjes nekog u BG da je sredi.

Back