Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da svašta će biti do kraja...možda će sve žene na kraju postati i muškarci:manikir:

Na vasu zalost, to je malte ne nemoguce
Ipak, moraces sotatak zivota da provedes kao zena
Sto bi rekao jedna moj prijatelj, a ja se ne zlazem sa njim i mislim da nije lepo to sto je rekao...a rekao je ;) "J.b.t. celog zivota te neko yebe, u pravom smislu te reci, jednom mesecno krvaris...nesto si onda u proslom zivotu dobro zayebao"
Seljacina
Da se tako izrazava o zenama :roll:

tacno je da je njima ponekad dovoljno da bude samo lepa pa opa cupa...ali...ko te klinke tera da se spuste tako nisko pa da se ureda da izgledaju i privuku panju onih koji oce samo da je zajese i cao zdravo...moze da se lepo sredi i dotera da izgleda privlacno i onima koji oce samo da istresu jaja i onima koji zele nesto vise...a onda je na njoj da bira...a tu je moc...moc izbora...a ako se ona pojavi koa najgora fuksa naravno da ce privuci paznju onih koji ce je i hteti da im bude njihova fuksica (namerno upotrebljavam ovaj izraz jer sam cula od muzjaka) i to jeftina jer daje posle dva pica

sve je u tome kako se postavis prema sebi i koliko cenis sebe...tako ce te onda gledati i drugi i tako ce se onda prema tebi i ophoditi

ps: ona zeska dole je stvarno vrh

pa kazem,njima je to lepo. One ne vide da mozda izgledaju lako,vec vide lepo. Jer su tako naviknute,jer kad vide drugu ribu u clubu tako obuchenu-shta vide? mushkarci gube glavu za njima,shta sve ne rade,i onda u njihovoj glavi,takav izgled je okej,jer,da nije,zar ljudi ne bi govorili neshto? ko je josh prishao takvoj nekoj ribi i rekao '' ju shto si grozna '' { izuzev mog druga jednog koji je jednom video devojku u minicu,koji nishta ne pokriva,josh sa halterima pa se prodrao '' obuci se! '' } Tako da,zbog reakcija okoline na takav izgled,one ne misle da je loshe,vec suprotno.
A ni ja ne razumem,shta je tu loshe? shto ima nadogradjenu kosu,shto neka ide u solarijum pa obuche neku korset haljinicu koja je sva teesna i nabije shtikle? pa to je i meni atraktivno :lol: Tuzno mi je kada preveliko veshtacenje dozivljavaju kao '' lepotu '' { kada neka ima nadogradjene nokte kosu, lazan ten,shta sve ne pa kazu ;''ona je prelepa '' :roll: }
ne oblachi se svaka tako dopichnjak+ brus i idemo :lol: ima i onih koje,shta ja znam,obuku tako neka ultra tesnu haljinicu,i eto

Problem pravi je shto se koncept prave lepote,prirodne,prave izgubio,i shto se ne ceni. Tu ubrajam i gomilu mushkih koji prirodnu lepotu ne bi prepoznali ni da ih opali posred cela vec bi jurili neku veshtacku.

S druge strane,ja ne znam sa seksi oblacenje bez haljinica,topa,korseta..Ako neka nosi korset koji sabija,steze,podize sise..pa shta ako ih sabija steze i podize,a ona ima 17 godina? ako ima dobre grudi shto da ne. Oblachenje kao ''laka riba '' je kad obuchesh dopichnjak i jedva nshto od gore. Ok dobro,ukljucujem u ovo i minimalni minic,i preeeevishe dubok dekolte. ali ako je haljnica bash kratka { ne jaako,ali,ono,da ne mozes da sednesh u njoj :lol: } a ako riba ima dobre noge,dobro dupe,i sve sotalo od nje,gornji deo je primeren,pa shta sad. I opet,napominjem, ima i devojaka i zena odraslih koje se tako oblache,i zbog cega je to ''takmicenje sa klinkama '' .Neke zene zele da izgledaju atraktivno. Naravno,ne moze zena u tridesetim da izlazi u korsetu ili shta ti ja znam cemu bash neshto cesto,vec u elegantnom crnom sakou itd,ima neka ozbiljnost u stilu,ali opet.

''Klinke'' su bash zato...jer zele paznju..jer josh ne znaju sebe i svoj stil...jer su im drugachije stavri ''lepe'' ali to se vremenom promeni.

Na konto toga,gledala sam pre godinu dana valjda,one audicije za Grand kad su bile prikazali su jednu devojchicu,od sedam godina,malo onako..elegantno popunjena,iako je dete ima problema sa kilazom,i doshla ona u crvenom minijaturnom minicu i crvenom topu,da im peva. glas nikakav,a okrece se oko sudije,vrcka,trese josh ovi idioti od sudija '' ajde josh malo tresi ''

:roll:

opet,na konto toga,gadi mi se pristup muskaraca, da teraju devojke od 25 da se vec osecaju staro,i potroshno a oni su kao Konani do 40te,mislim stvarno,saberite se.

pa kazem,njima je to lepo. One ne vide da mozda izgledaju lako,vec vide lepo. Jer su tako naviknute,jer kad vide drugu ribu u clubu tako obuchenu-shta vide? mushkarci gube glavu za njima,shta sve ne rade,i onda u njihovoj glavi,takav izgled je okej,jer,da nije,zar ljudi ne bi govorili neshto? ko je josh prishao takvoj nekoj ribi i rekao '' ju shto si grozna '' { izuzev mog druga jednog koji je jednom video devojku u minicu,koji nishta ne pokriva,josh sa halterima pa se prodrao '' obuci se! '' } Tako da,zbog reakcija okoline na takav izgled,one ne misle da je loshe,vec suprotno.
A ni ja ne razumem,shta je tu loshe? shto ima nadogradjenu kosu,shto neka ide u solarijum pa obuche neku korset haljinicu koja je sva teesna i nabije shtikle?
pa to je i meni atraktivno :lol: Tuzno mi je kada preveliko veshtacenje dozivljavaju kao '' lepotu '' { kada neka ima nadogradjene nokte kosu, lazan ten,shta sve ne pa kazu ;''ona je prelepa '' :roll: }
ne oblachi se svaka tako dopichnjak+ brus i idemo :lol: ima i onih koje,shta ja znam,obuku tako neka ultra tesnu haljinicu,i eto

Problem pravi je shto se koncept prave lepote,prirodne,prave izgubio,i shto se ne ceni. Tu ubrajam i gomilu mushkih koji prirodnu lepotu ne bi prepoznali ni da ih opali posred cela vec bi jurili neku veshtacku.

S druge strane,ja ne znam sa seksi oblacenje bez haljinica,topa,korseta..Ako neka nosi korset koji sabija,steze,podize sise..pa shta ako ih sabija steze i podize,a ona ima 17 godina? ako ima dobre grudi shto da ne. Oblachenje kao ''laka riba '' je kad obuchesh dopichnjak i jedva nshto od gore. Ok dobro,ukljucujem u ovo i minimalni minic,i preeeevishe dubok dekolte. ali ako je haljnica bash kratka { ne jaako,ali,ono,da ne mozes da sednesh u njoj :lol: } a ako riba ima dobre noge,dobro dupe,i sve sotalo od nje,gornji deo je primeren,pa shta sad. I opet,napominjem, ima i devojaka i zena odraslih koje se tako oblache,i zbog cega je to ''takmicenje sa klinkama '' .Neke zene zele da izgledaju atraktivno. Naravno,ne moze zena u tridesetim da izlazi u korsetu ili shta ti ja znam cemu bash neshto cesto,vec u elegantnom crnom sakou itd,ima neka ozbiljnost u stilu,ali opet.

''Klinke'' su bash zato...jer zele paznju..jer josh ne znaju sebe i svoj stil...jer su im drugachije stavri ''lepe'' ali to se vremenom promeni.

Na konto toga,gledala sam pre godinu dana valjda,one audicije za Grand kad su bile prikazali su jednu devojchicu,od sedam godina,malo onako..elegantno popunjena,iako je dete ima problema sa kilazom,i doshla ona u crvenom minijaturnom minicu i crvenom topu,da im peva. glas nikakav,a okrece se oko sudije,vrcka,trese josh ovi idioti od sudija '' ajde josh malo tresi ''

:roll:

opet,na konto toga,gadi mi se pristup muskaraca, da teraju devojke od 25 da se vec osecaju staro,i potroshno a oni su kao Konani do 40te,mislim stvarno,saberite se.
Raisa draga, nek se oblaci ko kako hoce , daleko od toga, ja prva i na -8 idem u zimskom sortsu :lol:
Poenta je u tome sto tako salju poruku nesvesno da su zeljne kur.ca.. Znam milion klinki koje izlaze polugole da bi ih startovali vrsnjaci (ne starije cike) da bi ih one napusavale :lol: Mislim na vrsnjake jer im je to interesantno bas zato sto su klinke:lol:. Na kraju u odnosu recomo 30 - 17 god (ona) naravno da i ako NE VOLI STARIJe da taj od 30 sa toliko zivotnog iskustva moze da joj proda I PROVALI koju pricu ona zeli da cuje.
Klasicna manipulacija ;)

Raisa izvini ali to sto ti govoris je definicija neukusa...nistra licno...

....i nisu oni tako bas glupi da ne vide prirodnu lepotu samo ce ovu na izvol'te da komentarisu prostacki...

...naravno da je problem ako bilo ko a ne samo dete ode u solarijum i kvarca se pa jos nakaci tudju kosu pa skupi ono sto ima i isturi....Solarijum je svuda zabranjen jer stvara rak koze, ne mogu da verujem koliko zelja za jeftinom atraktivnoscu ide...da neko dovede zivot u pitanje....tudja kosa na glavi je tako ruzna, bas ruzna a videla sam u inostranstvu vrhunski uradjene i dalje izgledaju ruzno...

To o cemu govoris je nedostatak svetske kulture i odmerenosti....LEPA devojka je uvek i svima lepa pa bila u kargo pantalonama i baletankama ili u spicu, strasu i sljokicama koje dovode haljine do pucanja...lepo je lepo i uvek prijatno za oko...ja bih celu nasu mladu populaciju poslala u London, Pariz, Rim na modnu edukaciju, da vide kako se moze biti lep i bez "golo pa sve prsti"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back