Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.551
На страну што су бракоразводне парнице рутинска ствар, па то може сваки адвокат да ти исто уради.
Ту не треба експерт.
Ту не треба експерт.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А какве везе има то што си била студент права са бракоразводном парницом? Студенти права, реално, не знају ништа о праву, осим мало теорије.
Често у бракоразводним парницама странкама и не треба адвокат. Осим да им држи стра' . И ту се може без адвоката. Али добро, била си млада и глупа па ти је требала подршка у непознатој ситуацији. Ипак ти је то био први развод.
Ima veze sa tim da sam, kada sam već angažovala advokata, poštovala sam njegov rad i nisam se kreveljila kada je trebalo da platim naknadu. Na primer.

Jedan moj kolega ima običaj da kaže - u Srbiji su svi lekari, pravnici i fudbalski selektori. Svi sve znaju![]()
Upravo o tome i pričamo. Ali ne možeš da odeš kod privatnog lekara i da ti on samo pogleda posekotine ili da te leči, makar to bila i prehlada, a da ne platiš.Да, и само лекари и адвокати мисле да поседују свети грал знања, само њима намењен, па да не смемо сами да се лечимо од посекотине, осипа или прехладе.
Upravo o tome i pričamo. Ali ne možeš da odeš kod privatnog lekara i da ti on samo pogleda posekotine ili da te leči, makar to bila i prehlada, a da ne platiš.
Skoro mi je banula stranka.
Teško je objasniti nekolegama, po pravilu su to stranke koje idu od vrata do vrata.
Teško je objasniti nekolegama, po pravilu su to stranke koje idu od vrata do vrata.
Nije to nepoštovanje. Stranka bane, to znači zapuca direkt sa ulice, nenajavljena, po pravilu dok si u sred nekog posla, da joj odradiš nešto, za dž.
Problem je što ljudi, ako npr. proučavaš spise ili hitno radiš podnesak, i prekinu te - to i ne vide kao prekidanje... To njima nije posao.
Smete, smete.
A onda sami snosite posledice vašeg uradka. I nisam cinična kada kažem da na to apsolutno imate pravo.
Kao i u slučaju lekara. Svako može da se leči kod kuće. To je njegova stvar. Može i da ode da živi u šumu i da jede korenje.
Kome je potrebna pravna pomoć, a nema novca, postoje službe besplatne pravne pomoći.
Ali, ko želi da dobije uslugu od advokata, ma koliko smatrao da je mizerna, bespotrebna (ovakva ili onakva), ako je ne plati, naprosto neće je dobiti. I to je to.
Твој коментар нисам ни видео.
ДАкле, ти идеш код лекара кад добијеш посекотину, осип или прехладу?