Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.537
A pazi koja je blamcina, da jedan automehanicar vec 10 godina radi ovo sto i vi tek sada. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma idi ne znas sta bi sa sobom od posla, pa moderises svoj pdfOva zemlja je toliko u rasulu da nam reklama ne treba.
Ja na upravnom sudu imam 200 aktivnih predmeta. Protiv katastra, poreske, fonda pio, MUP-a. Samo ja. Bez reklame bez skupljanja stranaka na nelojalan način.

Ljudi misle da advokati nesto znaju, a oni najbolje funkcionisu u haosu. Omiljena recenica " Ja tebi, ti meni" sto svaki seljak bolje zna samo nema monopol da to sprovede.Ova zemlja je toliko u rasulu da nam reklama ne treba.
Ja na upravnom sudu imam 200 aktivnih predmeta. Protiv katastra, poreske, fonda pio, MUP-a. Samo ja. Bez reklame bez skupljanja stranaka na nelojalan način.
Moj principal, kada ja ma'nito zapnem da ljudima objašnjavam neke stvari, uvek mi je govorio - neophodno je da odgovor prilagodiš mogućnostima shvatanja sagovornika.
Smatra da je dobar pravnik onaj ko jednostavno može da prezentuje poentu, tako da ga shvate i ljudi iz drugih struka.
Nije to podsmevanje, jeste za svaku osudu kada neko smatra da pripadnici određene profesije ne treba da naplaćuju sopstveni rad. To je nemoralno, nevaspitano, a u neku ruku i neinteligentno.
Nije to podsmevanje, jeste za svaku osudu kada neko smatra da pripadnici određene profesije ne treba da naplaćuju sopstveni rad. To je nemoralno, nevaspitano, a u neku ruku i neinteligentno.
To je spoznaja koju bi trebalo da steknu ljudi još dok su majušni, npr. - ako uzmeš u prodavnici žvake, moraš da platiš teti na kasi, inače si lopov. Ako kažeš teti, ali žvake su ti svakako kakane, pa ne moramo da ih platimo, to je nemoralno.
Mada jeste malo i stvar inteligencije, kod onih koji stvarno nisu u mogućnosti da shvate princip dvosmernosti.
U svakom slučaju, sve dođe na svoje.
Advokati zastupaju stranke koji cene njihov rad i spremni su da plate naknadu, a oni koji smatraju da to ne vredi - oni se sami zastupaju, ratuju sa "izvršiocima" i slično, i naravno, snose posledice svojih aktivnosti. Možemo mi raspaljivati teme ove vrste koliko god, ali u praksi, naprosto - ono što ne ceniš, i nećeš da platiš, nećeš ni dobiti, ma koliko ti suze tekle, a pesnica se stezala. Nevezano za profesiju, nikoga neće da inspiriše da radi nekome za dž, samo zato što je taj pun krikova i uvreda.
Najjače je da ja pozovem vodoinstalatera, i da ga s vrata napadnem kako su svi oni lopovi i neznalice, i da očekujem da mi popravi cevi za džabe, jer mu i onako treba 15 minuta za rad.
I hajde sad, izbljujte se i na ovaj post, stenjite kako su svi advokati lopovi, kako je kosmos nepravedan prema vama i svi vas mrze.
Za mene i jeste niže biće neko ko je nemoralan, a posebno ko "hobistički" napada druge, samo zato što mu je tako prdnulo, svađa mu se po forumu i slično.