Клетве и враџбине...

Клетве се могу бацити и делима, свесно или несвесно, као и на многе друге начине.

У овој емисији о немилом догађају се може запазити неке појаве клетви, враџбина, које су можда и намерне:

Да ли запажате што шта што није нормално, а није тема, већ је "скривено"?

Kakve kletve, kakvi bakraci, kako su ljudi sujeverni, nevidjeno :)

magija-crna-magija-skidanje-magije-obmana-prevara-negativna-energija-1421628416-609062.jpg

Си ти Бог? Знаш која је моја улога и задаци? :)

Zadaci i uloga. Šta si ti, malo osnovna škola, malo Branko Kockica?
Jedino što radiš jeste da troluješ u 99.99% slučajeva, a da u 0.01% izigravaš ples kokoški. Toliko sam izvukao iz tvojih religijskih *** napada. :dash:

Pravoslavlje zahteva mozak. A ne***.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne vidim razliku kad neki ludi vladika baci kletvu na nekog ideološkog neprijatelja tipa Amfilohije , i onih pravoslavnih baba koje ostavljaju neke dlake i probušena jaja ispred kućnog praga druge babe.

Jedino što ih razlikuje je to što je baba milion puta poštenija nego bilo koji vladika.

Koja je razlika između babe koja baca kletve i popa koji preti paklom?? , po meni nema nikakve.

Ja zaista ovde na ovoj temi vidim ljude koji nikad ništa od srpske istorije nisu čitali jer da jesu onda bi znali da barem bacanje kletvi od strane popova nikad nije nedostajalo , čak šta više samo su to i radili.-

Ja ne vidim razliku kad neki ludi vladika baci kletvu na nekog ideološkog neprijatelja tipa Amfilohije , i onih pravoslavnih baba koje ostavljaju neke dlake i probušena jaja ispred kućnog praga druge babe.

Jedino što ih razlikuje je to što je baba milion puta poštenija nego bilo koji vladika.

Koja je razlika između babe koja baca kletve i popa koji preti paklom?? , po meni nema nikakve.

Ja zaista ovde na ovoj temi vidim ljude koji nikad ništa od srpske istorije nisu čitali jer da jesu onda bi znali da barem bacanje kletvi od strane popova nikad nije nedostajalo , čak šta više samo su to i radili.-

"Svedocis" nam to ili onako ...?

Zadaci i uloga. Šta si ti, malo osnovna škola, malo Branko Kockica?
Jedino što radiš jeste da troluješ u 99.99% slučajeva, a da u 0.01% izigravaš ples kokoški. Toliko sam izvukao iz tvojih religijskih *** napada. :dash:

Pravoslavlje zahteva mozak. A ne***.
Немаш ти појма ниочему, осим што си прочитано сервирао овде. :)

".... Како на небу, тако и на земљи".

Кад будеш барем мрву сазнања стекао шта значи ово изнад, онда дођи да дискутујеш самном.

Немаш ти појма ниочему, осим што си прочитано сервирао овде. :)

".... Како на небу, тако и на земљи".

Кад будеш барем мрву сазнања стекао шта значи ово изнад, онда дођи да дискутујеш самном.

Pu, pu, daleko bilo da diskutujem satobom. :)

Čekam te kod Heruvima. :mrgreen: Ćesegledamo

- - - - - - - - - -

Kakve kletve, kakvi bakraci, kako su ljudi sujeverni, nevidjeno :)

magija-crna-magija-skidanje-magije-obmana-prevara-negativna-energija-1421628416-609062.jpg

Ova tema je najjača :hahaha:

Па овако, драги моји Форумаши,

интересује ме ваше мишљење, да ли може на било који начин Православни верник, заветован, да баца клетве, магије, и случно на друге особе, и остало? :think:

Питање се односи на све, без обзира на веру и Нацију, верник или атеиста...

Može da ti baca svako magije, kletve, uroke ko se razume u to.
Mi nekada nesvesno nekog prokunemo iz bes, mržnje i slično ali to ima malo dejstvo.
Zlo srce najbolje baca čini.

Ko i zašto upućuje kletvu? Pa obično oni koji se nalaze niže od onoga onome ko se nalazi više od njih. Kletvu nikada neće uputiti car podaniku, robovlasnik robu ili prosjaku onaj ko neće da mu udeli milostinju, već naprotiv, uvek je upućuje podanik caru, rob robovlasniku ili prosjak onome ko neće da mu udeli milostinju. Uvek bilo i biće.

E, sad, postoje dve vrste kletvi (ovo nisam nigde pročitao ili skinuo od nekuda, već pišem iz svoje glave), takozvana „pravedna kletva“, koju u samoodbrani mogu da upute oni koji se nalaze na višem nivou svesti i višim vibracijama, i takozvana „nepravedna kletva“, koju usled napada izazvanih ljubomorom, zavišću ili nekom drugom prizemnom, materijalističkom emocijom, mogu da upute oni koji se nalaze na nižem nivou svesti i uopšte na nižim vibracijama.

Pravedna kletva izgleda otprilike ovako. Neko ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, ili da si nešto što nisi, bez nekog valjanog razloga, verovatno zato da te povredi i/ili diskredituje u društvu pripadnika tvoje i njegove životinjske vrste, tebe to duhovno uvredi, jer znaš da možeš to što on kaže da ne možeš, i da nisi ono što on kaže da jesi, pa mu odgovoriš ovako nekako: „Ti kažeš da ja ne mogu da uradim sklekove na dva prsta, ja kažem da mogu, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ili ovako: „Ti kažeš da sam ja satanista, ja kažem da nisam, da ne jedem meso, mleko i jaja, da se gadim krvi, da ne prihvatam krv obrezanih krmaka i tetoviranih robova, te da ne mogu biti nikakav satanista, pa kako ko pravo govorio u moje ime - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovom potomstvu. Pošteno?“ Ova kletva je bezopasna, odnosno energija koja je njom upućena se ne vraća pošiljaocu, jer nema za šta.

Nepravedna kletva obično nastaje onda kada vam neko smeta, jer vas je razotkrio kao sitnog prevaranta i muljatora, ili na bilo koji drugi način, ili vam je jednostavno krivo što u nečemu niste bolji od njega, taj neko vas na neki način ugrožava, a nalazite se na nižem nivou svesti od njega, i onda mu uputite kletvu koja obično počinje ovako: „Dabogda ti bilo ovo ili ono (a onda izgovoriš ono što želiš da mu se dogodi)“. Ova kletva je veoma opasna, jer negativna energija koja je preko nje upućena u etar se trostruko vraća pošiljaocu, i zapravo on nastrada od nje, a ne onaj kome je upućena.

Namaste.

Back