Po one na koje se ostvarilo na nepovoljan nacin - da ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primitivizam, uvazeni kolega, primitivizam!Kakve kletve, kakvi bakraci, kako su ljudi sujeverni, nevidjeno
![]()
Си ти Бог? Знаш која је моја улога и задаци?![]()
Ja ne vidim razliku kad neki ludi vladika baci kletvu na nekog ideološkog neprijatelja tipa Amfilohije , i onih pravoslavnih baba koje ostavljaju neke dlake i probušena jaja ispred kućnog praga druge babe.
Jedino što ih razlikuje je to što je baba milion puta poštenija nego bilo koji vladika.
Koja je razlika između babe koja baca kletve i popa koji preti paklom?? , po meni nema nikakve.
Ja zaista ovde na ovoj temi vidim ljude koji nikad ništa od srpske istorije nisu čitali jer da jesu onda bi znali da barem bacanje kletvi od strane popova nikad nije nedostajalo , čak šta više samo su to i radili.-
Немаш ти појма ниочему, осим што си прочитано сервирао овде.Zadaci i uloga. Šta si ti, malo osnovna škola, malo Branko Kockica?
Jedino što radiš jeste da troluješ u 99.99% slučajeva, a da u 0.01% izigravaš ples kokoški. Toliko sam izvukao iz tvojih religijskih *** napada.
Pravoslavlje zahteva mozak. A ne***.
Немаш ти појма ниочему, осим што си прочитано сервирао овде.![]()
".... Како на небу, тако и на земљи".
Кад будеш барем мрву сазнања стекао шта значи ово изнад, онда дођи да дискутујеш самном.
Kakve kletve, kakvi bakraci, kako su ljudi sujeverni, nevidjeno
![]()
Па овако, драги моји Форумаши,
интересује ме ваше мишљење, да ли може на било који начин Православни верник, заветован, да баца клетве, магије, и случно на друге особе, и остало?![]()
Питање се односи на све, без обзира на веру и Нацију, верник или атеиста...