- Poruka
- 3.886
Al ja nemam religiju![]()
A to nemoj dvaput reći. Koliko vremena provodiš na PDF Religija samo je pitanje kad ćeš biti INDOKTRINIRAN!

Neko od ovih će te Zavrbovati, videćeš ti šta su sekte!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ja nemam religiju![]()
A to nemoj dvaput reći. Koliko vremena provodiš na PDF Religija samo je pitanje kad ćeš biti INDOKTRINIRAN!
Neko od ovih će te Zavrbovati, videćeš ti šta su sekte!
Koriostio sam opciju za pretraživanje foruma i čudi me da nema ova tema.
Dakle, kada neko nekoga izbaje, nešto mu izvrača ili beci kletvu, kako se posle uklanja?
da ne zaboravim,da recem ja,jednu kletvu,za sve one koje me mrzu:"KOJA ME KLELA,NA K....MI SELAAAAAAAAA!!!
tako se razbijaju kletve,sa protiv-kletve!hehehehe
Imam u frižideruKrvi,dobrodošao među bisere Krstarice
zaslužio si ovim i prethodnim postom!
@Pčela
pih,neee znam baš...
proveri da nemaš kokošje jaje na krovu!
Dakle, kada neko nekoga izbaje, nešto mu izvrača ili beci kletvu, kako se posle uklanja?
pa dok mi jedna nije rekla,da neka baba,iz moje familije,mucka i pomrsila nam konce.pa nam nista ne ide.e,meni onda pukne zivac,uzmem pistolj,i podjem da pobijem babu.pa da je onda nataknem na kolac,za primer!nego,imao sam malo srece i dobrog drugra,koji mi je zavalijo zausku,uzo pistolj,i onda mi se povratila svest!!!inace,bio bi u OLOVNIM PRICAMA,kao onaj lik iz Jabukovca!!!
Nataša Jovanović iz SRS-a ti je expert za ovu tematiku.Pitaj nju!
Ево једне старе бајалице. Нашао сам је у књизи "Пустоловине Томе Савијера". Превод је отприлике с'почетка оног века а тек после су открили да се дете у ствари зове Том Сојер.
Елем, Тома објашњава своме другару Хаку Фину како да се реши брадавица.
"Одеш на гробље, на свеже побусан гроб и понесеш цркнуту мачку па кад ђаво дође да носи мртвака заврљачиш мачку на њега и кажеш басму : Ђаво за мртваком, мачор за ђаволом, брадавице за мачором, од вас сам чист, од вас сам прост!
Никад није омануло!"
" ... а кад изгубиш кликер онда се окренеш леђима и преко левог рамена бациш други кликер и кажеш: Иди брале свога брата нађи!"
![]()
....Skida se tako sto se uzme jedan zablji batak i jedno krilo,levo, od sismisa,pa se po noci s pun mesec zapali vatrica,trci u krug sa krilom i batakom i peva "op mala bosonoga kako zivis bez onoga" 37 puta sve pljuvajuci uz to![]()