Kletve, bajanje, vradžbine

NEMA BELE ILI CRNE MAGIJE!!! MADJIJANJE I BACANJE KLETVI I DRNDANJE SA RAZNIM METALIMA I BAJANJE...SVE JE TO DJAVOLJA RABOTA!!!
Magiju su podelili na belu i crnu,opet ti isti BEZBOZNICI,koji zaradjuju na tudjoj nesreci!a kad je covek u teska gomna,onda se vata za svaku babu vracaru i ide kod Hodze,nataknem ga ja njega na tuki,jer opet taj Hodza baca zlo,a posle ga kao skida!a mi Srbi,Pravoslavci,smo bas glupi,pa ajd kod Hodze,UMESTO KOD POPA,ili u neki MANASTIR!!!
NEKA SVAKO SEBI,POSTAVI PITANJE,u sta veruje???u GOSPODA BOGA,ISUSA HRISTA,ili u babe vracare i Hodze!!!
Neka svako,ko ima neku muku,u ovom smislu teme,a i ne vezano za ovu temu,ide u CRKVU,ili MANASTIR,neka se PRVO KRSTI,neka KRSTI DECU,ZENU,RODITELJE,neka ne cini drugima ono sto ne bi cinio sebi,neka pocne da posti,neka RAZMISLJA DRUGOJACIJE od tog momenta,ZASTO JE DOSAO NA OVOZEMALJSKI SVET,...
i ja sam se,ljudi patio i vodali me kod raznih vracara i vidovnjaka.i svaka babetina mucka i bucka sa slicnim travkama-pobrljavkama,i ja odem kuci,kao,izlecen od neizlecive bolesti,takozvane'MALOUMNOST I ZAGLUPAVLJENOST".kad,oces,opet tuki!pa,ajd posle kod druge,trece...pa dok mi jedna nije rekla,da neka baba,iz moje familije,mucka i pomrsila nam konce.pa nam nista ne ide.e,meni onda pukne zivac,uzmem pistolj,i podjem da pobijem babu.pa da je onda nataknem na kolac,za primer!nego,imao sam malo srece i dobrog drugra,koji mi je zavalijo zausku,uzo pistolj,i onda mi se povratila svest!!!inace,bio bi u OLOVNIM PRICAMA,kao onaj lik iz Jabukovca!!!
u sustini,da ima tih djavolija i tih ogavnih vradzbina,koje coveku pobrljave pamet,ima!ali,to moze da se skine i NEUTRALISE,samo jakom VEROM U BOGA,i pametnim razmisljanjem o lepsim stvarima.jer,nije nam BOG podario ovaj zivot,da ga uzaludno procerdamo,na raznorazne zamke i spletke,koje djavo upotrebljava.ali,TREBA BITI JAK I IZDRZLJIV I NE POSUSTAJATI NIKAKO!!!
a sto se tice samih kletvi,koje neko izgovori,one su vrlo delotvorne,kao i svaka rec koju covek izgovori,"neko zapisuje".jer,u bibliji,lepo pise,da treba oprastati i najgorem neprijatelju,a ne kleti ga.u tome je velicina GOSPODA ISUSA HRISTA!
I kad se nesto lose desi,treba covek da se zapita,gde je pogresio,pa se to njemu desava...
ja sam se posle nekoliko godina,zapitao,sta bi bilo,da sam onu babu izbusio kao reseto,i natako je na kolac.pa sam dosao do zakljucka,da bi robijao kao mis u kavezu,i posle toga,svi bi me ljudi gledali,kao psihopatu i bolesnika.velika je greska,u ovoj nasoj zemlji,sto se na ovoj temi malo raspravlja i prica.nego su se svi uhvatili u politici i kako da se obogate na brzinu,na tudjoj muci i nesreci!!!
...mada,ako ni CRKVA,NI MANASTIRI,ni svestenici,ni pamet u glavu,ne mogu da pomognu,ONDA BI TREBAO PSIHIJATAR da pomogne!!!
...E,ima i jos po nesto gore od tih muckalica,travki-pobrljavki,a to je ZENA,i ono malo slatko,sto ima medju noge!E,STO TO MOZ COVEKU DA POBRLJAVI PAMET,PA TO NIJE NORMALNO!!!...Tu ne pomaze ni pop ni hodza ni psihijatar!samo motka ili druga zena(hehehe)!!!

Nešto slabo verujem u magije i vradžbine... Najviše verujem u sudbinu! Mada, možda i ima nečeg natprirodnog u životu, čim nekim ljudima ide sve od ruke, nikad ne pokleknu, nema toliko padova u njihovim životima, imaju sve, posao, ljubav voljene osobe, porodicu, luksuz, novac... A nekima malo šta ide od ruke, uvek imaju problema, muka ih pritiska, nemaju ništa... Ne znam...

Koriostio sam opciju za pretraživanje foruma i čudi me da nema ova tema.

Dakle, kada neko nekoga izbaje, nešto mu izvrača ili beci kletvu, kako se posle uklanja?

pa sve zavisi koja kletva i od koga je ima jaci vracari
ima slabi vracari tu moras da nadjes opet jakog vracara
pa da on vidi dal je jaka ili slaba kletva i koja kaka je
tek onda moze da zna kako da ti pomogne

:confused:

pa dok mi jedna nije rekla,da neka baba,iz moje familije,mucka i pomrsila nam konce.pa nam nista ne ide.e,meni onda pukne zivac,uzmem pistolj,i podjem da pobijem babu.pa da je onda nataknem na kolac,za primer!nego,imao sam malo srece i dobrog drugra,koji mi je zavalijo zausku,uzo pistolj,i onda mi se povratila svest!!!inace,bio bi u OLOVNIM PRICAMA,kao onaj lik iz Jabukovca!!!

lele koja si ti droga
eto ko tepaje starci
ovaki ludaci kao ovaj...

Ево једне старе бајалице. Нашао сам је у књизи "Пустоловине Томе Савијера". Превод је отприлике с'почетка оног века а тек после су открили да се дете у ствари зове Том Сојер.

Елем, Тома објашњава своме другару Хаку Фину како да се реши брадавица.

"Одеш на гробље, на свеже побусан гроб и понесеш цркнуту мачку па кад ђаво дође да носи мртвака заврљачиш мачку на њега и кажеш басму : Ђаво за мртваком, мачор за ђаволом, брадавице за мачором, од вас сам чист, од вас сам прост!
Никад није омануло!"
:heart:
" ... а кад изгубиш кликер онда се окренеш леђима и преко левог рамена бациш други кликер и кажеш: Иди брале свога брата нађи!"

Ево једне старе бајалице. Нашао сам је у књизи "Пустоловине Томе Савијера". Превод је отприлике с'почетка оног века а тек после су открили да се дете у ствари зове Том Сојер.

Елем, Тома објашњава своме другару Хаку Фину како да се реши брадавица.

"Одеш на гробље, на свеже побусан гроб и понесеш цркнуту мачку па кад ђаво дође да носи мртвака заврљачиш мачку на њега и кажеш басму : Ђаво за мртваком, мачор за ђаволом, брадавице за мачором, од вас сам чист, од вас сам прост!
Никад није омануло!"
" ... а кад изгубиш кликер онда се окренеш леђима и преко левог рамена бациш други кликер и кажеш: Иди брале свога брата нађи!"
:hahaha::rotf::hahaha::rotf::rotf::klap::klap:

Koriostio sam opciju za pretraživanje foruma i čudi me da nema ova tema.

Dakle, kada neko nekoga izbaje, nešto mu izvrača ili beci kletvu, kako se posle uklanja?

Za te stvari se ide na fakultet.;)

Ukratko,ako ti neko nabaci kletvu,potrebno je da se zakopaš bar metar ispod zemlje i ostaneš bar pola sata zakopan.
Nakon toga (pod uslovom da izdržiš bez vazduha),otkopaš se i pojedeš pola kile zelene trave.
Tako se izbacuju sve vrste kletvi.

Ozbiljno,to je ispričao jedan beli mag.Ja u praksi to nisam probao.

U svakom slučaju pitaj Milana Tarota ... on ima rešenje za sve,pa verovatno i za otklanjanje kletvi.;)

Original postavio W.A.S.P.
Koristio sam opciju za pretraživanje foruma i čudi me da nema ova tema.
Dakle, kada neko nekoga izbaje, nešto mu izvrača ili baci kletvu, kako se posle uklanja?

...pa taj neko primi vakcinu protiv kletvi, bajanja i vračanja, i , - spašen je ! :)

to je vakcina K1B1V1 ;)

Back