- Poruka
- 403.834
prestroga ti je kategorizacija
kada su iskrene emocije u pitanju pre se radi o dvoje ljudi koji nisu imali srece da se susretnu pod drugim okolnostima i u pravom trenutku.
Saglasna..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestroga ti je kategorizacija
kada su iskrene emocije u pitanju pre se radi o dvoje ljudi koji nisu imali srece da se susretnu pod drugim okolnostima i u pravom trenutku.
Zasto nije?
Kako moze i da pomisli nesto sa ozenjenim covekom a kamoli da uradi?
Sta sad treba jos da je zalim, oboje i on i ona su KRIVI i ljigavi...
Takva vrsta zena mi se posebno gadi... to su one otrovnice, kojima nisu zanimljivi slobodni muskarci, nego vole da komplikuju stvari i unistavaju zivote...
eto...
Postujem tvoj stav ali se ne slazem sa njim..Mislim da svako ima prava na srecu u zivotu ako je sretne..druga je prica da li ce se devojka ili muskarac i kada se prepoznaju odluciti da udju u nesto na sta u krajnjem slucaju imaju pravo..svako od nas ima prava da sebe ucini srecnim i zadovoljnim ako to vec nije do tada..Mnogi to ne urade nikada i sebe osude na zal zbog neucinjenog upravo zbog ovakvih stavova i osuda sredine u kojoj zive..Nikada ne bih nazvala fuxom zenu koja voli..makar i ozenjenog muskaraca..
Maricicak, izazivas malo na takve reakcije ... nemoj da se ljutis, ali si prilicno iskljuciva.
I uvek ta koja na kraju popusta i povlaci se... zao mi je sto je tako... ali ja imam 22 god i neka(po meni) najnormalnija razmisljanja, zelje i pogled na svet i buducnost... nista preveliko... a imam osecaj da ljudi samo i iskljucivo gledaju svoj interes cak i u uzoj porodici(ovih dana sam videla jedan primer u mom komsiluku uzivo)... svako gleda drugog da iskoristi maksimalno... i to mi je jako strasno jer ja tako nisam vaspitana...
Zasto nije?
Takva vrsta zena mi se posebno gadi... to su one otrovnice, kojima nisu zanimljivi slobodni muskarci, nego vole da komplikuju stvari i unistavaju zivote...
eto...
Zasto nije?
eto...
Medjutim, usamljenost je strasna stvar. To naravno ne opravdava sve postupke, ali ja bih IPAK u celoj prici rekla da je najstrasnija fuksa - mislim da je to izraz koji si ti upotrebila - muskarac koji je ozenjen, a vara svoju zenu i zavlaci ovu za koju zna da joj nikada nece dati ono sto ona (ako je zaljubljena u njega) zeli.Naravno da ima istine u tome sto si napisala. Zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce su i meni sumnjive. Ne treba zeleti ono sto je tudje, ***. pise i u biblijiMedjutim, usamljenost je strasna stvar. To naravno ne opravdava sve postupke, ali ja bih IPAK u celoj prici rekla da je najstrasnija fuksa - mislim da je to izraz koji si ti upotrebila - muskarac koji je ozenjen, a vara svoju zenu i zavlaci ovu za koju zna da joj nikada nece dati ono sto ona (ako je zaljubljena u njega) zeli.
ja poznavala jednu. mislim lozi se ona i na neke svoje, ali ne postoji veza bliske joj zene u koju se nije umesala... patoloska potreba da se dopadne...Ne verujem da postoje zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce..
ja poznavala jednu. mislim lozi se ona i na neke svoje, ali ne postoji veza bliske joj zene u koju se nije umesala... patoloska potreba da se dopadne...
ja poznavala jednu. mislim lozi se ona i na neke svoje, ali ne postoji veza bliske joj zene u koju se nije umesala... patoloska potreba da se dopadne...
A nije ti ni slucajno palo na pamet da ih mozda zanima samo njegov *****?!Zasto zene svesno ulaze u kombinaciju sa tipom koji im otvoreno kaze da ima drugu (zenu, devojku...) ? Nada, zelja, hir...? Zasto veliki deo njih posle svega "kuka"?
Ne verujem da postoje zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce..i one koje to rade su u manjini..zamisli ovakvu situaciju..Devojka koja nikada nije bila sa tudjim muskarcem vec uvek sa svojim..i muskarac koji nikada nije prevario svoju zenu..se srecu u jednom trenutku svojih zivota i osete onaj vec dobro poznati filing i mnogo vise od toga...medjutim..devojka je svesna svog i njegovog polozaja i dvoumi se ali osecanja su prejaka i sve manje moze tome da odoleva..zar je ona fuksa..ili on koji isto tako oseca ljubav prema njoj..
A nije ti ni slucajno palo na pamet da ih mozda zanima samo njegov *****?!

nije moral za svakoga.. ima i precih stvari.Opet je nemoralna
nije moral za svakoga.. ima i precih stvari.
Opet je nemoralna, jer ako si u braku, imas distancu koju drzis sa svim muskarcima(osim u porodici naravno), kao sto zelis da i tvoj muskarac ima isto... i ***, pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne, vec zavrsis sa sadasnjim/on sa sadasnjom i onda se upustas u vezu...
Pa nisu sve žene iste. Ja sam jednom bila u iskušenju, baš jakom, i oduprla sam se. Nije bilo takmičenja, nikakvih ego tripova, jednostavno sam se zaljubila/smo se zaljubili. Ali ništa nije bilo, zato što nisam idiot/nismo idioti.
To je drustveno prihvatljivo, za razliku od onoga sto sam ja navela...A njega njihove *****?![]()
A koja je razlika izmedju čoveka i životinje...osim što smo misaona bića...životinje su mnogo nevinija živa bića od nas ljudi...i životinje pate kada su tužne,boli ih kada su ranjene,iskazuju sreću svaka na svoj način...vode ljubav (pare se) na svoj način...produžavaju vrstu na svoj način... "pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne"...čak se ni životinje ne pare sa svakim...već sa odabranim...
tako da uporedjenje životinje i čoveka nije adekvatno u tvom postu...