Klasichna tema i nestandardni odgovori

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto nije?
Kako moze i da pomisli nesto sa ozenjenim covekom a kamoli da uradi?
Sta sad treba jos da je zalim, oboje i on i ona su KRIVI i ljigavi...
Takva vrsta zena mi se posebno gadi... to su one otrovnice, kojima nisu zanimljivi slobodni muskarci, nego vole da komplikuju stvari i unistavaju zivote...

eto...

Postujem tvoj stav ali se ne slazem sa njim..Mislim da svako ima prava na srecu u zivotu ako je sretne..druga je prica da li ce se devojka ili muskarac i kada se prepoznaju odluciti da udju u nesto na sta u krajnjem slucaju imaju pravo..svako od nas ima prava da sebe ucini srecnim i zadovoljnim ako to vec nije do tada..Mnogi to ne urade nikada i sebe osude na zal zbog neucinjenog upravo zbog ovakvih stavova i osuda sredine u kojoj zive..Nikada ne bih nazvala fuxom zenu koja voli..makar i ozenjenog muskaraca..

Postujem tvoj stav ali se ne slazem sa njim..Mislim da svako ima prava na srecu u zivotu ako je sretne..druga je prica da li ce se devojka ili muskarac i kada se prepoznaju odluciti da udju u nesto na sta u krajnjem slucaju imaju pravo..svako od nas ima prava da sebe ucini srecnim i zadovoljnim ako to vec nije do tada..Mnogi to ne urade nikada i sebe osude na zal zbog neucinjenog upravo zbog ovakvih stavova i osuda sredine u kojoj zive..Nikada ne bih nazvala fuxom zenu koja voli..makar i ozenjenog muskaraca..

Ja ne znam sta je sa ovim forumom, kad sam rekla da sam protiv razvoda-ispljuvase me, kad sam rekla da hocu bebu-proglasise me za profesionalnu majku, kad kazem da ne podnosim zene koje se nabacuju drugim muzevima-momcima ti napises ovo...

Pa najbolje je da svako radi onako kako mu se cefne i u ***** sa porodicom, zenom, decom... Muskarci nek kresnu svaku na koju im se digne a zene nek se uheftaju sa svakim tipom koji ih startuje, pa razvod, i uostalom koga briga za decu i za primer koji se daje njima... Tako treba svi da se ponasaju i tvoji mama i tata kucka i moji i svi... pa da vidimo kako bi to bilo lepo i kako bi to onda opravdavali...

Maricicak, izazivas malo na takve reakcije ... nemoj da se ljutis, ali si prilicno iskljuciva.

I uvek ta koja na kraju popusta i povlaci se... zao mi je sto je tako... ali ja imam 22 god i neka(po meni) najnormalnija razmisljanja, zelje i pogled na svet i buducnost... nista preveliko... a imam osecaj da ljudi samo i iskljucivo gledaju svoj interes cak i u uzoj porodici(ovih dana sam videla jedan primer u mom komsiluku uzivo)... svako gleda drugog da iskoristi maksimalno... i to mi je jako strasno jer ja tako nisam vaspitana...

I uvek ta koja na kraju popusta i povlaci se... zao mi je sto je tako... ali ja imam 22 god i neka(po meni) najnormalnija razmisljanja, zelje i pogled na svet i buducnost... nista preveliko... a imam osecaj da ljudi samo i iskljucivo gledaju svoj interes cak i u uzoj porodici(ovih dana sam videla jedan primer u mom komsiluku uzivo)... svako gleda drugog da iskoristi maksimalno... i to mi je jako strasno jer ja tako nisam vaspitana...

ne sekiraj se, izaberi i sledi svoj put
ako brod tone ne morash i ti sa njim, vec imash camac za spashavanje
(tako se kaze figurativno u nashem narodu)

Zasto nije?
Takva vrsta zena mi se posebno gadi... to su one otrovnice, kojima nisu zanimljivi slobodni muskarci, nego vole da komplikuju stvari i unistavaju zivote...

eto...

Reči tipa fuxa...otrovnica...ljigavi...su jako neprimerene i nekulturne...ako si već nešto ružno želela da kažeš, što naravno izražava tvoj stav,stav devojke od 20+ godina a vaspitana si kažeš...pritom treba da imaš na umu da imaš jako malo životnog iskustva...koristi primerenije reči...imaš prava na sopstveni stav...i postuj opet o ovome za jedno 15 godina...

Poslednja izmena:
Zasto nije?

eto...

Naravno da ima istine u tome sto si napisala. Zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce su i meni sumnjive. Ne treba zeleti ono sto je tudje, ***. pise i u bibliji :) Medjutim, usamljenost je strasna stvar. To naravno ne opravdava sve postupke, ali ja bih IPAK u celoj prici rekla da je najstrasnija fuksa - mislim da je to izraz koji si ti upotrebila - muskarac koji je ozenjen, a vara svoju zenu i zavlaci ovu za koju zna da joj nikada nece dati ono sto ona (ako je zaljubljena u njega) zeli.

Naravno da ima istine u tome sto si napisala. Zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce su i meni sumnjive. Ne treba zeleti ono sto je tudje, ***. pise i u bibliji :) Medjutim, usamljenost je strasna stvar. To naravno ne opravdava sve postupke, ali ja bih IPAK u celoj prici rekla da je najstrasnija fuksa - mislim da je to izraz koji si ti upotrebila - muskarac koji je ozenjen, a vara svoju zenu i zavlaci ovu za koju zna da joj nikada nece dati ono sto ona (ako je zaljubljena u njega) zeli.

Ne verujem da postoje zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce..i one koje to rade su u manjini..zamisli ovakvu situaciju..Devojka koja nikada nije bila sa tudjim muskarcem vec uvek sa svojim..i muskarac koji nikada nije prevario svoju zenu..se srecu u jednom trenutku svojih zivota i osete onaj vec dobro poznati filing i mnogo vise od toga...medjutim..devojka je svesna svog i njegovog polozaja i dvoumi se ali osecanja su prejaka i sve manje moze tome da odoleva..zar je ona fuksa..ili on koji isto tako oseca ljubav prema njoj..

ja poznavala jednu. mislim lozi se ona i na neke svoje, ali ne postoji veza bliske joj zene u koju se nije umesala... patoloska potreba da se dopadne...

O da, naravno da postoje. znala sam ih par.

Ali nije svaka fuksa i nije svaka takva. Videla sam mnogo takvih veza u poslednjih par godina i motivi i osecanja su u svakoj razliciti. Neke su stvarno patoloski stereotip, a neke ni u snu. Ne treba tu zauzimati neki ostar stav (kao ni bilo gde drugde)

ja poznavala jednu. mislim lozi se ona i na neke svoje, ali ne postoji veza bliske joj zene u koju se nije umesala... patoloska potreba da se dopadne...

Ok ali to su bolesne zene..koje imaju bolesnu potrebu da svaku vezu rasture .ne samo bracnu..jesu za pomenuti jer postoje ali nisu tema ovoga sto pricamo..ja sam mislila na normalnu osobu ..koja srece u svom zivotu takvog muskarca..

Ja sam vec napisala sta mislim o tome. Moze da se desi - sve moze da se desi ... fala bogu meni se (jos) nije desilo... i mislim da ne bih mogla da budem u dugoj vezi sa nekim ozenjenim... ne zbog nekih moralnih nacela (tj. iz postovanja prema njegovoj zeni), nego zato sto je takva veza bas bolna... a ja ne volim da se mucim.

Savremenku Krstarović je često pokušavala da ugrize savest. Kidisala je na nju svom žestinom. Nažalost, bez uspeha. Ona je za svaku savest ovog sveta bila i suviše tvrd orah, tušta i tma tvrdih oraha, i pre bi savest sve zube izlomila nego što bi nju uspela da ozledi.

Kad je Savremenka Krstarović čula da je zbog nje Čirka Doktorića ostavila žena i odvela mu sina, zubi savesti su samo skliznuli niz nju, kao niz glatko i tvrdo telo lešnika, a da ona ništa, ama baš ništa nije osetila. I da je znala za njegov pokušaj samoubistva (što joj je on prećutao, da se ne bi previše uznemirila), ona se nimalo više ne bi uzbudila. Isto bi se izležavala u njegovoj spavaćoj sobi, ne mareći pri tom da li je preuranila sa svojom posetom.

I dok je Čirko Doktorić gledao u prazninu otvorenog ormana, gde su do juče stajale dečje i ženine stvari, i dok je gorke suze lio nad ćerkinom rozikastom čarapicom koja je očigledno u ženinoj čemernoj žurbi ispala na pod, Savremenka Krstarović se bezbrižno igrala njegovim qrcem. Savila bi ga dole, do butina, pa bi ga naglo pustila. ****** bi udario po stomaku i pljasnuo. Njoj je to bilo vrlo interesantno. Podsećalo ju je na katapult.

Poslednja izmena:
Ne verujem da postoje zene koje se iskljucivo loze na tudje muskarce..i one koje to rade su u manjini..zamisli ovakvu situaciju..Devojka koja nikada nije bila sa tudjim muskarcem vec uvek sa svojim..i muskarac koji nikada nije prevario svoju zenu..se srecu u jednom trenutku svojih zivota i osete onaj vec dobro poznati filing i mnogo vise od toga...medjutim..devojka je svesna svog i njegovog polozaja i dvoumi se ali osecanja su prejaka i sve manje moze tome da odoleva..zar je ona fuksa..ili on koji isto tako oseca ljubav prema njoj..

Opet je nemoralna, jer ako si u braku, imas distancu koju drzis sa svim muskarcima(osim u porodici naravno), kao sto zelis da i tvoj muskarac ima isto... i ***, pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne, vec zavrsis sa sadasnjim/on sa sadasnjom i onda se upustas u vezu...

Opet je nemoralna, jer ako si u braku, imas distancu koju drzis sa svim muskarcima(osim u porodici naravno), kao sto zelis da i tvoj muskarac ima isto... i ***, pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne, vec zavrsis sa sadasnjim/on sa sadasnjom i onda se upustas u vezu...

A koja je razlika izmedju čoveka i životinje...osim što smo misaona bića...životinje su mnogo nevinija živa bića od nas ljudi...i životinje pate kada su tužne,boli ih kada su ranjene,iskazuju sreću svaka na svoj način...vode ljubav (pare se) na svoj način...produžavaju vrstu na svoj način... "pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne"...čak se ni životinje ne pare sa svakim...već sa odabranim...
tako da uporedjenje životinje i čoveka nije adekvatno u tvom postu...

A koja je razlika izmedju čoveka i životinje...osim što smo misaona bića...životinje su mnogo nevinija živa bića od nas ljudi...i životinje pate kada su tužne,boli ih kada su ranjene,iskazuju sreću svaka na svoj način...vode ljubav (pare se) na svoj način...produžavaju vrstu na svoj način... "pa nismo zivotinje da se parimo sa svakim ko nam se dopadne"...čak se ni životinje ne pare sa svakim...već sa odabranim...
tako da uporedjenje životinje i čoveka nije adekvatno u tvom postu...

Koje zivotinje su monogamna bica? Aj navedi molim te?
Koliko ja znam-Velika vecina nije...

Back