Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fernando hteo sam jos da te pitam, jesili video oglas na tom forumu gde kazu da prodaju kvotu 30 za 100 evra? Sta ti mislis o tome i da li si mozda nekad i koristio njihove usluge?

Nisam clan onog foruma koji si naveo a takvih koji prodaju tipove ima puno na netu.
Zasto bi trazio 100eura od nekoga ako sam siguran da utakmica prolazi.Godinu dana ne bih morao da radim samo od jedne opklade.
Nisam nikad platio tip niti nameravam,ti ako bas hoces da probas najbolje skupi drustvo i dajte svi po 15-20e,pa i ako ne prodje nije velika steta.

Gruzija zadnjih 7 tekmi sto prijateljske sto takmicarske - nema pobedu
Takodje zadnje 3 kod kuce nema pobedu, svidja mi se Gruzija 1X ili cak 1 - oko 2.40 do 2.55

Spanjolci od zavrsenog EPa, imaju 8 uzastopnih pobeda, prijateljski i takmicarski. Nadam se u Turskoj X 3.00 , 0:0 ili 1:1

Grcka nema pobedu zadnje 4 tekme - sto prijateljske sto takmicarske , kvota protiv Izraeal je dobrih 1.70 nije lose aaa
S druge strane, Izrael bez poraza zadnjih 7 utakmica, morace da padnu danas.

Italija - R Irska X-1 4.30

Engleska - Ukrajina X-1 4.30

videcemo neko shurenje da padne

Nisam clan onog foruma koji si naveo a takvih koji prodaju tipove ima puno na netu.
Zasto bi trazio 100eura od nekoga ako sam siguran da utakmica prolazi.Godinu dana ne bih morao da radim samo od jedne opklade.
Nisam nikad platio tip niti nameravam,ti ako bas hoces da probas najbolje skupi drustvo i dajte svi po 15-20e,pa i ako ne prodje nije velika steta.
Opusteno, upravu si za to.
POZZZ

Fernando hteo sam jos da te pitam, jesili video oglas na tom forumu gde kazu da prodaju kvotu 30 za 100 evra? Sta ti mislis o tome i da li si mozda nekad i koristio njihove usluge?

Dule22
najiskrenijw kao sto je rekao fernando oni da nesto znaju nebi prodavali "mu*a za bubrege
nego bi lepo uzeli lovu i cutali krili bi znanje ko zmija noge,
nema prognoze bez doze srece ili nazovi slucaja,mada se moze i uz dobru analizu.
nepostoji nikakva prognoza bolja od ove koju mi pravimo na ovom forumu,proveri pa ces se uveriti da ne prelaze 50% uspesnosti,sto i mi mozemo da postignemo.

Gruzija zadnjih 7 tekmi sto prijateljske sto takmicarske - nema pobedu
Takodje zadnje 3 kod kuce nema pobedu, svidja mi se Gruzija 1X ili cak 1 - oko 2.40 do 2.55

Spanjolci od zavrsenog EPa, imaju 8 uzastopnih pobeda, prijateljski i takmicarski. Nadam se u Turskoj X 3.00 , 0:0 ili 1:1

Grcka nema pobedu zadnje 4 tekme - sto prijateljske sto takmicarske , kvota protiv Izraeal je dobrih 1.70 nije lose aaa
S druge strane, Izrael bez poraza zadnjih 7 utakmica, morace da padnu danas.

Italija - R Irska X-1 4.30

Engleska - Ukrajina X-1 4.30

videcemo neko shurenje da padne

u pravu si ja sam bas sumnjao u italijane i tako je i doslo
bio si apsolutno u pravu

juche proshao jedan tiket, danas odmaram a za vikend ce da vidimo !!!
imam u glavi bordo, hertu, west hem i hamburger ali njega necu da igram jer volim hofenhajm (proshle godine mi je stavio dosta para u dzep) !!!
recimo ovako
bordo -1
herta -1
west hem - 1
hamburger - 2+pp

ali videcemo sutra detaljnije !!!

Back