Erzgebirge Aue - SSV Jahn Regensburg 1 (1.80)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebbsflet - Altrincham 1 (2,1)
Nižnij Novgorod - Volgar Gazprom 1 2,15 15:00h
Tiket je prosao sa solidnim profitom 65% od uplateBristol R. Huddersfield- 2-4/ 1,43 fix[ 1:2]
Aldershot Chesterfield- X2/ 1,36 fix [1:1]
Lincoln Macclesfield- 3+/ 1,9 [1:0]
York Stevenage- 0-2/ 1,7 [0:2]sis.1/2
--------------------------------------------------
min.kvota 3,3
Fernando hteo sam jos da te pitam, jesili video oglas na tom forumu gde kazu da prodaju kvotu 30 za 100 evra? Sta ti mislis o tome i da li si mozda nekad i koristio njihove usluge?
Opusteno, upravu si za to.Nisam clan onog foruma koji si naveo a takvih koji prodaju tipove ima puno na netu.
Zasto bi trazio 100eura od nekoga ako sam siguran da utakmica prolazi.Godinu dana ne bih morao da radim samo od jedne opklade.
Nisam nikad platio tip niti nameravam,ti ako bas hoces da probas najbolje skupi drustvo i dajte svi po 15-20e,pa i ako ne prodje nije velika steta.
Bravo Tagata, nismo se davno culi :-) Nastavljas uspesno...
Fernando hteo sam jos da te pitam, jesili video oglas na tom forumu gde kazu da prodaju kvotu 30 za 100 evra? Sta ti mislis o tome i da li si mozda nekad i koristio njihove usluge?
Gruzija zadnjih 7 tekmi sto prijateljske sto takmicarske - nema pobedu
Takodje zadnje 3 kod kuce nema pobedu, svidja mi se Gruzija 1X ili cak 1 - oko 2.40 do 2.55
Spanjolci od zavrsenog EPa, imaju 8 uzastopnih pobeda, prijateljski i takmicarski. Nadam se u Turskoj X 3.00 , 0:0 ili 1:1
Grcka nema pobedu zadnje 4 tekme - sto prijateljske sto takmicarske , kvota protiv Izraeal je dobrih 1.70 nije lose aaa
S druge strane, Izrael bez poraza zadnjih 7 utakmica, morace da padnu danas.
Italija - R Irska X-1 4.30
Engleska - Ukrajina X-1 4.30
videcemo neko shurenje da padne