Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljiva mi je i ova
Grojter Firt - Hanza 2 najbolja kvota 5.50 u meridianu
Grojter vec godinama pobedjuje u prvom delu sezone i onda krene sa cudnim rezultatima[2-1,7+ i sl],Hanzi trebaju bodovi za opstanak a i sta ce Grojter u bundesligi lakse mu je da namesta u drugoj.:D

Iličivec - Metalist 2 1.60 0:2 :tick:
Biel-Lozana 1 1.80 3;1 :tick:
Lucern-vaduc 1 1.75 3;1 :tick:

Roskilde-Silkeborg 2 1:2 :tick:
Olimpiakos-Asteras 1 2:1 :tick:
Boca -Guarani 1 3:1 :tick:
Errani - Hercog 1 2:0 :tick:
Suarez Navarro - Ivanova 1 2;1 :tick:

Zanimljiva mi je i ova
Grojter Firt - Hanza 2 najbolja kvota 5.50 u meridianu
Grojter vec godinama pobedjuje u prvom delu sezone i onda krene sa cudnim rezultatima[2-1,7+ i sl],Hanzi trebaju bodovi za opstanak a i sta ce Grojter u bundesligi lakse mu je da namesta u drugoj.:D

Grojter-Hanza 0:1 :tick:

Basel - Xamax---- 1 fix [3:0]:tick: 19:45
Bremen - Udinese---1 fix [3:1]:tick: 20:45

Thun - Wohlen---3+ [1:2]:tick: 19:45
Sion - Zurich----3+ [0:1]:cross: 19:45
Oberhausen - Nurnberg----2 [0:3]:tick: 18:00
sistem 2/3

ovo je proslo zahvaljujuci sistemu 2/3
sto je sigurnije,sigurnije.
na ovom tiketu je prognoza bila na bremen i Oberhausen ostali parovi su bili
za igru bez ikakvog prognoziranja.

Hvala na cestitkama,iskustvo govori da posle uspesnog perioda treba malo prikociti.Najbolje da preskocim ovaj dan ali ipak moram nesto za sitno.:D

Wolves-Southempton 1 1.50-1.60 :tick:Gosti bankrotirali,igraci ne primaju plate,skoro sigurno ispadaju iz prve lige,skoro su izgubili od poslednjeg koji nema nikakve sanse za opstanak,domaci puno kvalitetniji sastav
Nim-Monpelje X2:cross: jedina pobeda domacina iz 2/1 i to jos poslednji na tabeli.
atlanta-Washington 1:tick:

Poslednja izmena:
Hvala na cestitkama,iskustvo govori da posle uspesnog perioda treba malo prikociti.Najbolje da preskocim ovaj dan ali ipak moram nesto za sitno.:D

Wolves-Southempton 1 1.50-1.60 Gosti bankrotirali,igraci ne primaju plate,skoro sigurno ispadaju iz prve lige,skoro su izgubili od poslednjeg koji nema nikakve sanse za opstanak,domaci puno kvalitetniji sastav
Nim-Monpelje X2
atlanta-Washington 1

Upravu si videcemo sta cemo za danas i ja sam imao par uzastopnih pa je red malo smanjiti,ali ponekad
se zanesem tj.samoubedjenje iz podsvesti pa odigram vecu kvotu i po oravilu pada

Poslednja izmena:
ajte neki fix !!!! Zamrla tema , ***

Bolonja - Siena 1 2.10
Fiorentina - Kaljari 3+ 1.85
Lacio - Roma X 3.00
1899 Hofenhajm - Bohum 1. 75
Totenhem Hotspur - Vest Hem Junajted 3+ 1.90
Linkoln Siti - Luton Taun 2 3.00 Finale Johnstone Paint Trophy kupa , na Wembly je doslo 42 iljade Lutonovih navijaca, LUDILO , dobili 3-2 Scuntorp

videcemo dalje ako se nesto jos doda , LEBA BEZ MOTIKE

Napoli-Atalanta 1 1.90
Bolonja-Siena 1X 1.24
PSV-Utreht 1.35
Hajduk-Cibalia 1.20
Barsa-Huelva 1 1.15
Dinamo-Inter 1 1.15
@5.55 za srednji ulog

Jos mi se svidja
Carlton-Birmingem x2 1.23
Hacetepe-Trabzon 2 1.55
Belenenses-Setubal 1x 1.22
Totenhem-west hem 1 1.75
Dagen. i Redbr. - Alderšot Taun 1 1.75
Ren-St.etjen X2 1.90
Velika ponuda cesto je i problem,promakne dobra utakmica a odigra se nesto bezveze,kao sinoc Monpelje.Sad ovo treba iskombinovati.Onaj prvi verovatno cu ponoviti a na mesto Napolija dolazi neko sa donje liste.

Back