Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"SIGURNO KLADJENJE" (Sure bet)-Moze li neko da mi da formulu kako izracunati potrebne uloge, ako znam kvote, da bi se bilo "u plusu"?

ako sam te dobro razumeo, hteo bi da ulazes sa sigurnim dobitkom
a to je nemoguce (osim ako ne namestas)
jedini nacin za "sigurno" kladjenje je progressive

uvek igras isti tim (fix) sa ulogom koji vraca eventualni gubitak i donosi zaradu
ponavlja se do dobitka

@nisliya, mislio sam na to da za istu utakmicu pronalazim razlicite kvote u razlicitim kladionicama. Na primer: Barcelona-Villareal, kvota za 1 je 3.10 , za X je 3.10 i za 2 je 3.20 . Znaci,kad ulozis jednako na svaki "tip" u singlu, sigurno dobijas!
To je jasno, ali ako su kvote u vecem rasponu, recimo: 1.8 4.8 i 12 , kako izracunati potreban ulog za svaki "tip" da bi dobili jednaku zaradu za bilo koji pogodak?

@nisliya, mislio sam na to da za istu utakmicu pronalazim razlicite kvote u razlicitim kladionicama. Na primer: Barcelona-Villareal, kvota za 1 je 3.10 , za X je 3.10 i za 2 je 3.20 . Znaci,kad ulozis jednako na svaki "tip" u singlu, sigurno dobijas!
To je jasno, ali ako su kvote u vecem rasponu, recimo: 1.8 4.8 i 12 , kako izracunati potreban ulog za svaki "tip" da bi dobili jednaku zaradu za bilo koji pogodak?

SS88

U pravu si za tu igru,to zaista postoji ali morao bi da imas vise racuna
u stranim kladionicama.
U njima ima velike razlike na keca od kladionice do kladionice npr. 7,00-12
sto kod nasih kladionica nije slucaj,takodje i na x i dvojku.

Postoje sajtovi na kojima mozes da pogledas siguran dobitak sa obelezenim kladionicama,gde je najveca kvota na ( 1,x,2 )

imaju i programcici koji racunaju koliko uplacujes na odredjeni tip
potrazi program za izracunavanje sigurnog dobitka ili za sure bet.
nalazio sam te programcice,ali nemam link.

To mozes izracunati i ovako,
evo uzecu tvoj primer:
1-1,8
x-4,8
2-12
100 podelis sa 1,8
=55,55
zatim 100 podelis sa 4,8
=20,83
zatim 100 podeli sa 12
=8,33

na keca uplatis 55,55 dinara.
na x uplata 20,83 din.
i na 2 upl.8,33 din.
ukupna uplata je 55,55+20,83+8,33=84,68
znaci bilo koji tip da dodje imas dobitak 100 din.
A uplatio si 84,68 sto znaci da je siguran dobitak 15,32 din.
ili 15,32%

Ima surebeta od 0,5 pa i do 20 % ali ponavljam u evropskim kladionicama
kada se pregledaju kvote sa oko 150 kladionica.

U nasim kladionicama sam pronalazio siguran dobitak od 0,02% i naravno nisam
igrao.
Trazi na sledeci nacin,u listama od UTORKA meceve koji se igraju u
petak,subotu i nedelju,jer su tada vece kvote nego kada izadje lista u PETAK
Naravno sto vise listi pregledas veca je sansa da pronadjes surebet,nije nemoguce
inace ovaj sigurni dobitak nazivaju i "greske u listama"

Pozdrav

nikada neces (NI U JEDNOJ) kladionici naci takve kvote da za sva tri tipa kvota bude preko 3. Bilo bi lako :)

to je najosnovnija matematika za racunanje kvota i niko ko ih racuna nece tako da se prevari

i ako budes nasao tako nesto, sigurno je greska (jedna u 1000 000)

najsigurnije je pratiti (citaj-kladiti se) jedan isti tim do pobede

pozdrav

Back