- Poruka
- 919
Ok ,hvala u svakom slucaju 
Moj predlog
Bokelj-Kom x2 -ne sirite ka ves

Moj predlog
Bokelj-Kom x2 -ne sirite ka ves

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"SIGURNO KLADJENJE" (Sure bet)-Moze li neko da mi da formulu kako izracunati potrebne uloge, ako znam kvote, da bi se bilo "u plusu"?
@nisliya, mislio sam na to da za istu utakmicu pronalazim razlicite kvote u razlicitim kladionicama. Na primer: Barcelona-Villareal, kvota za 1 je 3.10 , za X je 3.10 i za 2 je 3.20 . Znaci,kad ulozis jednako na svaki "tip" u singlu, sigurno dobijas!
To je jasno, ali ako su kvote u vecem rasponu, recimo: 1.8 4.8 i 12 , kako izracunati potreban ulog za svaki "tip" da bi dobili jednaku zaradu za bilo koji pogodak?
Nisam te citirao zbog BARCA-viljareal 1,nego zbog sugurnosugurno
BARCA-viljareal 1
@nisliya, mislio sam na to da za istu utakmicu pronalazim razlicite kvote u razlicitim kladionicama. Na primer: Barcelona-Villareal, kvota za 1 je 3.10 , za X je 3.10 i za 2 je 3.20 . Znaci,kad ulozis jednako na svaki "tip" u singlu, sigurno dobijas!
To je jasno, ali ako su kvote u vecem rasponu, recimo: 1.8 4.8 i 12 , kako izracunati potreban ulog za svaki "tip" da bi dobili jednaku zaradu za bilo koji pogodak?
Rekoh ja.Inter-Liverpul 2 k'o vrata.