- Poruka
- 41.452
Dinamo 2 gola u prvih pet minuta na Alijanc Areni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Roviti su cuameni belingem... Prvo pol dok se razigraju....U ovih prvih par minuta drugog poluvremena Real liči na sebe, što u prvom nije bio slučaj.
Sace ih opet napuneDinamo 2 gola u prvih pet minuta na Alijanc Areni
Još Siti i Benfika duple šanse pa da mi i ovaj prođe.

Ja u zadnjih par mjeseci spaljujem gubitne tikete. Ranije bih ih samo zgužvao i bacio u smeće.Neko će reći da širim sujevjerja ovdje,ali kad vam prijatelj ili bilo ko drugi ko igra,ponudi da pogledate,uzmete u ruke gubitni tiket,na neki čudan način primate negativnost u vezi aktivnosti igara na sreću.
Možemo i njima da pokušamo da prenesemo pozitivan trend tako što ćemo odbijajući da uzmemo u ruke taj maleronosni papirni subjekt poslati širok osmjeh podrške i riječima "vjerujem da ćeš u narednom pokušaju imati bolji učinak" vratiti poljuljano povjerenje kod istog.Kažem opet,ovo dokazano radi.Ljudima takve podrške trebaju,ne samo za ove banalne aktivnosti koje su tzv periferija života.

Dobro je da Siti nije izgubio, što se realno moglo desiti. Gvardiola može i prst u uši i pjevati sa ovih 0-0.niko nije siti ovde odigro ...![]()
ma ok je toDobro je da Siti nije izgubio, što se realno moglo desiti. Gvardiola može i prst u uši i pjevati sa ovih 0-0.
Ja sam navijao da se Zvezda ne plasira u LŠ, već da ide u LE. Zato što znam sa će u LŠ proći kao bos po trnju, dok bi u LE imala veće šanse da ostvari dobre rezultate.ma ok je to
lako ce gvardiola to da nadoknadi ne brini za njih
inter sledecu ceka kod kuce milojevu brigadu iz rupe
oni ako sutra ne osvoje bod , ostaje im jos jedin osansa da moyda nekako protiv stutgarta dodju do boda, mada videsmo stutgart juce u madridu...
dakle milojeva bolumenta sutraima jendu od dve priliek da pokupi koji bod u ovoj avanturi i izbegne makar 32 ili 31 poziciju koja joj se smesi svakakao
u ligi evrope ?Ja sam navijao da se Zvezda ne plasira u LŠ, već da ide u LE. Zato što znam sa će u LŠ proći kao bos po trnju, dok bi u LE inala veće šanse da ostvari dobre rezultate.
Da mislio sam na ligu evrope. Zvezda trenutno možda nije dorasla ni tom rakmičenju, ali ipak bi tamo imala veću šansu da nešto napravi nego u ligi šampiona u kojoj je totalni autsajder. Konferencija joj je vrv. peava mjera po kvalitetu. Ali to što kažeš od plasmana uu ligi evrope ?
ma tesko bi se dokopali proleca budimo realni nas fudbal jed aleko od evrope
terzic nas je ubetonirao
u ligi konferencije da
on ise trpaju u ligu sampiona ne radi naseg interesa kao fudbalskog vec interesa terze i njegovih ktitora
lova je tu
više golovaŠta znači ovo v ?
Fajenord / Leverkuzen više od 2.5 gola ?više golova
Jesam ja 1xniko nije siti ovde odigro ...![]()