Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obrisah neke negativnosti koje sam želio da podijelim ovdje,od petka još kad sam "spasavao" jedan klub koji je gubio.I sinoć kad sam odigrao 2+ pp na divljane iz Kostarike.
5:4(0:1) je dobar pokazatelj da ima dana kad nije moj mjesec.
Ipak,moja preporuka za bolji lični i kolektivni učinak ove za sad male grupe stoji i dalje.Dakle,treba se zadržati na opisu negativnosti.Tikete kao vizuelni uticaj oatavljati isključivo kao dobitne da bi se tako širio pozitivni trend.Ovo što govorim bih mogao da dokazujem samo iz komunikacije sa prijateljem zavisnikom nebrojeno tiketa.To prosto rečeno baš "radi".
Ako nekog zanima mogu na poruke da pošaljem.
Nadam se da i sami primjećujete isto :
otkako se dosledno na grupi pridržavamo pomenutih principa da se kod grupe kao cjeline povećava broj dobitnih tiketa.Kažem opet,trenutno jesam u lošijem periodu,izmiču neki viđeni dobici,ali mi je mnogo drago da vidim Krišnine i ambideksterove tikete,moguće da sam nekog i preskočio jer ne ispratim svaki komentar.
Nastavimo ovako😊

Neko će reći da širim sujevjerja ovdje,ali kad vam prijatelj ili bilo ko drugi ko igra,ponudi da pogledate,uzmete u ruke gubitni tiket,na neki čudan način primate negativnost u vezi aktivnosti igara na sreću.
Možemo i njima da pokušamo da prenesemo pozitivan trend tako što ćemo odbijajući da uzmemo u ruke taj maleronosni papirni subjekt poslati širok osmjeh podrške i riječima "vjerujem da ćeš u narednom pokušaju imati bolji učinak" vratiti poljuljano povjerenje kod istog.Kažem opet,ovo dokazano radi.Ljudima takve podrške trebaju,ne samo za ove banalne aktivnosti koje su tzv periferija života.

Neko će reći da širim sujevjerja ovdje,ali kad vam prijatelj ili bilo ko drugi ko igra,ponudi da pogledate,uzmete u ruke gubitni tiket,na neki čudan način primate negativnost u vezi aktivnosti igara na sreću.
Možemo i njima da pokušamo da prenesemo pozitivan trend tako što ćemo odbijajući da uzmemo u ruke taj maleronosni papirni subjekt poslati širok osmjeh podrške i riječima "vjerujem da ćeš u narednom pokušaju imati bolji učinak" vratiti poljuljano povjerenje kod istog.Kažem opet,ovo dokazano radi.Ljudima takve podrške trebaju,ne samo za ove banalne aktivnosti koje su tzv periferija života.
Ja u zadnjih par mjeseci spaljujem gubitne tikete. Ranije bih ih samo zgužvao i bacio u smeće.

Dobro je da Siti nije izgubio, što se realno moglo desiti. Gvardiola može i prst u uši i pjevati sa ovih 0-0.
ma ok je to
lako ce gvardiola to da nadoknadi ne brini za njih

inter sledecu ceka kod kuce milojevu brigadu iz rupe

oni ako sutra ne osvoje bod , ostaje im jos jedin osansa da moyda nekako protiv stutgarta dodju do boda, mada videsmo stutgart juce u madridu...

dakle milojeva bolumenta sutraima jendu od dve priliek da pokupi koji bod u ovoj avanturi i izbegne makar 32 ili 31 poziciju koja joj se smesi svakakao

ma ok je to
lako ce gvardiola to da nadoknadi ne brini za njih

inter sledecu ceka kod kuce milojevu brigadu iz rupe

oni ako sutra ne osvoje bod , ostaje im jos jedin osansa da moyda nekako protiv stutgarta dodju do boda, mada videsmo stutgart juce u madridu...

dakle milojeva bolumenta sutraima jendu od dve priliek da pokupi koji bod u ovoj avanturi i izbegne makar 32 ili 31 poziciju koja joj se smesi svakakao
Ja sam navijao da se Zvezda ne plasira u LŠ, već da ide u LE. Zato što znam sa će u LŠ proći kao bos po trnju, dok bi u LE imala veće šanse da ostvari dobre rezultate.

Ja sam navijao da se Zvezda ne plasira u LŠ, već da ide u LE. Zato što znam sa će u LŠ proći kao bos po trnju, dok bi u LE inala veće šanse da ostvari dobre rezultate.
u ligi evrope ?
ma tesko bi se dokopali proleca budimo realni nas fudbal jed aleko od evrope
terzic nas je ubetonirao

u ligi konferencije da

on ise trpaju u ligu sampiona ne radi naseg interesa kao fudbalskog vec interesa terze i njegovih ktitora

lova je tu

u ligi evrope ?
ma tesko bi se dokopali proleca budimo realni nas fudbal jed aleko od evrope
terzic nas je ubetonirao

u ligi konferencije da

on ise trpaju u ligu sampiona ne radi naseg interesa kao fudbalskog vec interesa terze i njegovih ktitora

lova je tu
Da mislio sam na ligu evrope. Zvezda trenutno možda nije dorasla ni tom rakmičenju, ali ipak bi tamo imala veću šansu da nešto napravi nego u ligi šampiona u kojoj je totalni autsajder. Konferencija joj je vrv. peava mjera po kvalitetu. Ali to što kažeš od plasmana u
ligu šampiona je kapnula dobra lova. Tu lovu će banda sa vrha razgrabiti, a klub će i dalje ostatati u dugovima i dovodiće neke igrače Š kvaliteta za male pare od kojih neće biti nikakve koristi.

Screenshot 2024-09-19 at 07-16-24 Premier Kladionica - Korisnički listići.png

Back