kapetanmark
Legenda
- Poruka
 - 62.475

BravoTreba mi na jednom tiketu gol PSV-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BravoTreba mi na jednom tiketu gol PSV-a.
Rekao si gol psv...Taj tiket sam puko. Trebao mi je gol Jang Bojsa.
Čekao bih još 4 para.Rekao si gol psv...
Zato rekoh bravo.
Jbg
Ucacka ga milan....Milan liverpul
A ok liverpul jači. Plus kiksali poslednju u premijer ligi. Trebali bi da to isprave.
x2 sto krišna stavio bi više nego trebalo doći.
Ali opet sta znam mozda ovi iskoriste loš dan liverpula. A nije da bas nemaju sa čim...
X2Šta misle komšije kakav je rezultat Benfika - Zvezda ? Živo me interesuje da vidim šta će se reći danas a šta u četvrtak ili petak
Ali mu je zato Liverpul zabio 2 komada do kraja prvog.Ucacka ga milan....
 Mogao je Liverpul dati još koji gol, jednistavno je jači/kvalitetniji.Salah dva puta pogađa prečku ... totalna dominacija LiverpulaAli mu je zato Liverpul dao 2 komada do kraja prvog.Mogao je Liverpul dati još koji gol, jednistavno je jači/kvalitetniji.
To stoji.Ali mu je zato Liverpul dao 2 komada do kraja prvog.Mogao je Liverpul dati još koji gol, jednistavno je jači/kvalitetniji.
Tako je.Salah dva puta pogađa prečku ... totalna dominacija Liverpula
Bice i u cetvrtak nadamo seKoliko već golova .. lepo veče za fudbal i kladionicu
Da ne bude opet da pogrešim ... šta sad ovo znači u kladionici ?X2
Stavix i X na stadion i atmosferu.
Inače dvojka realno. Zato dvoznak
Real nema sredinuTako je.
Real je bio loš u prvom. Valjda će u drugom dati gas.
Nisu oni toliko loši koliko je onaj dripac od Embapea sebičanTako je.
Real je bio loš u prvom. Valjda će u drugom dati gas.
Nereseno ili pobeda benfikeDa ne bude opet da pogrešim ... šta sad ovo znači u kladionici ?
Puno povreda. Sredina osakacenaNisu oni toliko loši koliko je onaj dripac od Embapea sebičan
E to se ceniNereseno ili pobeda benfike
 Bez obzira .. Real i sa drugim timom ne bih smeo da se muči sa ŠtutgartomPuno povreda. Sredina osakacena
Pa reko sam i zastoE to se ceni
Navijač Partizana koji ipak veruje da može Zvezda da izvuče bod ... a ne ko onaj pop koji lupeta gluposti ...
Da da .. sad razumem sve ... nisam hteo da bude opet kao prošli putPa reko sam i zasto
Stadion, atmosfera
Prva utakmica
Kamavinga čuameni cebalos belingemBez obzira .. Real i sa drugim timom ne bih smeo da se muči sa Štutgartom
Bravo1-0 za Real!
U ovih prvih par minuta drugog poluvremena Real liči na sebe, što u prvom nije bio slučaj.