Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je to bravo majstore

ali kvote 1.06 ne bi trebalo da stavljas.

to sto ona podigne u ukpnoj svoti je nebitno i sica, a moze da usere sve da prostis
Kad sam uplaćivao danas taj tiket sa ukupnom kvotom 5.02 radnik mi je otkucao greškom čistog keca na Atletiko i dobitak mi je bio oko 6300. Onda sam mu rekao da stornira i stavi 1X na Atletiko, a sve ostalo isto. Da nisam mjenjao dobio bih za oko 1300 dinara više.

@kapetanmark @Smarti @ambidekster65 @Manga Hilux @prenosilac por @tots1 @Petar_Petrovic
Atletiko je dobio a Inter je igrao nerješeno, tako da mi je prošao i ovaj drugi gore tiket. Prilažem ispod i treći dobitni tiket ovog vikenda. Kad se odbiju ulozi na ta 3 dobitna tiketa plus ulog na onaj što sam pukao u petak ispadam oko 7000 u plusu ovaj vikend, nije loše. :)

Pogledajte prilog 1610806
Plus je plus.I te minimalne kvote podižu vrijednost ali na njih može i da se poklizaš kad se ne nadaš.
Do igrača je.Ja ću staviti 10 takvih koje su oko 1,34 a pašću na 1,12.

Screenshot 2024-09-17 at 12-01-24 Premier Kladionica - Ponuda.png

Milan liverpul
A ok liverpul jači. Plus kiksali poslednju u premijer ligi. Trebali bi da to isprave.
x2 sto krišna stavio bi više nego trebalo doći.
Ali opet sta znam mozda ovi iskoriste loš dan liverpula. A nije da bas nemaju sa čim...
Liverpul jeste doživio veliki kiks u prvenstvu, ali nije mi realno da par dana nakon toga izgubi i u LŠ. Milan je loše počeo sezonu. Pobjedio je Veneciju u prošlom kolu prvenstva, ali u prva 3 kola nije imao pobjedu.

Back