Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako utakmica počinje tek u 18h ali će kvota vrtoglavo padati i utakmica će sigurno biti sklonjena sa listi!

Francuska CFA, 18h :

Sarre-Union Moulins 1 @ 1,95
Moulins na ovu utakmicu putuje sa kompletnim podmladkom od 16 i 17 godina i pitanje je da li će sakupiti igrače za prvu postavu. Po poslednjem izvoru:

http://www.lamontagne.fr/auvergne/s...se-deplacer-ce-samedi-soir_11944602-6671.html

Sakupili su 11 igrača iz C, D i B tima, kao i ispod 19. Svi ostali igrači štrajkuju protiv uprave i predsednia.

3:0 ...........

Junior v Atl. Nacional

Atletiko Nacional večeras bez 9 igrača, šestorica su na Copa Amerika. Pogledajte ostalo na linku. Plus, Junior nikad nije izgubio kod kuće, večeras DNB 1 deluje dosta dobro.
Izvor: www.sportmining.com/junior-atl-nacional/
Наравно, као и увек, све узети са дозом резерве, да не звучим сувише конспиративно, али мафија из кладионица увек може умешати прсте. We will be on stand by :)

Jedva cekam da krene EP. Na proslom SP mi je odlicno islo na kladionici.
Igram po dve utakmice svakog dana i to igru "vise golova drugo poluvreme" gde je ukupna kvota oko 5. Stavim 200din izlaz 1000din.
I igram 3+ isto dve utakmice ukupna kvota je isto oko 5-6. Obavezno izadjem jedan ili dva tiketa dnevno. Naravno ovo vazi samo za grupnu fazu kad se igra otvoreno i za gol vise.

Ja sad na Kopa Amerika u grupama vidim da se isplati da se igra da neki tim da 2+ ili u pp 1+, pp1+ ili 2+ i , naravno, cist fiks ko ce da pobedi. Tako sam uhvatio Panama-Bolivija na gornjem linku. Nisam igrao tako cesto, sve danas, sutra, ali kako gledam rezultate prolaznost je dobra. Makar jedan tim odradi posao sa svim navedenim slucajevima. Primer sinoc meksiko 1+pp, tim1 pp1+ i t1 daje 2+.

Ukakilo. :mrgreen:

Wetten_13.06.2016-page-001.jpg

Back