Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FC Luzern v Sassuolo Calcio
FC Luzern: Jerome Thiesson (0/0 d)
Sassuolo Calcio (last season): Emanuele Terranova (6/0 d), Karim Laribi (11/0 m), Lorenzo Pellegrini (19/3 m), Simone Missiroli (24/2 m)

Hertha BSC v Brøndby IF
Hertha BSC (last season): John Anthony Brooks (23/1 d), Peter Pekarik (12/0 d)(both doubtful), Ondrej Duda (m, newcomer, cup-tied)
Brøndby IF: Patrick Da Silva (1/0 d), Thomas Kahlenberg (0/0 m), Gustaf Nilsson (0/0 f)

NK Domzale v West Ham
NK Domzale: Dejan Trajkovski (1/0 d, doubtful), Luka Žinko (1/0 m), Zeni Husmani (0/0 m)
West Ham (last season): Aaron Cresswell (37/2 d), Dimitri Payet (30/9 m, top scorer), James Collins (19/0 d), Angelo Ogbonna (28/0 d), Manuel Lanzini (26/6 m), Doneil Henry (0/0 d), Diafra Sakho (21/5 f)

AZ Alkmaar v PAS Giannina
AZ Alkmaar (last season): Van Eijden (d, newcomer, probably in)
PAS Giannina (last season): Acosta (29/3 m), Koutris (1/0 m), Garoufalias (12/0 m)(all doubtful), Nikolias (2/0 m)

AEK Larnaka v Spartak Moscow
AEK Larnaka (last season): Vincent Laban (24/0 m), Acorán (m, newcomer)
Spartak Moscow (last season): Sergey Pesjakov (6/0 g), Rômulo (21/0 m), Fernando (m, newcomer), Vladimir Granat (14/0 d)

Daily updated injuries and suspensions information from more then 90 football leagues and competitions at: www.injuriesandsuspensions.com

danas 5 u glavu 2-3 prvo, prvo kolo engleza i skota... tri probilo
dupla pobeda urawe, 2 u 2 i 3+ noric, gg4+ piterboro, gg4+ anan i skantorp 1 u 1...poslednji pucanje dosao iz dvojke...
dan ranije 10 u glavu 2-4...prvi na tiketu randers 1:0 a svi posle dosli

poco opet da me sere maler.

121.jpg

:super:

Jel ima neko Mocart nalog? Hteo sam da uplatim pet minuta pred pocetak neki tiket. Izbaci mi poruku sa kojm sifrom da uplatim na uplatnom mestu do 27.8 do 15h. Prvi mecevi Na tiketu pocinjali u 15:30h, a ja sam popunio tiket pet minuta pre pocetka utakmica. Popunio sam formular u poslovnici, kuci sam se registrovao na sajt i dobio u mejlu aktivacioni link. Kad idem na nalog, na opciju "zapocni kladjenje" izbaci da upisem podatke koje sam popunio u poslovnici. Zasto mi ne skida sa racuna kad imam uplaceno? Jel moram da popunim formular i na sajtu? Ako neko zna nek pomogne. Hvala unapred, pozdrav! :)

Resio sam. Trebalo je samo da se popuni jmbg, br. licne, grad, drzava i adresa. Da se otvori poseban nalog za avansnu uplatu gde su podaci o tome koliko imate uplaceno, koje ste tikete igrali itd.

Tri put sam popunjavao podatke o sebi i potvrdjivao samog sebe kao da je nalog za narodnu banku. Hakeri imaju manje posla. :mrgreen:

Samo nek potraje pa makar i sitno bilo :lol:

Pogledajte prilog 402618

Moze i nfl, nhl, nba...
Imas neki sajt sa dobrim statistikama i savetima il si samouk? :D

Ma nfl pratim od vremena 3k prenosa. Otprilike znam koje su čije mogućnosti ali pogledam prognoze američkih tipstera svuda po netu. Ovi su svi došli sem chiefs-a tj i oni su dobilu ali nakon produžetka. Zato više volim bet 365 za basket i nfl jer mogu da pokrijem taj 0.5 hendikep što na mozzartu nije slučaj.

Juče pao na bazel-ludogorec 3+, pogodio dva gg na psg i benfiku i 4+ barsu.

Back