Kladionica, tiketi, tipovi...

[evo samo za tebe !!!
Prvi tiket: Drugi tiket:


Inter 2\ Psv 1
Liverpul 1 \ Benfika 2-3
Mancester 2 \ Hamburg 0-2
Arsenal 1\ Lil 0-2
Milan 1 \ roma 1 ili 0-2
Real 1 \ Valensija 2
Lion 1\ verder 2 ili 3+
prvi je sigurica a drugi ako udje udje!na prvi ulozi 200 din!!!a na drugi 50-100
 
BARSELONA - ČELZI

Susret divova ponovo, po svim predvidjanjima i susret dve najkvalitetnije ekipe na svetu. Nakon dve nedelje i poraza Barselone kao gosta od Čelzija, možemo očeivati da će Barselona probati da se osveti za poraz na Stanford bridžu. Međutim mali prgavi Murinjo nije zadovoljan pobedom, sa izjavom da je vreme da se Čelzi osveti na Barseloninom stadionu i da je to pravi trijumf.
U poslednjih nekoliko nedelja u Primeri a kao i u LŠ gledamo Barselonu koja bez Eto’a deluje kao drugi tim što je veoma čudno sa obzirom na imena kakva su u ekipi, Mesi, Ronaldinjo jednostavno nemaju kome da ubace upotrebljivu loptu. Doduše pre dve nedelje na Stanford bridžu su se veoma dobro odupreli Čelziju ali veoma loše Real Madridu i u poslednje tri odigrane utakmice Barselona je izgubila čak dve 1:0 od čelzija i 2:0 od Real Madrida. Prošli put sam uprkos navijanju za Barselonu tipovao 1. koji je došao (a igrao sam dvojku) :) Danas očekujem 1, ipak uz 80 000 vatrenih Katalonaca teško da će se Čelzi odupreti uprkos maloj nadmoći nad Barselonom. Rajkard je priznao krivicu i očekujemo da je nešto promenio-

TIP 1

Očekivani sastavi: www.sportionica.com
Barcelona: Víctor Valdés; Gianluca Zambrotta, Carles Puyol, Rafael Márquez, Giovanni van Bronckhorst; Xavi Hernández, Edmílson, Deco; Lionel Messi, Eidur Gudjohnsen, Ronaldinho.

Chelsea: Hilário; Khalid Boulahrouz, John Terry, Ricardo Carvalho, Ashley Cole; Claude Makelele; Michael Essien, Frank Lampard, Michael Ballack; Andriy Shevchenko, Didier Drogba
 
SPARTAK MOSKVA - INTER MILAN

Nedoslednost, slaba disciplina, Loša sredina, Nesigurna kondicija je pravi razlog igrati protiv Intera na njegovom gotovanju u Moskvi.
WWDWWDWDWW, je spisak poslednjih nekoliko utakmica u prvenstvu a nerešeno je bilo sa Sampdorijom (1-1), Kaljarijem (1-1) i Udinezem (0-0). Biće zanimljivo kako će se pokazati u Moskvi nakon dve zadnje pobede nad Livornom (4-1) i Milanom (4-3), i da li će uspeti da zabeleže tri pobede zaredom. Inter ima veliki problem sa odbranom oni su primili 19 golova u 13 mečeva što je veoma loš prosek. Još jedan problem kod Intera je disciplina u 13 utakmica koje su do sada odigrali već su zaradili 26 žuta kartona i čak 5 crvenih. A sa jednim crvenim kartonom po proseku u Ligi Šampiona niko nezna šta se može desiti u Moskvi.
Još jedan razlog za tip 1 je temperatura, teško je privići se sa 15 C u Italiji, na očekivani minus večeras u Moskvi. I dok su Moskovljani navikli da igraju po zimi , Milanezi teško da će izdržati, a Spartak i u globalu nije za potcenivanje i ume da iznenadi.

TIP 1

Očekivani sastavi: www.sportionica.com

Spartak: Wojciech Kowalewski; Roman Shishkin, Martin Stranzl, Martin Jiránek, Clemente Rodríguez; Vladimir Bystrov, Mozart, Radoslav Kováč, Yegor Titov, Denis Boyarintsev; Roman Pavlyuchenko.

Inter: Júlio César; Maicon, Marco Materazzi, Iván Córdoba, Fabio Grosso; Javier Zanetti, Olivier Dacourt, Dejan Stanković, Luís Figo; Julio Cruz, Zlatan Ibrahimović.
 
south:
barsa
psv 2+
roma 2+
kvota..6.56 :lol:

Brate jesi li siguran!??!??!:D

Evo mojih:

Spartak-Inter 2
Bajern-Sporting 1
Levski-Verder 2
Liverpool-Bordo 1(plasi me)
PSV-Galata 1(plasi me)
Roma-Olimp 1
Sahjtor-Valensija 2
Kopehnagen-Mancester 2
100->3200
----------------------------------------

PAAAAAAAAARTIIIIIIZAAAAAAAAAAAAN-Livorno 1
Rendzers-Makabi 1
Totehnem-Briz 1
Herenven-Odenze 1
Blekburn-Bazel 1
Ajaks-Austrija V. 1
100->1600
-----------------------------------

p.s.hteo sam i zvezdu da odigram ali nisam mogao nigde da je pronadjem!?
 
nenad.vasic:
...PARTIZAN bi olesio te mutavce!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Hej rođak! Znači li ti nešto ova sličica???
alb-flamurtari.jpg


Nadam se da si dovoljno mlad pa ne vučeš traume iz prošlosti!
5.gif
10.gif
2.gif
 
Rainbow Six:

a vi romi,s kim vi igrate?? :shock:
ima romski turnir u pozarevcu..valjda ste prosli kvalifikacije :shock:
pa ti lepo sedi na bus i pravo u pozarevac da gledas kup ..mozda dodju i strani cigani iz indije i pakistana...pa tamo lecite zajedno komplekse
a pare za bus :shock: yebiga idi pocni sa bracom da sviras harmoniku po busevima..valjda ce vam udeliti nesto,a ako fali mozete da kradete onu sicu iz fontana...i usput se okupate ,za promenu

a kad ukrades stari tv,ukljuci ga sutra i gledaj evropski fudbal..igra partizan-livorno...
... ili si ti navijac ''rome''
 
Evo tipova:

Lomel - Tienen 1 Kvota 1.90 ulog 10/10

Lomel ima dobru ekipu koja ne zasluzuje da se nalazi u donjem delu tabele. U goste mu dolazi ekipa koja se gol razlikom svrstava u poslednje tri na tabeli. Krajnje je vreme da proslogodisnjem drugoplasiranom timu krene i da se pomakne ka vrhu tabele gde mu je i mesto.


Rendzers - Danfermlajn 1 Kvota 1.25 ulog 10/10

Ekipa iz Glazgova je u jos jednoj seriji bez pobede, a vrhunac je bio poraz od drugoligasa St.Dzonsona u liga kupu i to kod kuce. Rendzeri su zadnje tri utakmice na svom terenu bez pobede (0 1 2) i vreme je da protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli pokazu da su klub sa velikom tradicijom.


Gretna - Kvin of Sauth 1 Kvota 1.35 ulog 10/10

Gretna se pobedom u proslom kolu u gostima polako vraca u formu, a u goste im dolazi tim sa dna tabele koji ce se do samog kraja sezone boriti za opstanak. Tim na granici Engleske i Skotske zeli da za 3 godine ekspresno dodje iz trece divizije u Skotsku premijer ligu, a napadacki stil igre i najbolji napad i gola razlika protiv tima sa najgorim napadaom i jednom od najlosijih odbrana garantuju pobedu.


Maribor - Faktor 1 Kvota 1.30 ulog 9/10

Maribor je pri vrhu tabele i ugostice poslednjeplasirani Faktor. Tim sa drugim napadom u ligi i drugom gol razlikom docekuje ekipu sa najslabijim napadom i odbranom. Ipak Faktor je za poslednjeplasiranu ekipu u poslednje vreme pruzao i vise nego dobre partije, pa je krejnje vreme da tome dodje kraj.


Kaudenbit - Forfar 1 Kvota 1.60 ulog 9/10

Domacin je ekipa koja gaji napadacki stil fudbala, daje dosta golova ali ih dosta i prima. Sada docekuje ekipu sa dna tabele koja je u gostima na 6 utakmica dala samo 4 a primila 23 gola, uz 6 bodova na 13 utakmica. Ukoliko Kaudenbit zeli u visi rang, morace da sustigne odbegle rivale (najblizi 5 bodova), a ovo je idealna prilika za to. Ovako dobra kvota se ne bi smelo propustiti.


Pro Sesto - Piza 0-2 Kvota 1.50 ulog 7/10

Sta reci. Dve ekipe koje zajedno jedva da imaju prosek od gola po utakmici. 13 odnosno 8 golova na po 10 utakmica. Ne bi se nista drugo moglo ocekivati osim malog broja golova, a ne bi iznenadilo i da bude 0:0 na kraju. Ipak oni koji vole vece kvote mogu da probaju sa iksom (kvota 2.60) ili X-X (kvota 4.20).


Brondbi - Silkeborg 1 Kvota 1.50 ulog 9/10

Brondbi je veliko ime Danskog fudbala i sredina tabele ne prilici jednom takvom klubu. 3 uzastopna poraza od jacih ekipa (FK Kopenhagen, Odenze i Alborg) i 5 utakmica bez pobede su nerealni pokazatelj jacine domacina. Ove sezone ova dva rivala su se vec sastajali i to na istom ovom terenu kada je bilo 1:1. Medjutim sada se vidi da je gostujuci tim glevni kandidat za ispadanje i da ce se tesko izvuci iz te pozicije. Vezali su 4 uzastopna poraza, sledi i peti.


Evo jos nekih tipova ,bez obrazlozenja, ali mislim da ce proci:
Bordo - Okser 1 Kvota 1.85 ulog 5/10
St.Truden - Lirs 1 Kvota 1.75 ulog 5/10
Fiorentina - Atalanta 1 Kvota 1.65 ulog 6/10
Hamburger - Mehengladbah 1 Kvora 1.80 ulog 5/10
Herta - Bohum 1 Kvota 1.50 ulog 6/10
Besiktas - Siva 1 Kvota 1.35 ulog 7/10
Sparta Prag - Sigma Olomuc 1 Kvota 1.25 ulog 7/10
Sebat - Dijabakir 2 Kvota 2.00 ulog 4/10
Juventus - Peskara 3+ Kvota 1.60 ulog 7/10

Ako na sve ovo odigrate singlove tesko da cete biti u minusu.
 
Evo i rezultata:

Lomel - Tienen 1 - 0:1 (0:0)
Rendzers - Danfermlajn 1 - 2:0 (0:0)
Gretna - Kvin of Sauth 1 - 5:0 (0:0)
Maribor - Faktor 1 - 3:2 (3:0)
Kaudenbit - Forfar 1 - 3:2 (0:0)
Pro Sesto - Piza 0-2 (PX, X-X) - 0:0
Brondbi - Silkeborg 1 - 3:1 (1:1)

Bordo - Okser 1 - 0:0
St.Truden - Lirs 1 - 4:0 (2:0)
Fiorentina - Atalanta 1 - 3:1 (1:1)

Hamburger - Mehengladbah 1 - 1:1 (0:0)
Herta - Bohum 1 - 3:3 (1:2)
Besiktas - Siva 1 - 0:1 (0:0)

Sparta Prag - Sigma Olomuc 1 - 1:0 (1:0)
Sebat - Dijabakir 2 - 0:1 (0:0)

Juventus - Peskara 3+ - 2:0 (1:0)

I zato nemojte vise mene da slusate osim ako nema obrazlozenja pored utakmice.
 
milanfan:
gent-anderleht 2
majorka-barselona 2
fejnord-az alkmar 2
psz-bordo 1
roma-katania 1
celsi-vest hem 1

50 dinara..1200 dobitak
navijajte za mene :-D

Heeejj, ljudi i zene, igrate previse utakmica!!!
Na ovaj nacin cete biti garantovano u stalnom ukupnom minusu,..
probajte sa singlovima, ako bas mora onda dve spojene ali nista preko toga,
Iz mog nekog iskustva najbolji su singlovi i to kvote preko 1.8, najbolje (2 - 2.5) uz neki dobar sistem i sa nekih 48% pogodaka, moze se lepo profitirati,...
 

Back
Top