Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veceras je bio zesci user............Pardon, ZNANJE...:super::super:
Moze se reci da sam ih odrao, i to za sestocifren iznos................

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Ne pratim Grke ali znam da su prodali svog glavnog napadaca, Mitroglua, Fulamu. Scepovic, koji je dao het trik za vikend, nije registrovan za LS. Takodje, koliko se secam, u poslednjem kolu su se provukli kroz grupnu fazu, ali Grke nikad ne treba podcenjivati kad igraju na domacem terenu.

Mancester kiksa dosta ove sezone ali su u LS dosad bili perfektni. Ne znam da li Mata ima pravo nastupa u LS ali i bez njega bi trebali da su dovoljno kvalitetni da odnesu makar minimalnu pobedu. Ne verujem da ce Mojes nesto kalkulisati, ionako mu se drma klupa, ici ce na pobedu.

Dobra je kvota na Junajted(oko 2 u mocartu), tako da bih na sitne pare stavio dvojku.

Juce Reding nije uspeo da postigne drugi gol protiv Jeovila iako su na kraju meca imali cak tri igraca vise samo zato sto sam na tiketu imao prelaz 2-1, bilo je 1:1 (0:1), zapravo ni taj jedan gol nisu dali, izjednacujuci pogodak je bio autogol igraca Jeovila, ali su zato "redingovci" uspeli da promase penal. Sve u svemu odigrali su impresivno kad se pogleda ovaj bilans njihove "grbavosti", a i moje naravno. :dash:

ja sam odigrala sistem sa 9 parova u fiksu i 2 od 4.Izmedju ostalog stavim vojvodinu-voždovac x2 i padne. ostale 3 utakmice sam igrala na 2-3 gola gd je kvota 1,9 1,95 2,05.

Ostali u fiksu Barsa,olimpijakos,volsburg ll ,bajer,vitese,viljareal,dortmund,dandi,real x2.Neke su prošle ,neke se igraju sutra.Pokazaću sutra šta sam uradila

:bye:

Данас сам ухватио највећу квоту на појединачном мечу откако се кладим. Ла Коруња-Херкулес 1-1&4+ квота 8,5.

Пре тога сам прошле године ухватио тачан резултат Бетис против некога, 1:0 је било и квота је била 8.

Kuka neki lik, sve mu je juce islo i onda nesretni Reina dade sam sebi gol na mecu protiv Livorna. :lol:

E ovako, imam jedan problem...
Igrao sam tiket u balkan Betu i pogodio sve utakmice. Na tiketu mi je bila utakmica Legia - Jagelonija koja je prekinuta nakon prvog poluvremena sa rezultatom 0:) a ja sam igrao 1.
Taj dan mi kazu u kladionici da dodjem u utorak, i da ce se racunati kvota 1. Danas mi kazu da se racuna da sam pao tiket. Na njihovom sajtu stoje pravila gde pise
Član 26.

U slučaju prekida sportskog takmičenja nakon završetka prvog poluvremena, a pre početka drugog poluvremena, postignuti rezultat je važeći za sva klađenja koja se odnose samo na prvo poluvreme, a za sva ostala klađenja na taj događaj računa se kvota 1,00 (jedan), osim ukoliko nije drugačije navedeno u listi programa ponuđenih događaja.

Sta sada da radim?
Hvala puno svima na odgovoru

E ovako, imam jedan problem...
Igrao sam tiket u balkan Betu i pogodio sve utakmice. Na tiketu mi je bila utakmica Legia - Jagelonija koja je prekinuta nakon prvog poluvremena sa rezultatom 0:) a ja sam igrao 1.
Taj dan mi kazu u kladionici da dodjem u utorak, i da ce se racunati kvota 1. Danas mi kazu da se racuna da sam pao tiket. Na njihovom sajtu stoje pravila gde pise
Član 26.

U slučaju prekida sportskog takmičenja nakon završetka prvog poluvremena, a pre početka drugog poluvremena, postignuti rezultat je važeći za sva klađenja koja se odnose samo na prvo poluvreme, a za sva ostala klađenja na taj događaj računa se kvota 1,00 (jedan), osim ukoliko nije drugačije navedeno u listi programa ponuđenih događaja.

Sta sada da radim?
Hvala puno svima na odgovoru

Ja mislim da mora da pocne drugo poluvreme da bi se racunala kvota iz liste. Ako nije odviran pocetak drugog poluvremena a desio se prekid onda se racuna kvota 1. E u tom slucaju se ceka pocetak sledeceg kola sto je u ovom slucaju utorak kada izlazi lista i tad se tiket naplacuje jer je moguce da se nastavak utakmice odigra u medjuvremenu i onda se opet racuna kvota iz liste.

Back