Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screen_Shot003.png

:fdlan:

Izostanci:
SV Sandhausen v St. Pauli
SV Sandhausen: Busch (3/0 d), Halfar (7/0 d), Kittner (5/0 d), Schulz (14/0 d), Glibo (8/0 d), Klotz (12/1 m), Riemann (7/0 f), Dorn (1/1 f)
St. Pauli: Gonther (0/0 d), Bartels (17/4 f), Boll (9/2 m)

Feyenoord v AZ Alkmaar
Feyenoord: Kongolo (5/0 d)
AZ Alkmaar: Elm (19/1 m), Messaoud (1/0 m), Martens (6/1 m), Jóhannsson (6/0 d)

Bologna FC v AC Siena
Bologna FC: Natali (4/0 d)
AC Siena: Pozzi (0/0 f) (doubtful), Paci (15/2 d), Vitiello (0/0 d), Terzi (0/0 d)

US Palermo v Pescara Calcio
US Palermo: Hernandez (7/0 f), Mantovani (5/0 d), Ilicic (20/5 m) (doubtful)
Pescara Calcio: Weiss (19/4 m), Togni (7/1 m), Capuano (16/0 d), Modesto (16/0 m), Sforzini (1/0 f)

FC Porto v SC Olhanense
FC Porto: James (12/7 f), Defour (15/1 m)
SC Olhanense: Fernando Alexandre (14/1 m), Ivanildo (9/2 f), Thalles (0/0 f), Yontcha (12/1 f), Abdi (13/4 f)

Galatasaray SK v Antalyaspor
Galatasaray SK: Ujfalusi (2/0 d), Melo (16/0 m)
Antalyaspor: Gökçek Tita (17/3 f), Şişmanoğlu (13/5 f), Sedef (3/0 d), Duruer (14/2 m), Janda (8/0 m)

Celtic-Juventus 2
Valencia-PSG X2
Sahtior-Dortmund GG
Real-MU GG
6.2

Celtic-Juventus 2-2
Valencia-PSG PX
Sahtior-dortmund gg3+
real-MU gg3+
21

celtic-juve 2
valencia-psg 0-2
sahtior-dortmund 3+
real-mu 3+
7.8

celtic-juve tm2 2+
valencia-psg xvppx
sahtior-dortmund 2
real-mu 1+ I & 1+ II
12

Razmisljam da cepnem i MU 2,premda nemaju pobedu na Bernabeu:think:
kvota oko 5 :per:

OT

Durant,Kevin 28,5 OVER
Utah je odlična kući osim onog debakla protiv Houstona ostale su utakmice kući odigrali odlično.Bilo da je Oklahoma,San Antonio ili Miami ili bilo koja druga ekipa u Salt Lake City-u nema laganih utakmica Utah kao i Oklahoma igra up tempo sa tim da im je tranzicijska odbrana dosta loša pogotovo loše brane šut za tri poena iz tranzicije ( što Durant obožava da uzima).Pored toga pod košem je situacija dosta izjednačena sa tim da Utah ima dosta širu klupu i sa klupe kvalitetnije opcije na tim pozicijama što će im dati potrebu svježinu da se drže rezultatski sa OKC jer na vanjskim pozcijama jednostavno nemaju mnogo šanse.Egal utakmica do kraja uz vjerujem još jedan show sa 35+ poena Kevina Duranta

preuzeto sa nbaknights.com

Crvena Zvezda - Ulm 2H (-8.5) 1.85
Bez Nelsona povecava se minutaza Radivojevicu i Cvetkovicu. Nisam siguran cak ni u pobedu Zvezde a to da cemo ih dobiti 9 ili vise razlike je misaona imenica. Dakle 2H kao kuca sto se mene tice :)

Sahtjor - Dortmund 2+IIp 2,00
Ocekujem goleadu, nisam siguran u 2+pp jer je to ipak LS, nece se zaletati na startu. Jedan gol ce otvoriti tekmu i u drugom poluvremenu ima da pljusti na sve strane :)

Real M. - Man. Junajted tm2 1+dp 2,20
Dace ga valjda Mancester u drugom :)

Johnson over 16,5 – Igram ga jer smatram da Netsi izostankom Williamsa imaju premalo ofenzivnih oružja općenito, a u prvoj petorci pogotovo. Mislim da bi većina lopti u napadu trebala ići preko Lopeza i Johnsona, ali budući je na Lopeza po meni ipak malo visokih 19,5 uzet ću radije Johnsona koji bi se mogao bolje snaći u ako Denver uspije nametnuti svoju malo bržu igru. Prošlu utakmicu jedva prešao ovu granicu zabivši 17 poena, ali uz jako loš šut 6 od 17, neka i danas uzme toliko šuteva i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prolaz.

La Clippers – Houston 1 – Clippersi izostankom Paula malo pokvarlil svoj omjer i sad je vrijeme da to počnu opet ispravljati i učvršćivati svoju playoff poziciju. Doma uvjerljivi i jaki dok Houston bez Hardena bi trebao biti puno slabija momčad. Taj čovjek je njihov vođa i radi čuda na terenu i bez njega pobijediti elitnu momčad u gostima predstavlja skoro pa ne izvediv zadatak.

preuzeto sa nbaknights.com

Johnson over 16,5 – Igram ga jer smatram da Netsi izostankom Williamsa imaju premalo ofenzivnih oružja općenito, a u prvoj petorci pogotovo. Mislim da bi većina lopti u napadu trebala ići preko Lopeza i Johnsona, ali budući je na Lopeza po meni ipak malo visokih 19,5 uzet ću radije Johnsona koji bi se mogao bolje snaći u ako Denver uspije nametnuti svoju malo bržu igru. Prošlu utakmicu jedva prešao ovu granicu zabivši 17 poena, ali uz jako loš šut 6 od 17, neka i danas uzme toliko šuteva i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prolaz.
Sjajno zapazanje za Dzoa, to bi trebalo doci lagano :ok:

Back