Laki nesto po tvom ukusu za ovaj vikend?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laki nesto po tvom ukusu za ovaj vikend?
Ne volim petak nikako,sve neki salabajzeri...Odigrao sam neke gluposti cisto da ispostujem odlazak do kladze po dizanje tiketa...
Watford - Blackpool 2-5
Barnsley - West Ham x2
Shrewsbery x2
Dag & Red 2-5
Anderleht x2
To je to,mala je kvota,a i pitanje je sve su smrdljive tekme...Bolje preskociti pa igrati sutra i prekosutra...
Dosao i ovaj tiket,jos 2500 din u kasu...taman da se igra sa njihovim parama.![]()
Svaka cast LAKI, nego kolko si uplatio tu kad si 2500 dobio ?
ps.
Ja ne volim te male kvote da igram, daj nesto sa vecim koeficijentom ako mozee =)
Sto da ne,realno je da dodje,sad ostaje onaj faktor x,tj. da li ce ekipe uci u utakmicu kako treba ili ce biti neozbiljni ???
Stoke su bolje od Wolvsa za klasu...
Espanjol je bolja ekipa od Sosijedada a igra kuci...
Hetafe je odlicna ekipa po meni i kad hoce mogu da pobede sve u ligi (Sem Barse,Reala i Valencije)...
Ovaj Vallecano ne znam kakav je,niti sam ih pratio niti gledao,jedino znam da su domacinska ekipa,imaju verne navijace i pun stadion iako su iz Madrida kao i Real i Atletiko,a i Hetafe...
Svi mogu da dobiju,ali...nikom nije neophodno sto moze biti i dobro i lose,ko ce ga znati...Po meni za kladionicu je najbitnija sreca,sve ostalo je manje vazno.![]()
Dzabe nekome sreca ako ne zna da igra.
Npr. Ti i moj drug(On ne zna skoro nista o fudbalu)... Uvek ces pre ti dobiti lovu.
Atalanta smrdljiva izgubi u 90 min,Djenova izgubi 3 boda od Novare u drugom poluvremenu...sramota,Djenova ima ekipu za Top 6 a bori se za opstanak.Tacno 280 din![]()
Sa vecim kvotam sam igrao...
Djenova 2
Kievo 1
Atalanta 1
Dortmund 2&3+
Udinese 1
Povrede i suspenzije:
US Palermo v Juventus
US Palermo: Aguirregaray, Balzaretti, Bertolo, Mantovani, Donati, Hernandez
Juventus: -
Carl Zeiss Jena v Osnabrück
Carl Zeiss Jena: -
Osnabrück: Hudec, Mauersberger, Riedel, Hansen, Porcello, John, Wegkamp
1.Köln v Werder Bremen
1.Köln: Chihi, Uth
Werder Bremen: Naldo, Prödl, Bargfrede, Borowski, Ekici, Hunt, Arnautovic
Bravo za ovo . . .Joj ne znam,ima puno utakmica a opet nista konkretno da je lepa kvota a da bi doslo...
Nesto ovako mi je palo na pamet ali za veci novac cu da igram:
Dortmund x2
Liverpul 1x
Inter x2
Sahtjor 1x
Salzburg 1x
U Balkan Bet-u je kvota 2,30 a u svakoj drugoj kladionici je ispod 2,00 jer su u Balkan Bet-u najvece kvote na duple sanse...
Ja cu da stavim 2500 din...
Stoke p1
Espanjol p1
Getafe x-1
Vallacano x
Getafe 1&gg
Stoke gg
Espanjol p1
Getafe 1&gg
Laki, je l' imam sanse?![]()
Dosao tiket i upravo podignuto 5175 din,tj. 5100,ostavljen baksis ciki sto kuca tikete...Danas sam jedino za vece pare odigrao...
Liverpul 1x
Dortmund x2
Shefild Utd 1x
Inter x2
Udinese 1x
Salzburg 1x
Sahtjor 1x
Kvota 3,45 a uplata 1500 din
Stoke p1
Espanjol p1
Getafe x-1
Vallacano x
Getafe 1&gg
Stoke gg
Espanjol p1
Getafe 1&gg
Laki, je l' imam sanse?![]()
Za nedelju nema nista kako treba...
Man City x2
Man Utd 1
Real 1&3+
Kvote su male i nije mi to za nesto ozbiljnije,ima i veceras 21:30 Porto 2,kvota 2,30