Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Laki nesto po tvom ukusu za ovaj vikend?

Joj ne znam,ima puno utakmica a opet nista konkretno da je lepa kvota a da bi doslo...

Nesto ovako mi je palo na pamet ali za veci novac cu da igram:

Dortmund x2
Liverpul 1x
Inter x2
Sahtjor 1x
Salzburg 1x

U Balkan Bet-u je kvota 2,30 a u svakoj drugoj kladionici je ispod 2,00 jer su u Balkan Bet-u najvece kvote na duple sanse...
Ja cu da stavim 2500 din...

Povrede i suspenzije:
US Palermo v Juventus
US Palermo: Aguirregaray, Balzaretti, Bertolo, Mantovani, Donati, Hernandez
Juventus: -

Carl Zeiss Jena v Osnabrück
Carl Zeiss Jena: -
Osnabrück: Hudec, Mauersberger, Riedel, Hansen, Porcello, John, Wegkamp

1.Köln v Werder Bremen
1.Köln: Chihi, Uth
Werder Bremen: Naldo, Prödl, Bargfrede, Borowski, Ekici, Hunt, Arnautovic

Ne volim petak nikako,sve neki salabajzeri...Odigrao sam neke gluposti cisto da ispostujem odlazak do kladze po dizanje tiketa...

Watford - Blackpool 2-5
Barnsley - West Ham x2
Shrewsbery x2
Dag & Red 2-5
Anderleht x2
To je to,mala je kvota,a i pitanje je sve su smrdljive tekme...Bolje preskociti pa igrati sutra i prekosutra...

Dosao i ovaj tiket,jos 2500 din u kasu...taman da se igra sa njihovim parama. ;)

Sto da ne,realno je da dodje,sad ostaje onaj faktor x,tj. da li ce ekipe uci u utakmicu kako treba ili ce biti neozbiljni ???

Stoke su bolje od Wolvsa za klasu...
Espanjol je bolja ekipa od Sosijedada a igra kuci...
Hetafe je odlicna ekipa po meni i kad hoce mogu da pobede sve u ligi (Sem Barse,Reala i Valencije)...
Ovaj Vallecano ne znam kakav je,niti sam ih pratio niti gledao,jedino znam da su domacinska ekipa,imaju verne navijace i pun stadion iako su iz Madrida kao i Real i Atletiko,a i Hetafe...

Svi mogu da dobiju,ali...nikom nije neophodno sto moze biti i dobro i lose,ko ce ga znati...Po meni za kladionicu je najbitnija sreca,sve ostalo je manje vazno. ;)

Sto da ne,realno je da dodje,sad ostaje onaj faktor x,tj. da li ce ekipe uci u utakmicu kako treba ili ce biti neozbiljni ???

Stoke su bolje od Wolvsa za klasu...
Espanjol je bolja ekipa od Sosijedada a igra kuci...
Hetafe je odlicna ekipa po meni i kad hoce mogu da pobede sve u ligi (Sem Barse,Reala i Valencije)...
Ovaj Vallecano ne znam kakav je,niti sam ih pratio niti gledao,jedino znam da su domacinska ekipa,imaju verne navijace i pun stadion iako su iz Madrida kao i Real i Atletiko,a i Hetafe...

Svi mogu da dobiju,ali...nikom nije neophodno sto moze biti i dobro i lose,ko ce ga znati...Po meni za kladionicu je najbitnija sreca,sve ostalo je manje vazno. ;)

Dzabe nekome sreca ako ne zna da igra :D.
Npr. Ti i moj drug(On ne zna skoro nista o fudbalu)... Uvek ces pre ti dobiti lovu :D.

Povrede i suspenzije:
US Palermo v Juventus
US Palermo: Aguirregaray, Balzaretti, Bertolo, Mantovani, Donati, Hernandez
Juventus: -

Carl Zeiss Jena v Osnabrück
Carl Zeiss Jena: -
Osnabrück: Hudec, Mauersberger, Riedel, Hansen, Porcello, John, Wegkamp

1.Köln v Werder Bremen
1.Köln: Chihi, Uth
Werder Bremen: Naldo, Prödl, Bargfrede, Borowski, Ekici, Hunt, Arnautovic

Jena i Sruzberi su ti dosli. :D

Joj ne znam,ima puno utakmica a opet nista konkretno da je lepa kvota a da bi doslo...

Nesto ovako mi je palo na pamet ali za veci novac cu da igram:

Dortmund x2
Liverpul 1x
Inter x2
Sahtjor 1x
Salzburg 1x

U Balkan Bet-u je kvota 2,30 a u svakoj drugoj kladionici je ispod 2,00 jer su u Balkan Bet-u najvece kvote na duple sanse...
Ja cu da stavim 2500 din...
Bravo za ovo . . .

Back