Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moracu i ja online... Cekam da mi stigne Visa Electron.
A Srbija prodje bila fina kvota 2.5 cini mi se, i na Englesku oko 2.5 zaboravih... Al mrtvi Brazil :confused:

Online ti je i komotnije, a druga velika prednost: imas bolje kvote (poredim uvek i provereno je tako). Treca prednost: kvote se stalno aktualizuju. Desavalo mi se vise puta da ukucam nekoliko parova, i taman kada zelim da potvrdim napise mi da se kvota na tu i tu utakmicu promenila.

Da, na te dve (Srbija i Engleska) je kvota bila oko 2,5.

Online ti je i komotnije, a druga velika prednost: imas bolje kvote (poredim uvek i provereno je tako). Treca prednost: kvote se stalno aktualizuju. Desavalo mi se vise puta da ukucam nekoliko parova, i taman kada zelim da potvrdim napise mi da se kvota na tu i tu utakmicu promenila.

Da, na te dve (Srbija i Engleska) je kvota bila oko 2,5.

Kad mi stigne Visa Electron povezaću se. U kojoj se ti kladiš?

Nešto mi palo na pamet, vidim da je bilo dosta golova u zadnje vreme, 7+... ranije sam često igrao singl 3+, pa uz to malo
trznem i 7+, znalo se ponekad ubosti, a kvote 30, 40...
Naravno teško je to baš uloviti, ali evo razmišljam možda odigrati sistem 2 od 4, ili 2 od 5, sve 7+, kvote 30, staviti neki sitniš,
100 din... nisam dobar matematičar, koliki bi bio eventualni dobitak ako se pogode dve utakmice ?

Nešto mi palo na pamet, vidim da je bilo dosta golova u zadnje vreme, 7+... ranije sam često igrao singl 3+, pa uz to malo
Naravno teško je to baš uloviti, ali evo razmišljam možda odigrati sistem 2 od 4, ili 2 od 5, sve 7+, kvote 30, staviti neki sitniš,
100 din... nisam dobar matematičar, koliki bi bio eventualni dobitak ako se pogode dve utakmice ?

E meni su objasnjavali te sisteme, pa evo po mom proracunu bi ispalo ovako, sistem 2/4 ima 6 kombinacija ako sam dobro sracunala, u glavi sam to, ako su sve kvote 30, pogodis 2 utakmice kvote 30, to je 900 : 6 = 150 * 100 (ulog) = 15 000 :D sad meni to nesto mnogo al valjda sam dobro sracunala,javice se vec neko strucniji pa ce ti pomoci.

A sistem 2/5 ima 10 kombinacija (valjda), 30*30=900/10*100= 9 000
Aj cekamo nekog strucnijeg, bas da vidim da li sam dobro sracunala. Ima na netu negde program za racunanje kombinacija, al zaboravih kako se zove...
Inace, svidja mi se taj tvoj sistem, malo je realniji od onih prelaza 2-1, 1-2...

Pa valjda 30 puta 30 = 900, i to puta ulog. U sistemu 2 iz 4 imas maksimalno 6 mogucih kombinacija. Znaci morao bi uloziti 6 puta 100 = 600 dinara. A ako zelis ukupno da ulozis 100 dinara, onda stavis 15-20 dinara po kombinaciji. Dakle, ako ubodes dva para sa kvotom 30, imas kvotu od 900. 900 puta 100 dinara = 90000 dinara (ako ulozis ukupno 600 dinara), ili 900 puta 15 dinara (na primer) = 13500 dinara.

Kod sistema 2 iz 5 sve kao gore, sem sto imas vise kombinacija (= mogucih 10 kombinacija) i samim tim morao bih da ulozis 1000 dinara (ako ces da igras na svaku kombinaciju 100 dinara), odnosno igras po 10 dinara ako zelis ukupno da ulozis 100 dinara. Ovde bi u slucaju da ubodes dva para imao dobitak od 9000 (900 puta 10).

Mislim da ti je za ovaj sistem bolji sistem 2 iz 4. Sistem sam po sebi nije los. Prednost: mali ulog. Minus: dosta tesko ubosti.

Nego, jel ste culi za progresivno kladjenje? Meni je taj sistem ekstra. Igra se iskljucivo singl, i trazi se "sigurica", dakle kvota 1,3 - 1,5 (moze i malo vise, malo manje, nije frka). Pocetni ulog neka bude 5 EUR. I onda krenes, odigras tih 5 na kvotu od 1,35 i dobijes. Imas 6,75 EUR. Opet uzmes tih 6,75 EUR i odigras na kvotu 1,4. Dobijes i imas 9,45. Uzmes opet tih 9,45 i igras na kvotu 1,4 opet, imas 13,23. I tako dalje... Stavis sebi neki limit tj. dobitak, koji ces povuci. Dakle, ako dodjes do 40-50 EUR, uzmes jedan deo zaradjenog ili uzmes sve pa opet iz pocetka. Sve u svemu, snowball sistem, koji se meni dosta svidja. Bitna je disciplina i da se dobitak obavezno uzima. Jos jedan savet/predlog: igrajte vise takvih odjednom. Mislim, stavite 5 EUR na kvotu 1,35, 5 EUR na 1,4, 5 EUR na 1,3. I picite. Minimum jedna od tri ce da dogura daleko.

.
Nego, jel ste culi za progresivno kladjenje? Meni je taj sistem ekstra. Igra se iskljucivo singl, i trazi se "sigurica", dakle kvota 1,3 - 1,5 (moze i malo vise, malo manje, nije frka). Pocetni ulog neka bude 5 EUR. I onda krenes, odigras tih 5 na kvotu od 1,35 i dobijes. Imas 6,75 EUR. Opet uzmes tih 6,75 EUR i odigras na kvotu 1,4. Dobijes i imas 9,45. Uzmes opet tih 9,45 i igras na kvotu 1,4 opet, imas 13,23. I tako dalje... Stavis sebi neki limit tj. dobitak, koji ces povuci. Dakle, ako dodjes do 40-50 EUR, uzmes jedan deo zaradjenog ili uzmes sve pa opet iz pocetka. Sve u svemu, snowball sistem, koji se meni dosta svidja. Bitna je disciplina i da se dobitak obavezno uzima. Jos jedan savet/predlog: igrajte vise takvih odjednom. Mislim, stavite 5 EUR na kvotu 1,35, 5 EUR na 1,4, 5 EUR na 1,3. I picite. Minimum jedna od tri ce da dogura daleko.

Najgori sistem sa cim se slaze vecina kladionicara sa kojima sam razgovarao, ali ako ti imas uspeha, samo napred.

Najgori sistem sa cim se slaze vecina kladionicara sa kojima sam razgovarao, ali ako ti imas uspeha, samo napred.

Bas sam suprotno cuo od ljudi, koji se klade redovno. Ali ajde. Jos da si obrazlozio zasto je najgori, pa da znamo..Licno nemam toliko zivaca za to, i odigrao sam dva-tri puta do sad. Ja ili kombinujem za ulog od 5-20 EUR ili igram singl za vece pare (> 100 EUR).

Bas sam suprotno cuo od ljudi, koji se klade redovno. Ali ajde. Jos da si obrazlozio zasto je najgori, pa da znamo..Licno nemam toliko zivaca za to, i odigrao sam dva-tri puta do sad. Ja ili kombinujem za ulog od 5-20 EUR ili igram singl za vece pare (> 100 EUR).

Mislim nemo se ljutis, duga je prica evto i sam kazes da nemas zivaca za to.
.Jako je tesko odrzati dobitni niz bez obzira kolike su kvote, vidis da padaju 1.05 lakse od normalnih.Kad ti se prekine niz, izgubio si sve.;) Kod ostalih sistema nije tako.
Kvote su dosta smanjene, sve je "sigurica" a u realnosti daleko od toga, sad npr. dobijas na Real i Barsu u gostima ~1.25.
Treba izbegavati dupliranja, progresiju, kao nisu dobilii [remizirali] 5 zaredom sad moraju- to polako i sigurno vodi u bankrot.

Ja sam jednom igrala sistem (neki svoj) ne znam da li postoji :D
500din na kvotu 4 (dva para kvote 2) , dobitak 2000din
Od dobijenih 2000 din, 500 vracam sebi, sto je bio ulog u prvom krugu, a 1500 opet na kvotu 4 (isto dva para kvote 2) dobitak 6000 din,
i poslednji treci krug 6000 din dobijenih iz prethodnog kruga na kvotu 2 (jedan par) dobitak 12000... S tim sto sam ja stala na 7500, bila je malo jaca kvota od 4, pa mi je tako ispalo, nisam isla poslednji krug na sve ili nista. Jednom sam tako odigrala i nisam vise :D Nije mi zanimljivo tako, ja volim za sicu da odigram... Pa ako prodje prodje, ako ne nikom nista :D

Ovo sto si ti napisao (dupliranje, vijanje izgubljenog itd.) nema nikakve veze sa ovim sistemom. Naprotiv. Ulazes 5 EUR u startu i to je sve. (=maksimalni gubitak). Vec nakon dve-tri pogodjenje utakmice, mozes povuci ulozene pare, a sve ostalo sto dodje je bonus. Dakle, rizik je ogranicen na tih 5 EUR. Totalno suprotna filozofija onoj gde cekas da nakon 20 utakmica bez neresene odigraju konacno X, udvostrucujes ulog itd. ;)
Po meni, konzervativan sistem, u poredjenju sa vecinom drugih.

Da, slažem se, teško jeste pogoditi, zato i ne bih stavljao puno para. Problem je što su i u dosta liga gde padaju golovi snizili kvote- Holandija, Nemačka, Čile itd...
Međutim ima nekih liga gde se može ubosti, razne engleske i škotske, Slovenci, itd.
Prelaze 2-1 i 1-2 nikad nisam uspevao pogoditi, pa sam ih prestao igrati. 7+ sam znao pogoditi, ali opet to je bio singl, puno je teže naći dve utakmice gde
će pasti puno golova. Ali dobro, zato je potencijalna dobit velika.
Što se tiče progresije, ne znam, nevolja je što te sigurice mogu omanuti. Nekako mi lakše kad padnem na kvoti npr. 2, 30 nego 1.35.
Evo šta jedan moj drug igra- on gađa x u singlu, i povećava ulog nakon svakog promašaja. Ovde jednom moraš pogoditi, ako si
strpljiv- problem je samo da li imaš za ispratiti love, ako se čekanje na x otegne, što može značiti finansijski gubitak, i to osetan.
Amonijak, hvala za račun...
Čini mi se da je ta progresija opasna, ne bih to radio.

Poslednja izmena:

Back