serdja
Aktivan član
- Poruka
- 1.742
Nema nista danas sem tenisa.I hokeja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako...nista posebno. Ni gore ni dole, sto bi rekli.
Kladjenje obavljam online, kladionicu nisam davno video iznutra.
p.s.: dobro sto nisi otisla da odigras. Brazil puk´o od mrtvih Francuza.
Svajcarska...![]()
Moracu i ja online... Cekam da mi stigne Visa Electron.
A Srbija prodje bila fina kvota 2.5 cini mi se, i na Englesku oko 2.5 zaboravih... Al mrtvi Brazil![]()
Online ti je i komotnije, a druga velika prednost: imas bolje kvote (poredim uvek i provereno je tako). Treca prednost: kvote se stalno aktualizuju. Desavalo mi se vise puta da ukucam nekoliko parova, i taman kada zelim da potvrdim napise mi da se kvota na tu i tu utakmicu promenila.
Da, na te dve (Srbija i Engleska) je kvota bila oko 2,5.
Nešto mi palo na pamet, vidim da je bilo dosta golova u zadnje vreme, 7+... ranije sam često igrao singl 3+, pa uz to malo
trznem i 7+, znalo se ponekad ubosti, a kvote 30, 40...
Naravno teško je to baš uloviti, ali evo razmišljam možda odigrati sistem 2 od 4, ili 2 od 5, sve 7+, kvote 30, staviti neki sitniš,
100 din... nisam dobar matematičar, koliki bi bio eventualni dobitak ako se pogode dve utakmice ?
Nešto mi palo na pamet, vidim da je bilo dosta golova u zadnje vreme, 7+... ranije sam često igrao singl 3+, pa uz to malo
trznem i 7+, znalo se ponekad ubosti, a kvote 30, 40...
Naravno teško je to baš uloviti, ali evo razmišljam možda odigrati sistem 2 od 4, ili 2 od 5, sve 7+, kvote 30, staviti neki sitniš,
100 din... nisam dobar matematičar, koliki bi bio eventualni dobitak ako se pogode dve utakmice ?
Kad mi stigne Visa Electron povezaću se. U kojoj se ti kladiš?
.
Nego, jel ste culi za progresivno kladjenje? Meni je taj sistem ekstra. Igra se iskljucivo singl, i trazi se "sigurica", dakle kvota 1,3 - 1,5 (moze i malo vise, malo manje, nije frka). Pocetni ulog neka bude 5 EUR. I onda krenes, odigras tih 5 na kvotu od 1,35 i dobijes. Imas 6,75 EUR. Opet uzmes tih 6,75 EUR i odigras na kvotu 1,4. Dobijes i imas 9,45. Uzmes opet tih 9,45 i igras na kvotu 1,4 opet, imas 13,23. I tako dalje... Stavis sebi neki limit tj. dobitak, koji ces povuci. Dakle, ako dodjes do 40-50 EUR, uzmes jedan deo zaradjenog ili uzmes sve pa opet iz pocetka. Sve u svemu, snowball sistem, koji se meni dosta svidja. Bitna je disciplina i da se dobitak obavezno uzima. Jos jedan savet/predlog: igrajte vise takvih odjednom. Mislim, stavite 5 EUR na kvotu 1,35, 5 EUR na 1,4, 5 EUR na 1,3. I picite. Minimum jedna od tri ce da dogura daleko.
Najgori sistem sa cim se slaze vecina kladionicara sa kojima sam razgovarao, ali ako ti imas uspeha, samo napred.
Bas sam suprotno cuo od ljudi, koji se klade redovno. Ali ajde. Jos da si obrazlozio zasto je najgori, pa da znamo..Licno nemam toliko zivaca za to, i odigrao sam dva-tri puta do sad. Ja ili kombinujem za ulog od 5-20 EUR ili igram singl za vece pare (> 100 EUR).
Sta je juce uradeo Djurgarden???
Pa dobro on racuna da je izgubio samo ono sto je ulozio a to je tih 5e, a ti i dobitak od kladionice koji ponovo ulozis, racunas kao gubitak ako pukneskako se uzme...