Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Imao 9 pogodaka.I dobitak 130.
Sta ima dobitak i sa 9 pogodaka? Ja sam promasio Juve i Lece ali ne znam kako se racuna Roma jer je prekinuta tu sam imao troznak.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao 9 pogodaka.I dobitak 130.
Ne,nisam racunao Romu tj. imao sam ukupno 10.11-Roma.Maksimum je bio 10.

SMS Servis sa odlicnim predlozima,prijavite se za SINGL dana i TIKET dana.Prolaznost tiketa je preko 80%
http://www.rezultatiuzivo.rs/sms servis.html
Aha sad treba i da placamo da nam se daju parovi pa onda da platimo i kladionici i na kraju treba da promasite pa da vam posaljem jedan SMS sa spiskom vase familije koju cu psujem i sve to da me kosta boga oca.
P.S.
Ja imam prolaznost tiketa 90% ali to nikada nije dovoljno za izlaz. Stvarno mi nisu jasni ovi glupani koji prave ove sms gluposti, a jos manje su mi jasni likovi koji padaju na to.
Ako se kaze da je prolaznost tiketa 80% to znaci da je 8/10 tiketa u proseku dobitno i tu je matematika jasna.Ti kad si tako pametan to bi trebalo da znas.

Brate covek je u pravu...ako i ima neko ko ce da posalje SMS taj je velika budala.A i vi ste jer mislite da nije lakse da se ode do kladionice i pogledaju parovi...Onaj ko vam posalje i ne treba da igra kladionicu jer ne ume sam da izabere parove, nego ce da slusa nekog tamo...![]()
Niko nikoga ne prisiljava ni na sta ,oni koji salju poruku obicno i ostaju pretplatnici i znaju razlog zasto, zato nema potrebe za daljom raspravom. Ko smatra da mu je potreban savet ili predlog ima broj SMS servisa i to je to. Mi nikoga nismo vredjali pa zato i pojedinci treba da pripaze na svoj recnik. I jos jednom sve informacije o sms servisu mozete da pogledate na sajtu.
http://www.rezultatiuzivo.rs/sms servis.html
Ako smatras da je uredu da nazoves nekoga budalom,onda ne moras da pazis na recnik.Takodje ne znam o kakvim prevarama pricas.Nije nam bila namera da ovde ulazimo u bilo kakve rasprave ili svadje,stoga sto se ove teme tice sa nase strane stavljamo tacku.A ako ne pripazimo na recnik sta onda (koji recnik)? Druga stvar je sto reklamiras drugi sajt na forumu a to bas i nije dozvoljeno, da ne pricam da si otvorio temu sa reklamom. Trece navlacis ljude na prevaru a svako ko je barem malo pametan zna da te navlakuse u onom radio fazonu: LG plazma 107cm samo odgovorite kog je Danilo Lazovic igrao u seriji Porodicno Blago. Pa jel neko lud ovde? I ajde garantuj mi da ce barem 5 tiketa od 10 da prodju i ja cu prvi da saljem SMS na taj tvoj broj. Ili za reklamu daj ovde 3 tiketa i neka prodje barem jedan i ja cu ti poverovati da nisi prevarant (a jesi) i poslacu SMS. Ajde frajeru kad si tako posten dokazi svima da gresim.
Ajmo Guimaraes za 20000 imate i igraca vise,AJDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos 5 minuta
Inace neko vrisnuo 70e veceras...
Nije valjda da te to cini srecnim ako neko pukne kintu?
U nedelju 100 EUR na Pittsburgh protiv Green Bay-a. Kvota 2,15.
Sad svi za sve pare igrajte na Green Bay.![]()
Al´ sam odigrao...iskusno, a?Nije valjda da te to cini srecnim ako neko pukne kintu?
Nista strasno, znao sam ja da puknem i 500 EUR na singl. A umeo sam i da ubodem kombinovanu kvotu od 100 ili vise (12-13 tekmi). Kladim se i igram poker preko partypoker tj. party bets. Ako treba dokaz, samo kazi.![]()

Otkud ti to?