seljanovo
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Aue-bochum 2/1,kvota 30.njemačka 2. 18:00h
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, odlican je za izbegavanje.Ovaj Galatasaraj nije nizasta.
Puce ja na Galati...povedu u 90` a prime gol u 93 .
Jel GG3+ znaci da bude gg i ukupno golova 3+, ili da oba tima daju po najmanje 3 gola?
GG3+ znaci da svaki tim daje bar po gol i da ukupno bude 3 i vise golova. Znaci sve preko 2:1 i 1:2 dolazi u obzir.
Svako ko igra redovno u domaćim kladionicama, sigurno je na kraju sezone u gubitku.
Sa onakvim kvotama, nema šanse biti na dobitku.
Online imaju bolje kvote, azijski hendikep, i mnogo su veće šanse za dobitak.
Problem može biti u isplati, ako ti baš dobro ide da ti ne daju više pristup, a jednom mom drugaru nisu isplatili dobitak, on nije podizao, sve čekao veću sumu, a kladionica pukla iznenada i osta bez para.
Aue-bochum 2/1,kvota 30.njemačka 2. 18:00h
Turcin izgasio profil na fbsigurno je pokupio pare i dao laznu dojavu.A što jes jes pogodio je dvije što mi je dao...
IZVINJAVAM SE NA PROMAŠAJU!!! :S
Mislim da je taj za****o vise ljudi...na nekoliko mesta sam cuo za tu "dojavu".Turcin izgasio profil na fb sigurno je pokupio pare i dao laznu dojavu.A što jes jes pogodio je dvije što mi je dao...
IZVINJAVAM SE NA PROMAŠAJU!!! :S
Blackburn - Arsenal X-2 (4,40)
Werder - Koln 1-1 (2.05)
Chelsea - Stoke ug 4-6 (2,45)
Roma - Cesena dp11 (2,30)
Ukupni koeficijent 50,82
Werder - Koln 1-1 (2.05)
Ukupni koeficijent 50,82
Hahahaha,ja dosla skoro do kladionice i predomislim se...Reko necu opet da pravim budalu od sebe i da im dajem pare,okrenem se i odem,nisam uplatila...Tako da realno moguce da ce proci.Da sam uplatla,ne bi proslo 99%a posto sam teski baksuz ovo prolazi najverovatnije.
Werder - Koln 1-1 (2.05)
Ukupni koeficijent 50,82
Hm, ja ovo prepiso i dodao Duizburg keca...
Btw. auuuuuu shto sam juche omashioooo... ccccc....
...i nadaš se dobitku...ili si unapred svestan da si kladionici poklonio pare....![]()
Po meni lep tiked i mislim da che da prodje....![]()
Prepisujem![]()