Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, ajd evo i par parova od mene...

1. MTK - Ujpesht (gg) ili (gg3+)
2. Darmshtadt - St. Kikers (gg) ili (gg3+)
3. Sevastopolj - Vorksla (gg)
4. Lugano - Lokarno (gg) ili (gg3+)

Kombinacija pomenutih parova

1. MTK - Ujpesht (1gg)
2. Lugano - Lokarno (1gg)
3. Darmstat - St. Kikers (gg)

Vazi samo za Mozzart

Btw, mrzi me da trazhim kvote... :lol:

Svako ko igra redovno u domaćim kladionicama, sigurno je na kraju sezone u gubitku.
Sa onakvim kvotama, nema šanse biti na dobitku.
Online imaju bolje kvote, azijski hendikep, i mnogo su veće šanse za dobitak.
Problem može biti u isplati, ako ti baš dobro ide da ti ne daju više pristup, a jednom mom drugaru nisu isplatili dobitak, on nije podizao, sve čekao veću sumu, a kladionica pukla iznenada i osta bez para.

u kojoj se on online kladionici kladio,ima masa tih prevara,zato treba birati provjerene kladionece i nema sanse da ostanes bez para,pogledajteovde ima spisak provjerenih pouzdanih online kladionica.ja opet gotivim veliki bet365

Poslednja izmena:
slazem se da je bet365 najbolji za live ali ima dosta sigurnijih kladionica od njih oni su klasa C racunaj 3....

mene interesuje da li ce me banka zajebavati ako budem dizao svaki mesec po 2000 evra?
da li ce traziti odakle stize taj novac? mislim da hoce jer ako primas novac od pravnog lica iz inostranstva (nebitno direkt od kladionice il iMoneybookersa) nas zakon to gleda kao DOBIT. a na svaku dobit moras platiti porez!
nikakav problem ne bi bio da bet365 ili bilo koja druga ima sediste ovde i placa porez nasoj zemlji!

znaci ne govorim o legalnosti kladjenja nego o legalnosti podizanja novca!

Blackburn - Arsenal X-2 (4,40)
Werder - Koln 1-1 (2.05)
Chelsea - Stoke ug 4-6 (2,45)
Roma - Cesena dp11 (2,30)

Ukupni koeficijent 50,82

Hahahaha,ja dosla skoro do kladionice i predomislim se...Reko necu opet da pravim budalu od sebe i da im dajem pare,okrenem se i odem,nisam uplatila...Tako da realno moguce da ce proci.Da sam uplatla,ne bi proslo 99% :D a posto sam teski baksuz ovo prolazi najverovatnije.

...hahah...i bolje...jer šansa da ovo prođe je prosto neverovatna...kad bi se tako
pogađalo kladionice bi odavno sve odustale od rada....i bolje što nisi uplatila, čemu
bacanje para....jednino da si uplatila neku ombinaciju 2 od 4, pa i da se nečem
nadaš...:think:

...ja nisam odavno ništa uplatila, u blizini imam samo jednu debilnu kladionicu u
kojoj vlada strašni muški šovinizam, pa ne idem tamo...a sve druge su mi predaleko...ko zna zašto je to dobro...

Back