Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...dobro veče...)
...imam jedno pitanje, pa ko je raspoložen da odgovori...:)

...igrala sam neke utakmice, jedna od odabranih na tiketu je odgožena, šta to
znači za tiket...

...recimo da sve ostale utakmice prođu, šta se dešava sa tom koja je
odgođena, čeka li se da bude odigrana...ili šta...nije mi se to do sada
dešavalo pa nisam upućena......

...hvala...:)

...aha...e pa onad ok....hvala..:)

...igrala sam ovako....
1. 2.
1. Njukastl....1-1.......................... ................1
2. Le Havre....2............................ ................2
3. Hansa.......1............................ ................1
4. Ermis Ar....1........................... .................1
5. Kroton.......x-2......................... .................2
6. Arezo........2............................ ................2.......kvota 475.82
7. Konya.......2+I....kvota...4296.58

Da li je neko nekad jurio neresen rezultat jedne ekipe, npr. prvu utakmicu 10evra na x pa ako ne udje onda sledecu utakmicu 20evra na x i svaki naredni ulog se udvostrucuje dok ne dodje x ... ???? Da li je to uopste isplatljivo ili nepotreban rizik ?

10 x 3 = 30
20 x 3 = 60
40 x 3 = 120
80 x 3 = 240
ako npr udje treca ulozilo se ukupno 70 a dobitak 120... i onda opet sve ispocetka do novog x-a.

Da li je neko nekad jurio neresen rezultat jedne ekipe, npr. prvu utakmicu 10evra na x pa ako ne udje onda sledecu utakmicu 20evra na x i svaki naredni ulog se udvostrucuje dok ne dodje x ... ???? Da li je to uopste isplatljivo ili nepotreban rizik ?

10 x 3 = 30
20 x 3 = 60
40 x 3 = 120
80 x 3 = 240
ako npr udje treca ulozilo se ukupno 70 a dobitak 120... i onda opet sve ispocetka do novog x-a.

Stari sistem ( margintale )..... Racunica ti je da 2/3 dobitka ide da pokrijes sve sto si do tada uplatio,a 1/3 je cista zarada. Aliiii....uvek ima ali....sve je lepo ako ti x dodje do 4-5 utakmice...
Sta ces ako ti X ne dodje ni u na primer 7. utakmici?
Na 8. utakmici sa ovim uplatama koji si naveo trebao bi da uplatis 1280 evra.....

Ovo je sistem za ljude koji imaju mnogo para....i koji mogu da cekaju da im X dodje sto kasnije.
A da ne pricam da ti kod nas vecina kladionica nece ni primiti takvu uplatu ( onu od 1280 evra). Ili da ne pricam o jos vecoj uplati....

A ovo je sistem koji moras ispratiti do kraja....tj.dok ne dodje X.

GOX: Pozdrav svim forumasima.
Hteo bih s'Vama da podelim ono sto ja igram a to je:
Igram na Par Nepar i to iskljucivo u singlu. Tako da na Nepar stavim recimo 300 din a na par pola od toga sto je 150 din (na jedan mec igram i Nepar i Par ) tako da na singl gde promasim sledeci put povecava ulog za 3 puta, a gde pogodim ostavljam isti ulog. Kad pogodim Nepar zatvaram krug i na osnovu stanja banke racunan nove uloge.
Hteo bih da ako ste voljni stavite ovo na papir pa da cujem Vase komentare. :ok:

Gijon 0-1:klap:Barcelona Nep(1.9) uplata 300 din Par(1.8) uplata 150 din prfit +120
Racing Club - Rosario Nep(1.9) uplata 300 din Par(1.8) uplata 150 din

Poslednja izmena:
Dvoumim se izmedju Rena i PSZ-a i kazem sebi, ma PSZ je u q, boli ih za kup. I dobijem q.... Bem te zivote

BemtiRen-1.jpg

Back